• Slders blood popularna? Autor: ~akls [83.24.103.*]
    Na Nintendo Deals Alders blood jest na drugiej pozycji. Coś to znaczy?
  • Re: Slders blood popularna? Autor: ~Yyy [37.47.75.*]
    To znaczy że przed nami być może ostatnie kilka miesięcy okazji do zakupu akcji poniżej 1zł
  • Re: Slders blood popularna? Autor: ~Kris [5.173.120.*]
    Dużo pozytywnych rzeczy przed nami. Pozdrawiam
  • Re: Slders blood popularna? Autor: ~Arczi [94.254.152.*]
    Mam ponad 400k akcji i już miałem w piątek sprzedawać bo już było po 0,25 i trochę się panika włączyła, ale stwierdziłem, że nie bd robił tak jak ulica czyli panika i sprzedaż tylko postawię na cierpliwość biorąc pod uwagę perspektywy spółki i w jakim kierunku ona zmierza. A jeśli dalej będzie spadać to jeszcze dokupię akcji. Pozdrawiam wytrwały i mądry akcjonariat
  • Re: Slders blood popularna? Autor: ~Realista [51.37.125.*]
    No widzisz, jedni trzymają inni wywalają w panice , a jeszcze inni wywalaą w nadzieji że odkupia dużo taniej. Sam jestem juz tu od ponad roku i 2 razy mogłem to opchnąć za 40 groszy, ale przegapilem okazję do kalażówki. Tyle, ze nieraz sie prówbowałem bawiśc an innych spółkach w takie kolarki i czesto wychodziło, ze za szybko wyszedłem a później wrócic nie mogłem w porę, bo sie nadarzyła niby okazja na innej spółce gdzie sie zamroziło kapitał i największe wzrosty przewalałem tym sposobem. Kto ma czas non stop siedzieć i pilnowac moze sie baić w kołeczka itd. Ja doszedłem do wniosku, ze skoro juz jestem na jakiejś spółce w której widze potencjał i co najważnjesze strategia spółki jest realizowana bez żadnych ściem, no to po prostu trzeba być cierpliwym. Bs może do 20 spadnie jeszcze to zarobek z Mercatora to dodatkowo dołożę.
  • Re: Slders blood popularna? Autor: ~Łukasz [5.173.139.*]
    To jak bylo po 0.39 nie sprzedales a po 0.25 chciales, gratuluje
  • Re: Slders blood popularna? Autor: ~Arczi [89.76.78.*]
    Bo nie chce jeszcze tak tanio sprzedawać po 0.39 a z kolei tak jak napisałem, wdarło się trochę paniki przy 0.25-0.27 ale uspokoiłem emocje i zostałem z akcjami w dłużej perspektywie
[x]
MUNAR 2,40% 0,38 2026-05-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.