• pozew wysłany !!!!!!!!!!! Autor: ~Zorro [83.29.229.*]
    i teraz tylko , albo az rozprawa, to potrwa , ale wygrana po stronie Polwaxu jest pewna !!!
  • Re: pozew wysłany !!!!!!!!!!! Autor: ~Artur [87.206.78.*]
    Nic nie jest pewne. Ale ciekawe są podstawy oozwu ujawnione w raporcie. O ile przepychanki OP-Polwax to norma, o tyle z braków w dokumentacji i z niewypełnienia obowiązku przekazania dokumentacji przez Wykonawcę do Thyssena OP będzie miał ciężko się wytłumaczyć. Mam nadzieję, że Polwax ma mocne dokumenty od Thyssena na to.
  • Re: pozew wysłany !!!!!!!!!!! Autor: ~Krogulec [37.248.215.*]
    Teraz to będzie jazda bez trzymanki w poniedziałek. ORLEN wezwał między innymi mBank do zapłaty 600 mil zl. Niech Polwaxu robi korektę należności nie w dół Ale wyraźnie w górę. Będzie z kogo ściągać.
  • Re: pozew wysłany !!!!!!!!!!! Autor: ~Prospekt [82.132.231.*]
    Haha
  • Re: pozew wysłany !!!!!!!!!!! Autor: ~Hans [37.47.210.*]
    Odpis zrobiony by podatku nie płacić... z Was inwestorzy jak z koziej......
  • Re: pozew wysłany !!!!!!!!!!! Autor: ~Jake [85.190.240.*]
    Strata była wiec podatku i tak nie ma.
  • Re: pozew wysłany !!!!!!!!!!! Autor: ~x911x [91.222.215.*]
    Jeśli Polwax ma takich prawników jak "specjalistów" od uaktualnienia prospektu ( mamy marzec - myślę że miesiąc to wystarczający czas na aktualizację ) to już wiem że wdu... pią tą batalię o kasę z Orlenem.
    Niestety poziom fachowców i "fachowców" w tych firmach jest na zdecydowanie na innym poziomie.
  • Re: pozew wysłany !!!!!!!!!!! Autor: ~Hans [213.192.66.*]
    A powiedz mi po kiego grzyba Polwax ma cisnąć ten prospekt? Emisja miała być pod inwestycje i bierząco działalność. Inwestycja legła bo Orlen Projekt dał ciała a na bierząco widać ze kasa jest.
    Sadze ze jak Thyssen poda cenę i czas dokończenia realizacji to wtedy prospekt napisze się w 5 min ( czytaj już jest )
  • Re: pozew wysłany !!!!!!!!!!! Autor: ~Fazi [5.173.72.*]
    Kolego emisja bedzie. Nie pod inwestycje a pod zmniejszenie kredytu bankowego ( zadluzenia). Moska nie lubi kredytu.
  • Re: pozew wysłany !!!!!!!!!!! Autor: ~x911x [91.222.215.*]
    ~Hans [213.192.66.*]2020-03-05 08:28
    A powiedz mi po kiego grzyba Polwax ma cisnąć ten prospekt? Emisja miała być pod inwestycje i bierząco działalność. Inwestycja legła bo Orlen Projekt dał ciała a na bierząco widać ze kasa jest.
    Sadze ze jak Thyssen poda cenę i czas dokończenia realizacji to wtedy prospekt napisze się w 5 min ( czytaj już jest )

Gdzie ta kasa na bieRZąco ??????????? ( na marginesie bieżąco piszemy przez Ż !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
    No i jak z tym dokończeniem realizacji ? ha ha ha ha
    No i co z tym prospektem w 5 minut ? ha ha ha ha

Tak jak napisałem a wyniki to potwierdziły - kupa gooowna a zarząd nadaje się do kręcenia karuzelą i do niczego więcej. Dać im dwie kulki łożyskowe to jedna zgubią a drugą zepsują ( jak to się da zepsuć buhahhaaaaaaaaa ).
    Pozdro Hans :)))))))))))))))))
  • Re: pozew wysłany !!!!!!!!!!! Autor: ~def [77.254.224.*]
    jw
[x]
POLWAX 1,42% 1,43 2025-10-06 14:59:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.