Nic nie jest pewne. Ale ciekawe są podstawy oozwu ujawnione w raporcie. O ile przepychanki OP-Polwax to norma, o tyle z braków w dokumentacji i z niewypełnienia obowiązku przekazania dokumentacji przez Wykonawcę do Thyssena OP będzie miał ciężko się wytłumaczyć. Mam nadzieję, że Polwax ma mocne dokumenty od Thyssena na to.
Teraz to będzie jazda bez trzymanki w poniedziałek. ORLEN wezwał między innymi mBank do zapłaty 600 mil zl. Niech Polwaxu robi korektę należności nie w dół Ale wyraźnie w górę. Będzie z kogo ściągać.
Jeśli Polwax ma takich prawników jak "specjalistów" od uaktualnienia prospektu ( mamy marzec - myślę że miesiąc to wystarczający czas na aktualizację ) to już wiem że wdu... pią tą batalię o kasę z Orlenem. Niestety poziom fachowców i "fachowców" w tych firmach jest na zdecydowanie na innym poziomie.
A powiedz mi po kiego grzyba Polwax ma cisnąć ten prospekt? Emisja miała być pod inwestycje i bierząco działalność. Inwestycja legła bo Orlen Projekt dał ciała a na bierząco widać ze kasa jest.
Sadze ze jak Thyssen poda cenę i czas dokończenia realizacji to wtedy prospekt napisze się w 5 min ( czytaj już jest )
~Hans [213.192.66.*]2020-03-05 08:28 A powiedz mi po kiego grzyba Polwax ma cisnąć ten prospekt? Emisja miała być pod inwestycje i bierząco działalność. Inwestycja legła bo Orlen Projekt dał ciała a na bierząco widać ze kasa jest. Sadze ze jak Thyssen poda cenę i czas dokończenia realizacji to wtedy prospekt napisze się w 5 min ( czytaj już jest )
Gdzie ta kasa na bieRZąco ??????????? ( na marginesie bieżąco piszemy przez Ż !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) No i jak z tym dokończeniem realizacji ? ha ha ha ha No i co z tym prospektem w 5 minut ? ha ha ha ha
Tak jak napisałem a wyniki to potwierdziły - kupa gooowna a zarząd nadaje się do kręcenia karuzelą i do niczego więcej. Dać im dwie kulki łożyskowe to jedna zgubią a drugą zepsują ( jak to się da zepsuć buhahhaaaaaaaaa ). Pozdro Hans :)))))))))))))))))