• kolejny magazyn Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
  • Re: kolejny magazyn Autor: inwestujemypl [37.47.79.*]
    Przedsprzedali w tym miesiacu dwie powierzchnie magazynowe za 120 mln zł WarszawaI IC 82) o powierzchni 11tys m kw oraz Warszawa II (IC 59  ) o powierzchni wynajmu 14 tys m kw. a zabrali sie za duże wieksze powierzchnie własnieta zaczeta IC 135 zostawili sobie 50% udziału bo teraz trzech wspólników ale powierzchnie magazynowe 4 razy wieksze od sprzedanych bo  o powierzchni wynajmu niemal 60 tys. m. kw . informuje o tym Panattoni Centrum dystrybucyjne Panattoni powstanie pod Warszawą - logistyka 
    Oprucz tej IC 135 Marvipol rozpoczął budowe w lipcu tak samo duzej powierzchni magazynowej 60 m kw. IC 130 .
    Do sprzedazy jest gotowy nastepny ukończony IC 108 Warszawa o powierzchni 22 tys m kw.

Tak że bedzie co sprzedawać i tluc kasę nawet bez mieszkaniówki ktorej sprzedaz tez rosnie ( w 2019 roku sprzedali lokale za pół miliona zł co przy marzy 26% daje niezła kase a ma byc wyższa bo 35 % na apartamntach ktore beda odawane sukcesywnie w tym roku 2/3 juz sprzedane
    szkaniówka też nie próżnuje bo do sprzedazy trafiła w tym tygodniu nastepna nowa inwestycja Marvipolu Moko Botanika I z 193 lokalami .
     link 
  • Re: kolejny magazyn Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    ten silnik nie zgaśnie...
  • Re: kolejny magazyn Autor: ~Sin [5.173.244.*]
    Oby. Bo wywaliłem dzisiaj cały Asbis i DB Energy i kupiłem MVP podwyższając średnią na 4,30. Jak to do wrzesnia nie bedzie miało dychy to wychodzę z gpw w każdy inny możliwy biznes, który chroni przynajmniej przed inflacją. Dla mnie MVP, to spawdzian efektywności rynku. Kurs MVP poniżej 8 pln w kwietniu / maju będzie faktorem skrajnej nieefektywności rynku. Lubię giełdę, ale nie lubię absurdów...
  • Re: kolejny magazyn Autor: ~Inwestujemypl [37.47.79.*]
    Spokojnie trzeba po prostu poczekać do raportów i zmiany wskażników a po 4 q bedą dobre a po 1q będą już super .Ja mam akcje na koncie IKE tak że mi się nie śpieszy bo i tak do 60 roku nie mogę z nich korzystać dlatego szukam inwestycji długoterminowych a nie gram wiadomo że jak coś wzrasta 200% to jednak sprzedaję bo zazwyczaj się dłużej korekcie i nie ma już takiego potencjału i zmieniam inwestycję ,Myślę że jak dojdzie do sprzedaży tych ostatnich magazynów do końca czerwca to wypłacą solidną dywidendę
  • winda Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    USA +5%
    Ropa +6%

peron się oddala...
[x]
MARVIPOL 1,19% 8,50 2026-03-30 15:51:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.