• Nie dajcie się Autor: ~Rolo [37.47.190.*]
    Trzymać panowie naganiacze zaraz się zleca pod tym postem , cała giełda dzisiaj wariuje to dobry okres żeby dokupić a nie sprzedawać już niedługo premiera zamiast powiększyć zysk będziemy odbudowywać stary trzymać żeby fundamenty były solidne sam mam pakiet 50k i ani złotówki nie sprzedałem bo czekam nie bójcie się , pozdrawiam i uważajcie na naganiaczy co czekają na wasz papier
  • Re: Nie dajcie się Autor: ~fadf [89.25.208.*]
    jak to mowia "kupuj na spadkach, sprzedawaj na wzrostach". chociaz chyba nie kazdy widzi co teraz lepiej zrobic:)
  • Re: Nie dajcie się Autor: ~platny_naganiacz [83.7.214.*]
    Dnia 2020-02-28 o godz. 11:21 ~Rolo napisał(a):
    > Trzymać panowie naganiacze zaraz się zleca pod tym postem , cała giełda dzisiaj wariuje to dobry okres żeby dokupić a nie sprzedawać już niedługo premiera zamiast powiększyć zysk będziemy odbudowywać stary trzymać żeby fundamenty były solidne sam mam pakiet 50k i ani złotówki nie sprzedałem bo czekam nie bójcie się , pozdrawiam i uważajcie na naganiaczy co czekają na wasz papier

cześć, wklej dokument potwierdzający kupno akcji w dniu dzisiejszym, wtedy się uwiarygodnisz.
    ps. kapitał spekulacyjny kupuje i kupować będzie akcje przecenionych, poważnych spółek, a nie balonów
    o relatywnie niskiej płynności, ale wy leszcze lubicie żyć mitami, które sami tworzycie, aby przykryć
    swoją nieudolność.

pozdrówka
  • Re: Nie dajcie się Autor: ~Loool [37.47.190.*]
    To po co tu siedzisz ??????
[x]
MUNAR -2,33% 0,38 2026-05-08 15:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.