• Cześć, jak leci?))))))) Autor: ~platny_naganiacz [5.184.126.*]
    26 groszy to bardzo drogo, czekamy na 8_9 a może i niżej))))

pozdrowka
  • Re: Cześć, jak leci?))))))) Autor: ~Loooool [37.47.190.*]
    8-9 gr xd ty leszczu kupuj teraz póki można bo chorupsko zaraz ucichnie i już nie dogonisz , pa czekaj może się doczekasz
  • Re: Cześć, jak leci?))))))) Autor: ~gerggd [89.25.208.*]
    witam. ja mam sie swietnie. takiej promocji dawno nie bylo. w sytuacji spolki nic sie nie zmienilo wiec o tylko zwykla panika. za jakis czas nikt jus nie bedzie pamietal o wirusie za to ci co sprzedali zapamietja jak dali sie wyleszczyc:D
  • Re: Cześć, jak leci?))))))) Autor: ~platny_naganiacz [83.7.214.*]
    to co obserwujemy teraz nazywa się

urealnianiem ceny

a 8-9 groszy będzie w sam raz na kupno
  • Re: Cześć, jak leci?))))))) Autor: ~Daniel [31.0.37.*]
    Witam kolego 8-9 tak będę cię nazywał. Fajnie nie mię nic oprócz marzeń. Ale świat realny nie opiera się na wpisach na forumze bed, ie 8~9. Jeśli pamiętasz kilka tygodni temu było w granicach tego 8~9ale tak nisko nie spadło. Wtedy nic nie wiedziałeś o spółce tylko żyłeś że będzie 8~9. Pociąg odjechał a ty zostałeś bez niczego. Ale marzenia są ważne trzeba w coś wierzyć. Kiedyś byłem na spółce o nazwie Fluid tam marzono o dychaczy jak kosztowała.0.9. Da jechała do 1. 96 max. Przyszły ciężkie czasy jak spadało i spadało ale marzenia były o dychaczu. Tylko dzisiaj fluid jest na zawieszonym na 0.05 a my tu działamy. W innym kierunku. Marzenia są fajne ale na realnych spółkach. Czytałem ostatni gdzieś że miałem akcje CDprojektu kilka lat temu sprzedał po premierze wiedzmina po 9 zł zarobił krocie był szczęśliwy na tamten dzień. Ale dzień następny był inny od poprzedniego cały czas akcje szły do góry a kolega z 9 zł został na peronie. Kilka lat później on stoi na tym że peronie i wzdycha może 8~9. Ale tu niestety 200zl i cały czas do góry. A on czeka i czeka na 8~9. Czyli kolego trzeba przemyśleć wypowiedzi i do pracy czy roboty. Bo nie wiem co porabiasz. Życzę powodzenia bo bajki są fajne z pełnym kontem
  • Re: Cześć, jak leci?))))))) Autor: ~Kuba [37.47.24.*]
    Do Pana płatnego naganiacza. Piszę jego imię z małej litery, bo tylko tyle moze
  • Re: Cześć, jak leci?))))))) Autor: ~Kuba [37.47.24.*]
    Strasz łudź dalej a ja dalej będę skupował :) za rok oddam Tobie za 30 zl:)
  • Re: Cześć, jak leci?))))))) Autor: ~platny_naganiacz [89.64.39.*]
    Dnia 2020-03-01 o godz. 08:06 ~Kuba napisał(a):
    > Strasz łudź dalej a ja dalej będę skupował :) za rok oddam Tobie za 30 zl:)

jasne, pod warunkiem, że wypuszcza cie ze szpitala bez klamek ))))
[x]
MUNAR 0,00% 0,36 2026-05-06 13:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.