Spółdzielnia-konkurencja -obniży ceny każdego waloru-Kolega-Koło-jest tam na szpicy ! S p o k o j n i e czekam w połowie marca na komunikat ze Spółki o podpisanych Umowach; Spółdzielnia sprzedając swoje akcje wciąga zniecierpliwionych w tą wyprzedaż.Pojedyńczy akcjonariusz ponosi straty !!!!!Spółdzielnia natomiast ma się dobrze-ma pulę akcji do generowania spadków ceny waloru.Sprzedając tanio-dziś -koronowirus-idealny stan na panikę wyprzedaży-nawet nie trzeba opłacać trolli-ich nie ma na Forum,Trolli zastąpił wirus-
Kolo-możesz mocodawcom zameldować- z a d a n i e wykonałem.-walor z 3x groszy !Teraz od 24 godzinnej pracy na Forum możesz czasowo się wyłaczyć i odpocząć !My czekamy teraz na info ze Spółki !
A co Ci chodzi?
I nie nazywaj mnie naganiaczem. Przedstawiam liczby a te wyglądają dobrze. Złotówka to 20 mln kapitalizacji. Przy 3 mln zysku za 2019? Takie wyniki a przed nami aplikacja i inne rzeczy mogące zwiększyć przychody.
Napisz jaką musi być sytuacja by nie nazwać czegoś naganianiem bo taki tekst którym tu nas raczysz można chyba wszędzie zastosować. Jak chwalilem playway tydzień temu to byłem naganiaczem? Nie. Spółka jest ok ale rynek jest podatny na różne kwestie mniej lub bardziej racjonalne