• Może nie bedzie tak żle Autor: ~ben [46.215.240.*]
    Pzeczytajcie to
    https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/koronawirus-polskie-firmy-a-kryzys-z-powodu-epidemii-2019-cov-covid-19/7pnp81v
    i zwróććie uwagę nba to:
    Minister wyjaśniła, że w ubiegłym tygodniu była adresatem wielu pytań od inwestorów amerykańskich z branży budownictwa przemysłowego i mieszkaniowego, którzy stracili dotychczasowych dostawców m.in. instalacji oświetleniowych.
    Oni poszukują bardzo szybko nowych dostawców, którzy będą w stanie bardzo szybko dostarczyć dobry towar w wysokim wolumenie – i szukają ich dzisiaj w Polsce. Wiele branż może skorzystać na tej kryzysowej sytuacji, choć oczywiście trudno oszacować konsekwencje dla globalnej gospodarki
  • Re: Może nie bedzie tak żle Autor: ~gervazy [213.227.87.*]
    a może to jest powodem ostatnich zakupów akcji przez Prezesa?
  • Re: Może nie bedzie tak żle Autor: krosno2020 [95.41.224.*]
    Ludzie sprzedawajcie, bo czekamy z zakupami. 3% to trochę za mało, zakupy 2.80-2.60 trochę przyśpieszenia PROSZĘ !
  • Re: Może nie bedzie tak żle Autor: ~Akcjonariusz [5.173.255.*]
    Ja już zacząłem skup..
    Masz słuszną rację Akcjonariusz, ja też to robię, ale czekam również trochę niżej. Zobaczymy, czy w okolicach czerwca mieliśmy rację, wraz z Prezesem. Namawiam świadomie na sprzedawanie, gdyż nie tylko My czekamy. JESZCZE TROCHĘ !
  • Re: Może nie bedzie tak żle Autor: ~ben [213.227.87.*]
    ktoś na tym forum niedawno pisał, że na miejscu Prezesa wycofałby spółkę z obrotu bo przy tej wycenie i stopie dywidendy egzystencja na gpw, którą może sterować byle łachmyta z funduszu z kapitałem 1 mln zł. to nieporozumienie
    Może właśnie to się dzieje i Prezes czyni przygotowania - zaraz przekroczy 60 %.
    Musi dążyć do 66%, a w międzyczasie jeszcze trochę dokupimy, chociaż jest coraz więcej chętnych.
[x]
LENA 1,79% 2,84 2025-10-23 15:56:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.