• Kupili 2 x więcej Autor: ~Mirasek [31.0.44.*]
    Członek RN kupił prawie 2 x więcej akcji niż Zarząd sprzedał - chcieli uwalić kurs i skupić tanio czy o co chodzi?!?
  • Re: Kupili 2 x więcej Autor: ~zxc [89.64.75.*]
    Jak nie wiesz to co chodzi to bierz z prawej to Cię oświeci.
  • Re: Kupili 2 x więcej Autor: ~Havoc [37.248.166.*]
    Na razie spolka jest w bardzo trudnej sytuacji finansowej. Branie z prawej w sytuacji zblizajacej sie emisji to ruch ryxykowny. Poznamy jej parametry i wtedy mozna brać. Na raxie niech ułożą się "wielcy" jezeli tak o ludziach handlujacycmi pakietami po 20 tys mozna powiedzieć. Prawdę mówiąc spodzieałem się raczej emisji obligacji zamiennych dla wybranych inwestorów z fajną ceną konwersji, mamy emisję akcji. Do spolki wpłynie parę groszy, ale nie oszukujmy się, nie beda to kwoty, ktore pozwolą na nakreślenie jakiejś ambitnej strategii. Panowie zarządzający, przemyślcie wszystko jeszcze raz.
  • Re: Kupili 2 x więcej Autor: ~Fanpan [178.235.180.*]
    a kto za emisję obligacji zapłaci? emisja akcji jest znacznie prostsza do zrobienia i szybsza. Obstawiam też ,że jeśli ulica ( czyli ja ) nie obejmiemy PP to i tak zostaną zgarnięte przez władze spółki - chyba nie myślisz ,że władza odda spółkę po przejęciu komuś innemu - byłoby to nieracjonalne podejście
  • Re: Kupili 2 x więcej Autor: ~zxc [89.64.75.*]
    O tym mówię. Zdarzyło mi się kupić nieco po 29gr niestety. I zaraz była świeża dostawa papierka. Także ja sobie poczekam. Zobaczymy kto kogo przetrzyma.
[x]
ONE2TRIBE -0,78% 0,25 2025-10-22 15:08:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.