• Kończymy na plusie Autor: ~optymista [217.99.64.*]
    Ale jaja :)
  • Re: Kończymy na plusie Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    jeszcze nie wiadomo kupa czasu ..:) ale sesja jak i świeca dzienna na tę chwile bardzo ciekawa
  • Re: Kończymy na plusie Autor: ~Ser [188.146.160.*]
    Chiny zmniejszyły alert wirusa w części ogniska zachorowań
    będzie na fixie pyk 26 szt na kupno PKC czy nie będzie ..?? :) :)
    już wiemy :) :) hihi
  • Re: Kończymy na plusie Autor: ~Ser [188.146.101.*]
    Mnie jeszcze jedna kreska w dół wychodzi ,, dywergencje ,,
    Ale może być moc , tylko Info pasuje bo kto wyciągnie
    fix na 17 zł i ten tysiąc zostaje wchłonięty .. ???
    za późno napisałem :) a raczej moderator przetrzymał za długo
    ok.. starczy tej zabawy w to wróżenie bo pewnie wielu tylko wku.....m ..
  • Re: Kończymy na plusie Autor: ~Handlarz [89.64.84.*]
    Pisz jak najwięcej. Przeglądam fora różnych spółek i na większości jest pełno postów typu "Jazdaaaa do góry, jutro 50% na plusie" albo "Ubierajooo, jadymy na 30 groniii, ratunku!".
    Piszesz merytorycznie i wrzucasz swoje analizy co bardzo pomaga :)
    no jeśli ktoś otworzył sobie tę wczorajsza analizę ( z 25.02 ) i zagrał nawet pod wariant B to nie powinien być obrażony na mnie ..:)
    ale jeśli zagrał pod wariant C no to myślę że powinien być nawet zadowolony ..:)
  • Re: Kończymy na plusie Autor: ~Walles [5.173.16.*]
    Nie udzielam się na forum ale cały czas śledzę Twoje wpisy. Uważam, że merytorycznie bardzo pomocne! Oczywiście każdy musi sam podejmować decyzje :)
    Dnia 2020-02-26 o godz. 19:08 ~Walles napisał(a):
    > Nie udzielam się na forum ale cały czas śledzę Twoje wpisy. Uważam, że merytorycznie bardzo pomocne! Oczywiście każdy musi sam podejmować decyzje :)

aaa.. dziękuje ..miło słyszeć .. :)
    merytorycznie zaś kończąc wątek dzisiejszej sesji niestety hura optymizmem nie pałam jeszcze .. a dlaczego ?? przecież taka super sesja i świeca dzienna idealna .. ??

dlatego że nazwijmy to "kurs się spóźnia" to znaczy ?? to znaczy że oferty kupna nie kroczą równo w górę za ceną transakcyjną .. za duża luka jest - spread ... to wygląda jakby ktoś sie podrapał po głowie i pomyślał "co ja robię sprzedając te akcje po 15 - 16 zł trzeba to szybko okupić" i gonił na nimi nie patrząc na nic ..:) :) tak więc mam obawy że możemy przysiąść jeszcze ale tym razem juz bym nie obstawił opadu poniżej 15,50 ... a co pokażą te dwie sesje do końca tygodnia pożyjemy zobaczymy :) :)

• Re: Kończymy na plusie Autor: ~Handlarz [89.64.84.*]
    Cóż, ja się dziś trochę spóźniłem z kupnem (ale to przez zabawę na Asbisie i Mercatorze - na szczęście udaną), więc nabyłem pakiet za 16,70. Mam nadzieję, że tutaj też będzie na plus :)
    na tę chwile najdroższe akcje jakie posiadam to 17,40 najtańsze 15,20 (część dziś kupioną po 15,10 oddałem dziś - plan był pod DT wiec musiał być zrealizowany) tak wiec jakoś tam będę sobie lawirował z nimi :) :) jako gracz - niestety natury już nie zmienię i inwestorem nie zostanę

jutro o ile czas mi pozwoli nastawiam sie na polowanie na inną zabawkę jak upoluje to napiszę :) :) mam wrażenie że ktoś grubo robi w balona ulicę i to od wielu sesji .. piątek niestety będę pewnie nieobecny, a mam obawy że kolejny tydzień to za przeproszeniem nie po dnie ale w tym mule może już przestać brodzić .. nie lubię gonić kursu więc jeśli sie nie załapie to pozostanie mi pomachanie na do widzenia ..:)
[x]
TBULL -10,88% 2,62 2026-05-07 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.