• wierszem i na dystans ze złem Autor: ~nici [37.30.54.*]
    Może to nie dość po ludzku, nie dość wg Wiary w Dobrą Moc i Przesłania zło Dobrem zwyciężaj. Staram się, jednak w konfrontacji ze zdradą i fałszem takie są moje ograniczenia. Wierzę też, że każdy godny łaski, wyrozumiałości, mając dostęp do prawdy/faktów, powinien zaczynać od porzucenia fałszu/zdrady/zła i wyciągnąć rękę po pomoc. Zdradzić zło, przyznając się do złej drogi i woli jej odrzucenia.

i tak, wierszem w nich ;

po-dszyci pod Polaków, wierszem ;  Jeden nam potrzebny cud,  /  aby przejrzał polski lud:  / kto jest Polak, a kto wróg.  /  Żeby tak się mogło stać,   /  trzeba się już przestać bać  /  demaskować przebierańców,  /  oszukańców, obrzezańców. / Niech nazwisko nas nie zmyli  /  skorpion w barwy wlazł motyli  /  I obmyśla podły gad,  /  jak oszukać polski świat.  
    [Ten wiersz to fragment ulotki z ubiegłego wieku - jak widać zachowuje wciąż swoją aktualność.]

• Re: wierszem i na dystans ze złem Autor: ~Mustafi [46.134.57.*]
    A może zbadaj się czy nie masz koronawirusa albo jakieś inne upośledzenie ...
  • ale macie bagno w tym kraju! Autor: ~obcokrajowiec [188.146.182.*]
    oj co ta komuna zrobila z polakami!, macie male szanse do demokracji i sprawiedliwosci
  • Re: ale macie bagno w tym kraju! Autor: ~Am [31.61.183.*]
    Ciekawe z jakiego kraju ty pochodzisz ?
  • Re: ale macie bagno w tym kraju! Autor: ~zygfryd [79.191.7.*]
    gnój zawsze przez tych samych jest prowokowany
  • Re: ale macie bagno w tym kraju! Autor: ~Mustafa [176.106.35.*]
    JUZ NIEDLUGO BEDZIE CUD ZBAWIENIA WSZYSTKICH LUDZI. Będzie rozbłysk ostre światło bardzo ciepło i wszyscy wyparują ..hihi jak wypuszcza tego z 500 albo 1000 sztuk to długo już słońce nie zaświeci nad ziemią. Ale znowu zapanuje pokój na kilka wieków.
  • Re: wierszem i na dystans ze złem Autor: ~Mustafa [176.106.35.*]
    Żadna choroba nie ma wpływu na tego trupa hehe ... 3 jutro ? Za tydzień 2? No i THE END buhahaha ale mimo wszystko jutro liczę na zakupy po 3 grosiki.
  • Re: wierszem i na dystans ze złem Autor: ~Kakao [81.15.244.*]
    ktoś się bawi w spekulanta
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.