• mocny papier!!! Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    piękne zachowanie, co tu się będzie działo jak panika minie i powrócą czasy normalnego inwestowania...
  • Re: mocny papier!!! Autor: ~Jacek [188.146.181.*]
    Powinno być raczej sru do dołu, ponieważ jak był spokój na giełdzie w USA kurs doszedł do ~5,50 i dalej koniec. Teraz leci w USA to powinni gracze w panice wyprzedawać jak to zwykle u nas bywa . Teraz powinien być ciąg do dołu. Przecież u nas nie ważne są wyniki firmy , kursy akcji zachowują się zgodnie z różnymi pogłoskami i giełda ciągle w dołku , do tego dochodzą gracze , którzy z wielkimi stratami sprzedają byle sprzedać i dużo stracić a póżniej płakać . I tak płaczmy wszyscy byle nie radować się a płakać , sami sobie to robimy , tylko kto to wreszcie zrozumie. Przecież obserwując tą naszą giełdę to nie wiadomo czy śmiać się z tej głupoty czy płakać .Gospodarka w ostatnich latach rozwijała się w tempie 4-5% ale giełda musiała być dołowana , to pytam się kiedy jest możliwy u nas ruch giełdy do góry . Chyba nigdy . To po co nam ta giełda ,żeby wszyscy byli przegranymi.
  • Re: mocny papier!!! Autor: ~transek1975 [91.233.69.*]
    Panika nie doswiadczonych ktorzy wchodza na gorce, ale juz nie dlugo wszystko sie obroci w druga strone.
    Nie nalezy patrzec na wskazniki, wyniki lub grypy, itp, tylko wykres. Wywkres nigdy nie klamie. Watpie zeby ktos sie odwazyl postawic duze szorty na lini 30 letnich wzrostow na WIG20. Jeszcze bedziecie wspominac moje slowa. Teraz jest panika i strach ktore zawsze towarzysza w takich momentach.

Wiekszosc osob jak oldboy nie przezyli bessy, bylo ich duzo czasami wieksze mniejsze, gra emocji, mlodzi inwestorzy jak sie nazywaja beda panikowac i wywalac na dolku.

https://invst.ly/pyvo0

Co do Marvipola, nie po to ktos wiekszy wywalal akcje w granicach 5,4-5,8, zeby dalej roslo. spusci kurs w odpowiednie dla niego miejsce i bedzie skupowal dalej od wystraszonych.

• Re: mocny papier!!! Autor: ~dovado [37.47.79.*]
    Transek wybacz ale Ty który poławę pakietu sprzedałeś przed 5 zł na podstawie jakiej kreski ,blokujesz ciągle kurs robiąc kółka piszesz o zachowaniu inwestorów na tej spółce Wyniki czy wskażniki dla inwestora nie są ważne to na jakiej podstawie inwestujesz na podstawie kreski na Wig 20 .
  • Re: mocny papier!!! Autor: ~transek1975 [91.233.69.*]
    Co ty jestes taki nerwowy ? Skad wiesz co ja robie ? Kazdy orze jak moze i tyle.
  • Re: mocny papier!!! Autor: ~Jacek [188.146.181.*]
    Na razie nic nie wiemy czy to mocny papier , nie ma informacji z firmy . Nie takie tuzy leciały na łeb na szyję .
  • Re: mocny papier!!! Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    papier zachowuje się mocno, ja zrobiłem tu spore zakupy w ciągu dwóch dni, a kreskę ma transek, wiadomo gdzie...
[x]
MARVIPOL 1,14% 8,90 2026-02-23 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.