• Dlaczego nie spada? Autor: ~Mirasek [84.10.46.*]
    Jeżeli ma być dodruk to powinno lecieć w dół a nic się nie dzieje !?!?
  • Re: Dlaczego nie spada? Autor: ~Świnkapepa [5.173.170.*]
    Dawać ten badziew na 10 gr. Co niektórzy mieli dziś wszystko wywalać od rana.
  • Re: Dlaczego nie spada? Autor: ~Jwa [212.180.200.*]
    Wywaliłem a wy łykneliście. Ja sobie odkupię po 10 groszy bez łaski.
  • Re: Dlaczego nie spada? Autor: ~zxc [89.64.75.*]
    Ta jasne. Papier jest w silnych rękach, tu nikt ci nie odda dlatego że postraszysz 10 gr. W ogóle co to za liczba 10 gr? Skąd ty bierzesz takie fantazje.
  • Re: Dlaczego nie spada? Autor: ~ehhh [212.180.200.*]
    Fantazje to wy macie. Jest projekt uchwały, że dodrukują 8 mln po 15 i 10 mln po 10 groszy. Jeden już dziś pękł i wysypał 200k po 25 groszy. Zaraz będą następni. I jak będą notowania po 15 groszy to wtedy się obudzicie :)
    Pisałem już, że więcej w tego trupa ani grosza nie chcę pakować!!! A co dopiero obejmować 4 akcję za 50 groszy za moją jedną wartą 29 groszy teraz.
    Róbcie dalej wodę z mózgu oszuści.
    Nie martw się o nasze pieniądze!! WYJCE WYJĄ! To zawsze dobry znak!
    Ja matrwię się tylko i wyłącznie o swoje. Po prostu nie lubię być dymany z kasy. A tu niestety cały czas tylko traciłem :(
    A ty naganiasz zawsze na spadki jak nie masz akcji i na wzrosty jak tylko kupisz. Akurat jak ktoś tu jest dłużej to dobrze to pamięta. Tu już nigdy cena nie przebije 30 groszy.
  • Re: Dlaczego nie spada? Autor: ~up [95.160.159.*]
    Dnia 2020-02-25 o godz. 15:23 ~ehhh napisał(a):
    > Ja matrwię się tylko i wyłącznie o swoje. Po prostu nie lubię być dymany z kasy. A tu niestety cały czas tylko traciłem :(
    > A ty naganiasz zawsze na spadki jak nie masz akcji i na wzrosty jak tylko kupisz. Akurat jak ktoś tu jest dłużej to dobrze to pamięta. Tu już nigdy cena nie przebije 30 groszy.

no popatrz właśnie przebiło.
  • Re: Dlaczego nie spada? Autor: ~Zxc [89.64.75.*]
    Dnia 2020-02-25 o godz. 15:23 ~ehhh napisał(a):
    > Ja matrwię się tylko i wyłącznie o swoje. Po prostu nie lubię być dymany z kasy. A tu niestety cały czas tylko traciłem :(
    > A ty naganiasz zawsze na spadki jak nie masz akcji i na wzrosty jak tylko kupisz. Akurat jak ktoś tu jest dłużej to dobrze to pamięta. Tu już nigdy cena nie przebije 30 groszy.

Widzisz no, słuchałeś mnie to traciłeś, teraz słuchaj nowej ekipy to zarobisz, oni chcą tylko twojego dobra. 30 groni już przebiło, sky is the limit! Zobaczysz. Więcej wiary w siebie!!
    Hehehe takie bajki to nie mi :) Bierzcie bierzcie...jeszcze trochę tego mam :) Nie przebije 30 :)
    Po 30 mogę wszystkich chętnych wykarmić :P
  • Re: Dlaczego nie spada? Autor: ~ozeOboze [89.64.75.*]
    To mówiłeś że będą sypać że ewaukacja a się okazuje że masz pełno waloru i nie sypiesz??????????????????
    Jutro 40 groni czy Ci sie to podoba czy nie!!!!!! Zobaczymy tylko za ile akcji.
  • Re: Dlaczego nie spada? Autor: ~rtomala [185.22.143.*]
    to co spotykamy sie na nwza
  • Re: Dlaczego nie spada? Autor: ~Fanpan [178.235.180.*]
    a dlaczego Ty nie kupisz ? przecież jedna z emisji jest z prawem poboru?
    No przecież mówi Ci że kupi po 10 groni, tak to sobie wyliczył że mu taniej wyjdzie. Ciekawe czy się nie przeliczy! buhahahahahaha
[x]
ONE2TRIBE -3,73% 0,26 2025-10-03 15:48:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.