To już są jaja. Robię sobie dodruk po 10 groszy i niby stara ekipa była taka zła? Tobjest dopiero wał. Ja wywalam jutro resztkę, która mi tu została i się żegnam ze śmieciem na zawsze! Okradanie akcjonariuszy jak się patrzy:(
uja zrozumieliscie z przekazu od spolki emisja z pp bedzie duzo pozniej niz emisja dla zarzadu jesli zarzad wezmie teraz akcje za 10 gr to automatycznie bedzie mial prawo do obiecia akcji po 15 gr z pp sprawa pierwsza ,zeby powalczyc o zwrot majatku wyprowadzonego na umowy z bylym zarzadem ,trzeba pokryc koszty prawnika nikt nie moze dolozyc z boku do spolki ,wiec te pieniadze sa niezbedne i wydaje mi sie za zanim bedzie mowa o PP to juz ten zwrot odzyskaja . jesli odzyskaja zwrot to bedzie duzo łatwiej gospodarowac w spolce która ma prawie 800 tys ,tylko gdzies na ludziach powiazanych z zarzadem jak odzsykaja , to ja i kazdy kto ma troche rozsadku ,w tym nowy zarzad , bardzo chetnie obejmiemy PP po 15 gr wtedy spolka moze juz miec plus minus 2 mln jako podstawowy kapitał biznesowy do nastepnego kroku nie chcecie obejmowac PP ,to wypad z baru i nie stękac