Ale z ciebie leszcz, czekaj na odpisy na tych, do wyborów majowych i zaczna sie porządki haha
Spolki państwowe mnie nie interesuja
To wydmuszki które zaraz zaczna dotowac upadające kopalnie czy przejmować jedna druga i zmieniać po kilka razy prezesów w roku !
Teraz czekamy na kolejne rzadania pidwyzej cen.
Ostatnia podwyżka w grupie gorniczej zje wiekszosc zysku hahaha
W grudniu zeszłego roku Orlen wezwał do sprzedaży wszystkich 414.067.114 akcji Energi, po 7 zł za sztukę. Zarząd Energi w swoim stanowisku dotyczącym wezwania ocenił, że cena 7 zł za akcję odpowiada wartości godziwej spółki.
Masz leszczu sasina haha fachowca hahahs
I teraz patrz jak spada, inwestuja narazie w zamykanie ust strajkujacym, odprawy dla swoich prezesow i kierownictwa haha
"Nie jestem zwolennikiem, żeby dywidendy ogałacały spółki Skarbu Państwa
Dnia 2020-02-24 o godz. 11:39 staryznajomy napisał(a): > Masz leszczu sasina haha fachowca hahahs > > I teraz patrz jak spada, inwestuja narazie w zamykanie ust strajkujacym, odprawy dla swoich prezesow i kierownictwa haha > > > > "Nie jestem zwolennikiem, żeby dywidendy ogałacały spółki Skarbu Państwa
NO TY TO MASZ INTELIGENCJĘ MRÓWKI CO BARDSZIEJ POTRZEBNE FIRMA TRANSPORTOWA CZY BANXTERSKA SPÓŁKA DOJĄCA LUDZI I NICZEGO NIE PRODUKUJĄCA OPROCZ KŁOPOTÓW
Dnia 2020-02-24 o godz. 11:39 staryznajomy napisał(a): > Masz leszczu sasina haha fachowca hahahs > > I teraz patrz jak spada, inwestuja narazie w zamykanie ust strajkujacym, odprawy dla swoich prezesow i kierownictwa haha > > > > "Nie jestem zwolennikiem, żeby dywidendy ogałacały spółki Skarbu Państwa
A KTO JE MA OPŁACAĆ? TAKIE HIENY JAK TY ? NO BEZ JAJ TY I TWOI TO TYLKO CZEKAJĄ AŻ INNI WAM NASYPIĄ. HAHAHAHAAAA