Kompletnie mi umknęło, a zgodnie z planami spółki przedstawionymi w prezentacji z 2019r. w tym roku możliwych jest nawet KILKA komercjalizacji ! Dodatkowo sprzedaż salmexu na nowych ogromnych rynkach, rok 2020 będzie przełomowym dla spółki. Projekty planowane do komercjalizacji: Esketamina - termin: na dniach GPR40 - termin: IIIq 2020 PDE10a - termin: II-IIIq 2020 JAK/ROCK - termin: IVq 2020 FGFR - termin: II połowa 2020
Terminy pewnie zostaną mniej lub bardziej przesunięte, ale to jest jakiś kosmos co nas czeka.
Tak.To droga mleczna.Rece mi drza na sama mysl, ze bedzie o nas mowic caly swiat. A o mnie tez moze ktos wspomni , bo bylem pierwszy z ta dobra nowina.Nowe ogromne rynki ! Czuje sie jak Kolumb. Chyba dzisiaj nie zasne. Ide lyknac mleka.
aczacz [194.230.134.*] Alpejskie, odkrycie Kaszub. A tak się zapierał że swoich wypocin nie będzie tu produkował! I po co, skoro nie ma akcji CLN. Zawiść i zazdrość, cecha małomiasteczkowych ludków...To jedyne wytłumaczenie, tego analfabety.
PKC. Dzisiejsza czerwień w Azji, wygląda źle, tak jak napisałeś strach przed wirusem powraca...
OOOOoooo tyle wspanialych projektow i nikt nie docenia?
Moze bys sie Kolo zdecydowal albo Alpy albo Kaszuby.
Koniec -spamu ?Niezly nick . W koncu tradycji staje sie zadosc. Jak sie zatytulowala ta wasza partia ? Prawo itd Dobre hehe. Cd. amoku.
Watek poprostu kwitnie. Co wpis to inteligentniejszy .