Już było tyle wątków z opisanymi przypadkami w tym ostatnim macro games, że WKM to oszuści, a Wy dalej czekacie? Jest tyle normalnych spółek na Gamedevie...
Na forum każdej spółki ten sam przekrój komentarzy. Wbijcie sobie do tych pustych dzbanów gdzie tylko sznurek uszy trzyma że giełda to dobrowolne ryzyko i czas. Czas i nerwy. Jak ktoś chce w 4 miesiące zobaczyć rajd to lepiej niech zacznie dragami handlować
Czekają aż znajdzie się głupi co od nich papier odkupi.
I naganiają.
Wobec braku lepszych zanęt jest gra na „długoterminową inwestycję”.
Oby skończyła się lepiej niż directes i mgames.
I nie dziwne, że widzą „ ten sam przekrój komentarzy” jak skaczą po spółkach asów (msm, falcon, ...)
Co im pozostało jak nie zapudrować syfa i przekazać dalej
Kosz kur&€ co ty człowieku odwalasz. Było jakieś info ze już wszystko pewne i ze sami napisali ze są oszustami?! Nie! Nie ma żadnego potwierdzenia waszych słów. Nie chce inwestować nie chcecie ewentualnie stracić kasy... rozumiem. Ale wypierd€&(: z takim pisaniem. Martwisz się nami to zajefajnie ale nikt o to nie prosił. Bierz dupe w troki i rób wyjazd. Znamy ryzyko skoro tutaj jeszcze jesteśmy. Znamy wasze argumenty teraz czekamy na argumenty zarządu i tyle. W podskokach zejdźcie mi z oczu.
I tak będą nawijać ..i wszystko jedno czy blk zrobi gry i zacznie sie regularna sprzedaż. wtedy tez będzie zle..papier jak poleci na 5, 10 tez będzie ze nadmuchane i że źle itd itd. Barany na każdej spółce są.
O! Jest i chórek!
Łubu dubu łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu :-D
Te asy już wypociły kilka gier - phantom six, cukierowo -sukces mial być na miarę pokemonów, PEWNIAK- podpisali analogiczne jak tu „umowy” z Facebook, tmobile, NatGeo...
można sprawdzić ile mają na dziś pobrań, o ile dziś jeszcze znajdziesz w ogóle te perły :-D
A też miał być następny cd projekt :-D
Wiadomo-nadzieja umiera ostatnia. Twoim zdaniem skoczy na 5,10? Chyba groszy, już niebawem.
Ostatni zgasi światło.
Wierz sobie w co tam chcesz ale oszczędź innym swego nawracania.
Masz ból d... że tylko ty zarobisz?? A inni nie?
No ale po co ty to piszesz. Jak będziesz miał racje to my się o tym przekonamy na własnej skórze i tyle. Po co drążyć temat ?! Nie chcemy twojej pomocy i tyle.
To już po feriach?
Chyba nieudane bo znów się Pani wyzywa. A radość w wypowiedzi wielka, bo spadki.Chociaz tu widać efekty, prawda?
A może to menopauza?
Moja ciotka tak ma. Kochana kobieta ale jak ja coś napadnie... A potem jej głupio.
W każdym razie nie ma co się odzywać.
Sherlok ofiary szuka.
Złość I nienawiść górą.
Xx miał rację. Olac to I do przodu !!!
Pewnie nie zdajesz sobie nawet sprawy żałosny naganiaczu, że to co piszesz więcej mówi o tobie niż o mnie.
Lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości
Powiało wielkim gulem i d...pościskiem.
Znak, że baja ma jeszcze dużo makulatury do opchnięcia.
Szkoda, kurs lepszy już był
Więcej aktywności panowie, chcecie zarobić to postarajcie się.
Bo premii nie będzie :-D
Baja
Współczuję ci tej nienawiści, nawet w twojej sytuacji jest ona niezrozumiała.
Nie jest jeszcze tak źle, żeby nie mogło być gorzej, więc radzę przemyśl swoje kolejne zaczepki, aluzje i prowokacje i nie strzelaj sobie już więcej w kolano.
Nie wiem kto ci powiedział, że wszystko już zostało powiedziane, ale nie mówił prawdy :)