Za długo już na giełdzie jestem żeby ufać bezwarunkowo. Kurs już dużo wzrosnął to jest fakt. Drugi jest taki ze nie ma zagospodarowania dla spółki jeżeli nie będzie dalej to nie musze pisać co sie stanie. Ciszewski wszystkie sroki za ogon łapie któraś ucieknie.
No kurs skoczył w kilka sesji o 1000 procent więc może być różnie. Info niedługo pewnie będzie i powinno skoczyć. Plusem jest ff. Niewielka ilość akcji i co co brali po 8 niżej nie będą chcieli oddać. Kwestia czy po informacji o planowanym biznesie będą chętni na akcje po dwucyfrowej cenie. Jeśli wejdzie tu Adelante to chętni się znajdą, tylko z płynnością będzie słabo bo mało papieru w obiegu i do tego na fixach
Wiadomo zwlekają z infami bo chcą jeszcze zebrać akcje a jak będą wyłożone karty na stól to już nikt nie odda kwita. płynnością będzie słabo ale może zrobią splita i wtedy się poprawi. No i musza iść na ciągle może uda im się ogarnąć temat z nowy kwartałem.
Na tę chwile tutaj jest wielka nie wiadomo. Ryzyko duże. Niech każdy decyduje za siebie., Ale warto jakiś pakiet mieć bo moze znów wisieć na widłach tydzień albo i nie .... Zobaczymy
Roger ma racje zwlekaja celowo moze pojdzie tu jakis hit a spolka czysta bez dlugow wyobrazcie sobie ze idzie dzis info w poniedzialek nie kupicie juz i tyle
Według mnie jeszcze potrzymają nas w szachu bo każde 1000 akcji może być warte duże pieniądze w przyszłości a FF pewnie już znikomy i papier w silnych rękach więc według mnie tu będzie wsadzony najbardziej wartościowy biznes. Kupić kupią ale dużo drożej i śmieszne ilości.