• Apel do zarzadu Autor: ~apel [188.146.1.*]
    Panie prezesie jako mały akcjonariusz apeluje o modyfikacje uchwały zwiększając cenę minimalna nowej emisji z 15 na minimum 25 groszy
    Dziękuje i pytanie kiedy zostanie zwołane walne ?

• Re: Apel do zarzadu Autor: ~kifer [89.64.66.*]
    Po co wy tu jesteście jak nawet czytać projektu uchwał nie umiecie?????????????????

• Re: Apel do zarzadu Autor: ~Świnkapepa [5.173.136.*]
    Ja z zarzadu. Chcemy się nachapac w cale korytka. Będzie trylion akcji po 18 kartofli za sztukę.
  • Re: Apel do zarzadu Autor: ~zxc [89.64.75.*]
    Dnia 2020-02-21 o godz. 15:02 ~kifer napisał(a):
    > Po co wy tu jesteście jak nawet czytać projektu uchwał nie umiecie?????????????????
    >

A to są jakieś projektu uchwał???????????????????????????????????
    Co mamy czytać jak nie ma??????????????????????????????????????????????????????????????
    Dnia 2020-02-21 o godz. 14:04 ~apel napisał(a):
    > Panie prezesie jako mały akcjonariusz apeluje o modyfikacje uchwały zwiększając cenę minimalna nowej emisji z 15 na minimum 25 groszy
    > > Dziękuje i pytanie kiedy zostanie zwołane walne ?
    > >

Kupujesz dużo akcji :-) i idziesz głosować
  • Re: Apel do zarzadu Autor: ~rtomala [185.22.143.*]
    dokladnie tak
  • Re: Apel do zarzadu Autor: ~Zxc [89.64.75.*]
    Wygląda jakby odbywało się ciche kupowanie głosów na walne.
  • Re: Apel do zarzadu Autor: ~kifer [89.64.64.*]
    Na walne???????????? Minęło 2 tygodnie od zgłoszenia żądania. Ciekawe czy KD wystąpi do sądu o upoważnienie go do zwołania walnego?????????
  • Re: Apel do zarzadu Autor: ~ehhh [212.180.200.*]
    Ja tu widzę raczej zasypywanie każdego popytu, który się pojawił. Cwaniaki stawiali z prawej, żeby od nich brać :( Według mnie to jest raczej dystrybucja papiera. Ja też wywaliłem połowę przez ostatni dwa tygodnie. Będzie nieciekawie jak inni, żeby się zapisać też będą wywalać w rynek i sobie kupią po 15 jak będzie prawo poboru. Zobaczymy do ilu wtedy spadnie.
  • Re: Apel do zarzadu Autor: ~Kifer [89.64.64.*]
    Żeby się zapisać będą wywalać w rynek?????? Ty wiesz na czym polega prawo poboru?????
    Napiszą każdą bzdurę byle dobrać szabel przed walnym!
  • Re: Apel do zarzadu Autor: ~ehhh [212.180.200.*]
    To wg Ciebie po ile będą akcje po emisji 18 mln po 12 groszy? Kto niby będzie obejmował to 2 akcje po 10 i 2 akcje po 15 groszy? Jak masz w tej chwili 100.000 akcji które są warte 27.000 to musisz wyłożyć 50.000, żeby objąć nowe! Od razu wiadomo, że liczą, że nikt nie obejmie i sami sobie za darmo obejmą a swoje wywalą w rynek!
[x]
ONE2TRIBE 9,23% 0,28 2026-01-07 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.