Panie prezesie jako mały akcjonariusz apeluje o modyfikacje uchwały zwiększając cenę minimalna nowej emisji z 15 na minimum 25 groszy
Dziękuje i pytanie kiedy zostanie zwołane walne ?
Dnia 2020-02-21 o godz. 15:02 ~kifer napisał(a): > Po co wy tu jesteście jak nawet czytać projektu uchwał nie umiecie????????????????? >
A to są jakieś projektu uchwał??????????????????????????????????? Co mamy czytać jak nie ma??????????????????????????????????????????????????????????????
Dnia 2020-02-21 o godz. 14:04 ~apel napisał(a): > Panie prezesie jako mały akcjonariusz apeluje o modyfikacje uchwały zwiększając cenę minimalna nowej emisji z 15 na minimum 25 groszy > > Dziękuje i pytanie kiedy zostanie zwołane walne ? > >
Ja tu widzę raczej zasypywanie każdego popytu, który się pojawił. Cwaniaki stawiali z prawej, żeby od nich brać :( Według mnie to jest raczej dystrybucja papiera. Ja też wywaliłem połowę przez ostatni dwa tygodnie. Będzie nieciekawie jak inni, żeby się zapisać też będą wywalać w rynek i sobie kupią po 15 jak będzie prawo poboru. Zobaczymy do ilu wtedy spadnie.
To wg Ciebie po ile będą akcje po emisji 18 mln po 12 groszy? Kto niby będzie obejmował to 2 akcje po 10 i 2 akcje po 15 groszy? Jak masz w tej chwili 100.000 akcji które są warte 27.000 to musisz wyłożyć 50.000, żeby objąć nowe! Od razu wiadomo, że liczą, że nikt nie obejmie i sami sobie za darmo obejmą a swoje wywalą w rynek!