mój stan konta na dzień 21 luty 2020r. to 30300 akcji EFEnergii kupione za całość po średnim kursie 43gr, moja kasa zależy od kursu EFE EFE trzymam przez 5 miesięcy lub sprzedaży EFE za minimum 2zł. kasa 60000zł. mnie zadowoli
Doczekaliśmy się wykresu w paintcie ze strzałeczką! teraz musi być odpał :DD
haha, wemus, sorki, ale jak można być takim de..bilem, aby pakować cały kapitał w coś tak nieprzewidywalnego i o takiej małej płynności jak efe...no nie mieści mi się to w głowie. I to wymienić getin przed odbiciem na efe i zablokować sobie środki na miesiące bez możliwości wyjścia z zyskiem :PP w marcu będziesz płakał jak dziecko. Zapisz sobie tego posta, bo być może on nauczy Cię jak inwestować na GPW, a nie "grać" na giełdzie. Pozdro i obyś uratował jakiś kapitał, bo w sumie nie życzę Ci źle ani nikomu kto tutaj pisze. Poza ZnanymAnalitykiem, który jest po prostu opłacanym, marnym trollem. Takich to nie szanuję w ogóle :)
Dnia 2020-02-21 o godz. 11:31 ~Wędlyna napisał(a): > Getin przed wybiciem, a to dobre.
No dobrze napisał wybiciem jeleni co do nogi zapomniał tylko to dopisać. Tyle że już tu wszystkich albo wybili a reszta poszła daaaaaaleko stąd. hahahhaaaa
pjona ja jestem ponad 10 lat na giełdzie i mam 36 lat, nie jestem bachorem jak staryznajomy czy reszta tutaj na forum. Gdybym nie był pewny wzrostu na EFE to bym go nie kupił a to jest pewniak.
Wemus, coraz wcześniej zaczynasz spożywać. Dopiero po 12 a Ty już gadasz od rzeczy... A zamiast tych śmiesznych wykresów kup sobie kredki i kolorowanki. W krótkim czasie zostaniesz bankrutem, tak to widzę. Zapisz sobie tego posta
ja jak bym miał 50 tys zl to bym wszystko w EFE wsadzil wyjął bym 200 tys zl. a potem w getin bym go kupil po sredniej 1,20zł. potem by urosl ze 3 krotnie i 600 tys zl bym wyjął lekko
To co piszesz świadczy tylko o tym, że jesteś dzieciakiem. Tak jak yoggi napisał, Ty niedługo zostaniesz z niczym, bo nie masz pojęcia o giełdzie. Kup kredki i nimi rób wykresiki. A co do piwa, mnie też stać na piwo, ale człowiek pracujący nie pije 4 piw w piątek rano :) piszesz bajki i jako bajkopisarza powinieneś być traktowany
ja nie pracuje i nigdy nie bede pracował wystarczy że zarobie na EFE 60000zł. i potem na Getin razy 3 nigdy nie bede pracowal tak jak wy robole może robale
chrabia nie czaisz bazy sternicy EFE 9 miesiecy kreują wykres do wystrzału i co teraz ma sie niby zapaść bo ty i wy tego chcecie chyba oszalales- oni beda to pompowac na 5zł.
180 tys zl wyjdzie w byle co wsadze choc z 80tys to bede zyl jak emeryt z 5000zł. miesiecznie to jade na filipiny non stop cieplo a kasa bedzie splywac z gieldy polecam ucieczkadoraju https://www.youtube.com/user/UcieczkaDoRajuVlog
Czyli to ty wemusik ode mnie odebrales pol 1/4 pakietu skupionego deko ponizej 20gr i po 20gr z malym hakiem...? Fajnie wiedziec ze kolega dal zarobic 100%, a inni uczestnicy gieldy sporo wiecej gdy kurs podjechal do 50gr. Zostalo mi troche tego... jak sie uda to orzne przy zlotowce...
Dokładnie :-) lata lecą, a ty dalej żyjesz marzeniami, że jak zarobisz 180.000 zł to będziesz żył z oszczędności:ppp mam 10x tyle i w domku nie siedzę. Bo widzisz...takie nieroby jak Ty nigdy nie będą rentierami, bo do rentierstwa nie wystarczą marzenia. Trzeba trochę popracować i główką ruszyć
wystarczy że sprzedam EFE po 2zł. i kupie Getin po 1,20zł. to już do wakacji mam pewne 150 tyś zł. a mam potem inne spółki na oku które dadzą mi kilkukrotny zysk, za 2 lata to ja bede milionerem z moim 10 letnim doświadczeniem na giełdzie. Nie bede już wam zdradzał moich cennych spólek, wy kupujcie jsw i columbus i cdprojekt i traccie pieniądze bo wam to sie należą duże straty na giełdzie.
Życzę wam dużych strat.
Temat do zamknięcia i zapomnijcie czego tu sie dowiedzieliście.
wemus nie obrażaj innych tylko dlatego że Ci nie idzie , jak masz jaja i jesteś pewny swoich typów to idź do banku otwórz sobie linie odnawialna na 1 mln i rób dużą kasę. Ja wiele lat temu tak zrobiłem kupując Petrolinvest na pierwotnym zaryzykowałem cały ówczesny kapitał i kilka nieprzespanych nocy ale tydzień wzrostów mi to wynagrodził. Wiem jedno najważniejsze na giełdzie to samemu podejmować decyzje i ponosić ich konsekwencje. Mimo wszystko pozdrawiam i życzę sukcesów.