Ja wlasciwie jestem nowy na tej spolce narazie sie wczytuje w raporty kupilbym cos wiecej ale bez skoku ceny nieda sie Ten hub w stanach wypalil czy blef ? Raport dopiero w marcu.
Everest pięknie wystrzelił może i tutaj kiedyś takie info zobaczymy :) Akcji 367 tysi w wolnym wiele tu nie trzeba a jak planów nie mają to zawsze mogą spółkę sprzedać
Dykielowa ma okolo 150k,i 5% to jest smieszna ilosc, ale zeby zebrac tyle, troche to potrwalo te poziomy sa juz wyzbierane ewentualnie po tysiaku. Ale jak ja moglem taki Everest przegapic.
Może tak może nie w każdym razie się śpieszyła bo to nie zbieg okoliczności że przyszło info i akcje serii l umorzyli .nie zdziwiło by mnie że jest tu jeszcze ktoś kto siedzi pod 5% i jej oddawał żeby nie było widać że ma np 7.5 %
I to j jest wlasnie ciekawe,brakuje im pomyslow na biznes? ,jakies ruchy w akcjonariacie byly, moze one cos zwiastuja na to licze ja tu nie kisze latami dopiero tu weszlem ale swoj stan posiadania mysle powiekszac bo wydaje sie ze to bezpieczna przystan Nowy watek niech ktos zacznie.Pozdrawiam.
Właściwie tak,ta zmiana w akcjonariacie też coś mowi, o Tej Pani ktoś szukał info. jeśli trwają rozmowy z partnerami to wiele powiedzieć nie można do sfinalizowania.