• Tbull w 6 SII Autor: ~kapucha [31.2.65.*]
    https://www.sii.org.pl/13430/analizy/newsroom/6-spolek-ktore-mimo-wzrostu-notowan-nadal-sa-ponad-80-ponizej-szczytow.html#ak13430
  • Re: Tbull w 6 SII Autor: ~Dandi [195.242.64.*]
    ...koszty emisji w 2018r. przekroczyły 70% jej wartości...brak raportu...i mega prognozy zysków... - zarząd jest żenujący
  • Re: Tbull w 6 SII Autor: ~tłumik [188.146.230.*]
    T-BULL - niewiele jest takich spółek.
  • Re: Tbull w 6 SII Autor: ~Dandi [37.248.161.*]
    Dla zainteresowanych - to jest ta chlubna 6-tka!
  • Re: Tbull w 6 SII Autor: nowu [81.219.96.*]
    Dziękuję za link, teraz rozumiem. Nie chodzi o to że Tbull jest "w ostatniej 6-stce rankingu SII" a o artykuł o "6-ściu spółkach, które mimo wzrostu notowań nadal są ponad 80% poniżej szczytów". Dorzucił bym tam jeszcze kilka, a szczególnie PGE.
  • Re: Tbull w 6 SII Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    no cóz ..panowie TD kupują spółki kiedy sa w pierwszej trójce wzrostów .. tym sposobem myślenia to polecam takie HRP pewnie będzie w pierwszej trójce wzrostów w 9 sesji + 250 % ..tylko kupować teraz po kokardki "bardzo dobra inwestycja" prawie jak TBL po 215 zł tylko proszę nie płakać jak koledzy TD gdy w jeden dzień spadnie - 50 % :) :)
  • Re: Tbull w 6 SII Autor: ~Ser [188.146.103.*]
    Szarpie ktoś naszą spółkę - zobaczymy koniec
  • Re: Tbull w 6 SII Autor: ~tłumik [188.146.232.*]
    GM,
    Ty najzwyczajniej przyklaskujesz pospolitym oszustom, którzy bezkarnie okradają rzesze Polaków.
    Więcej kłopotów ma złodziej z Biedronki, który pochopnie sprywatyzuje więcej, niż 500zł! tymczasem ci 3-j bezkarni członkowie topią miliony - nie ma tu próżni.
    - masz coś z tego?, a wypowiadasz się elokwentnie!, potrafisz robić wykresy i analizy techniczne!, co więcej -swoje zdania budujesz bardzo poprawnie, bo zawierają one zarówno podmiot i orzeczenie!, a na dodatek nigdy się nie mylisz!
  • Re: Tbull w 6 SII Autor: ~optymista [217.99.42.*]
    tlumik zerknij chociażby na spółki w WIG 20 tauron, pge jsw mam wymieniać dalej? T-bull niczym specjalnie negatywnie się na ich tle nie wyróżnia policz sobie ile spadły od szczytów... zgłoś całą giełde do prokuratury może ci ktos pieniadze odda
  • Re: Tbull w 6 SII Autor: ~tłumik [188.146.229.*]
    Dnia 2020-03-06 o godz. 18:33 ~optymista napisał(a):
    > tlumik zerknij chociażby na spółki w WIG 20 tauron, pge jsw mam wymieniać dalej? T-bull niczym specjalnie negatywnie się na ich tle nie wyróżnia policz sobie ile spadły od szczytów... zgłoś całą giełde do prokuratury może ci ktos pieniadze odda

Drogi Optymisto,
    Rzeczywiście nasz T-BULL to zuch! który rujnował akcjonariuszy przez pełne ostatnie 3 lata (- 93%!) - korono-wirus jest tu zbawieniem!!!
  • Re: Tbull w 6 SII Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    mylę sie kolego ..mylę sie wielokrotnie jak każdy ... ale ja w odróżnieniu od Ciebie mam otwarte oczy i widzę świat takim jaki jest nie staram sie go zmienić bo jestem za malutki .. a jeśli czegoś nie można zmienić należy sie do tego dostosować lub odizolować .. czyli tłumacząc albo dostosujesz sie do warunków giełdowych albo zrezygnuj z inwestowania na giełdzie
    nie ma większych złodziei niż ci w białych kołnierzykach oni to robią "zawodowo"
  • Re: Tbull w 6 SII Autor: ~tłumik [188.146.229.*]
    Dnia 2020-03-06 o godz. 18:34 ghost-man napisał(a):
    > mylę sie kolego ..mylę sie wielokrotnie jak każdy ... ale ja w odróżnieniu od Ciebie mam otwarte oczy i widzę świat takim jaki jest nie staram sie go zmienić bo jestem za malutki .. a jeśli czegoś nie można zmienić należy sie do tego dostosować lub odizolować .. czyli tłumacząc albo dostosujesz sie do warunków giełdowych albo zrezygnuj z inwestowania na giełdzie
    > nie ma większych złodziei niż ci w białych kołnierzykach oni to robią "zawodowo"

- za takie teksty Cię lubię ;) ale nie ufam Ci za grosz!

• Re: Tbull w 6 SII Autor: ~Artefakt [163.158.230.*]
    A pro po Harpera ja jak narazie nie narzekam . Kupowałem dużo wcześniej przed splitem po 16 gr i po splicie po 1.90 w tydzień odrobilem wszystkie straty. Dzisiaj udało mi się sprzedać po 3.20 przed zwala i odkupić po 1.70 i ponownie sprzedać po 3.20 aczkolwiek coś tak czuję że mogłem jeszcze trochę poczekać. Moja analiza była prosta kurs przez trzy godziny walczył na poziomie 3.20 -3.30 po analizie arkusza zleceń widzialem że jedna i ta sama osoba chce opchac 100 k akcji . Ja dopiero co się uczę analizy technicznej ale wiem że retest jest częściej niż go nie ma ustawiłem zlecenie kupna na 2.50 ale korekta nie doszła do tego poziomu co oznacza że jest to bardzo mocny impuls . Dzięki temu mogę teraz spokojnie czekać na rozwój sytuacji na naszej perelce (tbull)
[x]
TBULL 0,00% 3,70 2025-10-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.