SŁYSZE głosy że nic pewnego że dojdzie do sprzedaży i że nie woadomo czy kasa wpłynie? a niby dlaczego ma nie wpłynąć jak wszystkie zgody włącznie z władzami nadzoru Finansowego Ukrainy już są!!!! Ty myślisz, że w branży Bankowej jest jak w budowlanej i można sobie udziały w 2 dni u notariusza przepisać??? większość nie ma totalnie pojęcia!!!! ja rozumiem że spółki L.C. miały duże zawirowania i przeciętny "KOWALSKI" nie mający pojęcia o finansach i bankowości pomimo że uważa sie za GURU GPW starcił zaufanie do tych spółek i nie widzi możliwości żeby one "nagle" zarabiały!!!
ALE TAK WŁAŚNIE PRAWDZIWI FACHOWCY ZARABIAJĄ DUŻE PIENIĄDZE NA GPW !!!!
Dnia 2020-02-20 o godz. 18:30 ~zibi napisał(a): > SŁYSZE głosy że nic pewnego że dojdzie do sprzedaży i że nie woadomo czy kasa wpłynie? > a niby dlaczego ma nie wpłynąć jak wszystkie zgody włącznie z władzami nadzoru Finansowego Ukrainy już są!!!! > Ty myślisz, że w branży Bankowej jest jak w budowlanej i można sobie udziały w 2 dni u notariusza przepisać??? > większość nie ma totalnie pojęcia!!!! > ja rozumiem że spółki L.C. miały duże zawirowania i przeciętny "KOWALSKI" nie mający pojęcia o finansach i bankowości pomimo że uważa sie za GURU GPW starcił zaufanie do tych spółek i nie widzi możliwości żeby one "nagle" zarabiały!!! > > ALE TAK WŁAŚNIE PRAWDZIWI FACHOWCY ZARABIAJĄ DUŻE PIENIĄDZE NA GPW !!!!
PEWNIE JAK TY NA TAKICH BANKRUTACH JAK PBG CZY KANIA CZY KREZUS JAK MNIEMAM.
na TY to tramwaj stoi!!! a jak drogi panie z panem kóz nie pasłem!!! i nawet nie mam zamiaru polemizować z panem bo nie mam o czym z ludźmi którzy jedno co potrafią to narzekać i sie wymądrzać bez przygotowania merytorycznego!!!!