• SPRZEDAŻ UKRAINA Autor: ~zibi [31.0.240.*]
    SŁYSZE głosy że nic pewnego że dojdzie do sprzedaży i że nie woadomo czy kasa wpłynie?
    a niby dlaczego ma nie wpłynąć jak wszystkie zgody włącznie z władzami nadzoru Finansowego Ukrainy już są!!!!
    Ty myślisz, że w branży Bankowej jest jak w budowlanej i można sobie udziały w 2 dni u notariusza przepisać???
    większość nie ma totalnie pojęcia!!!!
    ja rozumiem że spółki L.C. miały duże zawirowania i przeciętny "KOWALSKI" nie mający pojęcia o finansach i bankowości pomimo że uważa sie za GURU GPW starcił zaufanie do tych spółek i nie widzi możliwości żeby one "nagle" zarabiały!!!

ALE TAK WŁAŚNIE PRAWDZIWI FACHOWCY ZARABIAJĄ DUŻE PIENIĄDZE NA GPW !!!!
  • Re: SPRZEDAŻ UKRAINA Autor: ~ujuj [188.146.188.*]
    Dnia 2020-02-20 o godz. 18:30 ~zibi napisał(a):
    > SŁYSZE głosy że nic pewnego że dojdzie do sprzedaży i że nie woadomo czy kasa wpłynie?
    > a niby dlaczego ma nie wpłynąć jak wszystkie zgody włącznie z władzami nadzoru Finansowego Ukrainy już są!!!!
    > Ty myślisz, że w branży Bankowej jest jak w budowlanej i można sobie udziały w 2 dni u notariusza przepisać???
    > większość nie ma totalnie pojęcia!!!!
    > ja rozumiem że spółki L.C. miały duże zawirowania i przeciętny "KOWALSKI" nie mający pojęcia o finansach i bankowości pomimo że uważa sie za GURU GPW starcił zaufanie do tych spółek i nie widzi możliwości żeby one "nagle" zarabiały!!!
    >
    > ALE TAK WŁAŚNIE PRAWDZIWI FACHOWCY ZARABIAJĄ DUŻE PIENIĄDZE NA GPW !!!!

PEWNIE JAK TY NA TAKICH BANKRUTACH JAK PBG CZY KANIA CZY KREZUS JAK MNIEMAM.
  • Re: SPRZEDAŻ UKRAINA Autor: ~zibi [31.0.240.*]
    na TY to tramwaj stoi!!!
    a jak drogi panie z panem kóz nie pasłem!!!
    i nawet nie mam zamiaru polemizować z panem bo nie mam o czym z ludźmi którzy jedno co potrafią to narzekać i sie wymądrzać bez przygotowania merytorycznego!!!!
  • Re: SPRZEDAŻ UKRAINA Autor: staryznajomy [5.172.235.*]
    Jemu h zabrakło w nazwie nicka haha
[x]
GETIN 0,19% 0,52 2026-04-02 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.