• 61,2 znów kółeckzo będzie Autor: technik-at [77.65.22.*]
    można jechać w górę
  • Re: 61,2 znów kółeckzo będzie Autor: ~technik-at [194.31.35.*]
    Pomału kończymy
  • Re: 61,2 znów kółeckzo będzie Autor: ~technik-at [194.31.35.*]
    finito dla mnie przy 2 było, pozdrawiam
  • Re: 61,2 znów kółeckzo będzie Autor: ~Trt [5.173.248.*]
    Nie wiem. Dziwnie to wygląda...
    Idą pakiety po 100 000 szt. Ktoś sprzedaje może zarząd ale ulica tego raczej nie bierze...
  • Re: 61,2 znów kółeckzo będzie Autor: kovallo [185.192.70.*]
    Też nie wiem.... trzymam jeszcze chociaż kusiło mnie dzisiaj rano wywalić. Coś tu się kręci... Wczoraj niby było info, że ktoś z zarządu sypnął ale nie wpłynęło to w żaden sposób na kurs. Ja obawiam się tylko, że kurs został sztucznie do tego poziomu podbity, żeby mogli wywalić i w momencie gdy już się to skończy to kurs z powrotem opadnie...
  • Re: 61,2 znów kółeckzo będzie Autor: ~Trt [5.173.248.*]
    Tylko czy ulica to jest w stanie zebrać? Raczej za cicho o spółce jest jeszcze. Rośnie ale względnie spokojnie. Pamiętam jazdy na Polinexie i tam z groszówek na 16 pojechali... Na początku delikatnie a później na wariata. Podróż w drugą stronę też była spektakularna...
  • Re: 61,2 znów kółeckzo będzie Autor: kovallo [185.192.70.*]
    Ulica raczej tego nie zbiera, ale mogli umówić się, że jedni od drugich odkupią akcje ale po średnio 1,7 - 2 zł. I pod to podbitka i wywalanie pakietów. Ulica się trochę załapie ale jest to wliczone w straty :) Pytanie, kto to bierze i po co? Na razie jest względnie spokojnie bo się nie zleciała spekuła. Jak ci się tutaj pojawią to w 2 dni może być 6 zł a potem zjazd na 2 zł z powrotem. Ja jeszcze trochę poczekam, może się sytuacja wyklaruje.
  • Re: 61,2 znów kółeckzo będzie Autor: ~WilkzNc [5.173.176.*]
    Czekamy z zakupami na 1,7 do wyników jeszcze mamy trochę czasu
  • Re: 61,2 znów kółeckzo będzie Autor: ~prawda [94.78.183.*]
    Jak ktoś z zarządu sprzedaje akcje to nie wróży nic dobrego 558 tyś.akcji nie jest mało na Biomedzie trzykrotnie sprzedawali akcje i kurs zaczął spadać nie twierdzę że tak musi być ale warte zastanowienia
  • Re: 61,2 znów kółeckzo będzie Autor: ~Trt [5.173.242.*]
    Tam spadł jak prezes sprzedawał. Wywalił na górce właściwie. I to on kurs zrzucil. 500 k akcji po 1.70 to raczej drobne. Ktoś to łykał pakietowo więc transakcja dogadana i nie miała wpływu na kurs. Tu się teoretycznie gra toczy pod przejęcie więc ta sprzedaż to raczej potwierdzenie plotek niż złe info. Dziś też szły spore paczki po cenach wyższych niż zamknięcie. Drobnicy tu praktycznie nie ma. Grają sobie między sobą w coś. Pytanie w co? Dziwnie to trochę wygląda. Dystrybucje to raczej inaczej się przeprowadza. Tu też pewnie będzie bujać tylko od jakiego poziomu? Ja tam lubię jak się spekuła zleci trochę jednak i mam nadzieję ,że jestem tu przed nią. Biomed wywaliłem koło 5.2 bo mi w drodze powrotnej. Blisko byłem zrzucenia koło 6.3 ale chciałem trochę jeszcze wyciągnąć. Choć i tak zysk przyzwoity. Choć pomniejszony przez próby łapania noża.
[x]
LIBET 7,69% 1,33 2026-05-14 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.