• Uważać!Fanpan to trol nowej ekpiy. Sam sieprzyznał. Autor: ~ehhh [212.180.200.*]
    Uważajcie na trolla nowej ekipy. Już zaczynają pisanie bajek na forum, żeby wciągnąć nowych w szambo.
    Weźcie się do roboty i obejmijcie sobie obligacje zamienne, a nie akcje będziecie wciskać i później znowu rozkradniecie gotówkę z emisji.

• Re: Uważać!Fanpan to trol nowej ekpiy. Sam sieprzyznał. Autor: ~zxc [89.64.75.*]
    Nie dać się wkręcić w przewalanie z wora do wora. Próbują żenić papier ulicy a że średnią mają wysoką to czekają na naiwnych
  • Re: Uważać!Fanpan to trol nowej ekpiy. Sam sieprzyznał. Autor: ~kifer [89.64.65.*]
    Ale kto???????? Wy czy oni???????????
  • Re: Uważać!Fanpan to trol nowej ekpiy. Sam sieprzyznał. Autor: ~Fanpan [178.235.180.*]
    Nie jestem żadnym trollem - posiadam 130.000 akcji , brałem udział w przejęciu firmy poprzez pełnomocnictwo dla akcjonariusza , dzięki czemu można było pozbyć się starej ekipy. Wierzę ,że uda się po emisji wyciągną spółkę z tarapatów i najzwyczajniej w świecie zarobić czy top na wzroście kursu czy co było super na dywidendzie. Zdaję sobie sprawę ,że to długotrwały proces ale wierzę ,że się uda. Jeśli obecni akcjonariusze nie obejmą akcji z emisji obejmie je zarząd i będzie ok. Są ludzie , którzy mają pomysł na spółkę i chcą w nią zainwestować.
  • Re: Uważać!Fanpan to trol nowej ekpiy. Sam sieprzyznał. Autor: ~ehhh [212.180.200.*]
    To sobie obejmujcie ale po 50-60 groszy jak tak wierzycie, a nie po 15 groszy!!! Jedni odeszli kolejni przyszli się nakraść Jak w polityce :(.
  • Re: Uważać!Fanpan to trol nowej ekpiy. Sam sieprzyznał. Autor: ~Fanpan [178.235.180.*]
    Ale skąd wiesz ( bo ja nie wiem ) po ile będzie emisja? Ponadto emisja nie może być po 50-60 gr bo przy tej cenie nikt jej nie obejmie. A TY jako akcjonariusz nie jesteś zainteresowany inwestycją? jakby było po 15 gr to nie obejmiesz akcji ? czy to jedyna spółka w twoim portfelu ? 100.000 akcji to tylko 15.000zł po 0,15gr za akcje. To nie są nie wiadomo jakie pieniądze , nie przesadzaj. Jak ich nie obejmiesz to nie wiń nikogo - a już nie tego kto te akcje obejmie - też będzie ryzykował swoim kapitałem . Nie sądzę też ,że po objęciu emisji od razu akcje pójdą w rynek. Aż tak mocno średnia nie spadnie aby było to opłacalne a poza tym nie o to chodzi. Nie po to ludzie zebrali ponad 50% kapitału na walnym aby teraz je sprzedać
  • Re: Uważać!Fanpan to trol nowej ekpiy. Sam sieprzyznał. Autor: ~zxc [89.64.75.*]
    Ale dlaczego nikt nie obejmie po 50gr? No skoro spółka potrzebuje gotówki to niech emitują po 50gr ale mniej papiera. Jeśli pokażą przekonujący biznesplan to i po 50gr się chętni znajdą. Może nie na pakiety po 100k (choć to jak mówię zależy od tego na co mają to wydać) ale ktoś kupi. Jeśli tutaj biznesplanu nie ma i przed walnym nie będzie to nawet po 10 groszy ja tego nie tknę bo niby w imię czego? Obietnicy że będzie dobrze? Litości. Przecież oni muszą tą emisję "sprzedać" akcjonariuszom. Na gębę nikt tego nie weźmie.
    Masz rację - dlatego w związku z emisją pojawią się zapewne komunikaty na co kasa ma z emisji iść. Wreszcie można merytorycznie pogadać :-)
[x]
ONE2TRIBE 0,00% 0,26 2025-09-19 16:30:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.