Dnia 2020-02-20 o godz. 08:55 staryznajomy napisał(a): > C/WK 0,31 czyli spolka obecie 30 % swojej wartosci przy kursie 1,518 daje kapitalizacje 287 mln > > > > > > Jeśli Ukraina i Carcade sprzedane za 417 mln a gdzie w wycenie: > > > > - bank Rumunią > > - bank Białoruś > > - bank Polska > > - MWTrade Polska > > - czy nawet pakiet akcji Noble za ok 30 mln zl > > > > Obecny kurs 1,518 zl to kpina z naszej bananowej gieldy gdzie śmieci na rynku nju smiec maja C/WK powyzej 20 hahaha
No widzisz nie ma prawa a jest i jeszcze go chcą niżej uwalić szulerzy.
dlatego kupuje dywidendowe spółki i ta jedyna perełka w moim portfelu się ostała.... dzięki czemu przynajmniej kuponik mam co roku i się pośmiać mogę na forum Getinu:)
btw. Rafcyk, CDR ...wyobraź sobie, że zarobią tyle co GTA, czyli pobiją rekord wszech czasów w dziedzinie multimediów... nie 6mld pln a 6 mld usd Jak wycenisz CDR? , także porównania do CDR wg. mnie z Waszej strony totalnie chybione...co do reszty pełna zgoda. ..oczywiście nie mogę uwierzyć w obecną wycenę ale jednak W3 zrobili, a to jedna z najlepszych rpg w jakie grałem(oczywiście elementy polskiej kultury pewnie miały wpływ)....patrze na peronie i widzę jak odjechał mi tamten pociąg, podczas gdy ja ciągle w opóźnionym Getin Expresie siedzę tutaj z Wami ....hahahaha:D