Siedźcie tu na tym swoim balonie, a od setanty i sonki trzymajcie się z daleka. Zaczynam podejrzewać że te dwa nicki to jedna osoba, która wszędzie wkleja to samo a potem sama sobie odpisuje, że dywidenda ciekawa albo że dziękuję.
Nie będę nikogo oceniać. Ale przyznam że Mobruk w tym momencie to gra nie warta świeczki.
Spółka rośnie szybciej dopiero od nie dawna, a dywidenda na poziomie 2%(albo 3) to żart, a nie dywidenda bo nie jest ona nawet pokryć strat po ewentualnym dołku który po wypłaceniu dywidendy zazwyczaj się pojawia.
Jak rośnie dopiero od niedawna jak w 5 lat urosła z 7 zł na 180 :D Kolega nie wie o czym mówi. Od sonki ciężko będzie mi się trzymać z daleka, bo sam mam akcje o czym na tym forum pisałem. Zalecam więcej spokoju i umiejętności czytania że zrozumieniem.
Dziki pozdrawia.
Powiedzieć że coś rośnie od 5 lat to jak nic nie powiedzieć. Co mi po tym że GDYBYM kupił spółkę 5 lat to bym był na plusie patrzeć trzeba z obecnej perspektywy, a ona mówi że bliżej teraz do korekty niż dalszych wzrostów.
Nie pozdrawiam.