• Gienek, jacek nadajecie z jednego biurka Autor: staryznajomy [37.248.156.*]
    I jeszcze ta duza czcionka haha
    To samo IP 188.146
  • Re: Gienek, jacek nadajecie z jednego biurka Autor: ~gienek [188.146.128.*]
    Dnia 2020-02-19 o godz. 17:08 staryznajomy napisał(a):
    > I jeszcze ta duza czcionka haha
    > > To samo IP 188.146

TE IP TO ADRES MOBILNY TMOBILE I MOŻE GO MIEĆ CO SEKUNDĘ 65 000 KLIENTÓW
    GENIUSZU GPW.
    TAKIŚ TO MISTRZ JAKICH NA GPW TYSIĄCE WTOPIARZY.
  • Re: Gienek, jacek nadajecie z jednego biurka Autor: ~Rutu [89.76.162.*]
    To dziwne, że macie go akurat wy, akurat piszący wielkimi literami akurat w jednej narracji.
    Ludzie, naprawdę.
    Żeby się tu wypowiadać powinni weryfikować posiadanie konta maklerskiego, bo idę o zakład że większość wypowiadających się na tym forum nawet nie wie, jak takie założyć.
  • Re: Gienek, jacek nadajecie z jednego biurka Autor: ~kolo [188.146.189.*]
    Dnia 2020-02-20 o godz. 11:05 ~Rutu napisał(a):
    > To dziwne, że macie go akurat wy, akurat piszący wielkimi literami akurat w jednej narracji.
    > Ludzie, naprawdę.
    > Żeby się tu wypowiadać powinni weryfikować posiadanie konta maklerskiego, bo idę o zakład że większość wypowiadających się na tym forum nawet nie wie, jak takie założyć.

Na 100 innych też piszą różni dużymi to co wszędzie gienek.
    Jak zwykle głupoty piszecie a narracja ?
    A co na tej spółce jest pozytywnego ?
  • Re: Gienek, jacek nadajecie z jednego biurka Autor: ~Rutu [178.43.177.*]
    I to, że jeden po drugim piszą absolutnie to samo to też przypadek? hahaha

Co jest pozytywnego? Zyski z zagranicznych spółek, Idea Bank realizująca plan restrukturyzacji, zastrzyk gotówki ze sprzedaży IB Ukraina, świetnie prosperujące spółki leasingowe.
    Nie mówię, że to jest spółka petarda i odpalamy rakietę, czy jak to tu niektórzy piszą. Nie, sam traktuję GH jako trochę ryzykowny longterm, wahania godzinowe, dobowe czy tygodniowe mnie nie interesują. Ale mamy tutaj widoczną nagonkę na spółkę i pisanie bzdur na forum. Standard na bankierze, wiem.
  • Re: Gienek, jacek nadajecie z jednego biurka Autor: ~kolo [188.146.189.*]
    Dnia 2020-02-20 o godz. 11:24 ~Rutu napisał(a):
    > I to, że jeden po drugim piszą absolutnie to samo to też przypadek? hahaha
    >
    > Co jest pozytywnego? Zyski z zagranicznych spółek, Idea Bank realizująca plan restrukturyzacji, zastrzyk gotówki ze sprzedaży IB Ukraina, świetnie prosperujące spółki leasingowe.
    > Nie mówię, że to jest spółka petarda i odpalamy rakietę, czy jak to tu niektórzy piszą. Nie, sam traktuję GH jako trochę ryzykowny longterm, wahania godzinowe, dobowe czy tygodniowe mnie nie interesują. Ale mamy tutaj widoczną nagonkę na spółkę i pisanie bzdur na forum. Standard na bankierze, wiem.

Bzdury to tu są non stop i to trolli jak i naganiaczy a nowych dawców kasy jak nie było tak nie ma.
    Czasem spekuła albo zwali albo podbije sztucznie kurs.
    Zaznaczę sztucznie.
[x]
GETIN -0,19% 0,53 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.