otw. 3,18 spadek do 3,10 i zebranie wszystkiego do 3,20 potem lekka korekta 3,11 następnie skup do 3,25 korekta do 3,15 skup do 3,28 to wczorajsze maksimum potem spadek do 3,18 to wczorajsze zamkniecie i zebranie na koniec dnia już po 3,30 ------------------------------------------------------- to tylko moja prognoza możliwe ,że realizacja będzie tylko w 99 %
Bez obracania to przy kursie 6,10 --------------------------------------------------- przy sprzedawaniu i kupowaniu taniej to myślę ,że na poziomie 3,50
Spolki na ktorych spotykam pana byka w momencie gdy sie pojawia zaczynaja sie obsuwac powoli w dol i to dla mnie osobiscie swietny znak ze pozamiatane. Zaraz zapewnie pojawi się wirtualny kolega pana byka z ktorym to będzie polemizowal sam pan byk z soba jednak z innego ip :)) masakra
Spokojnie Panie Jarku ! Właśnie czekam na kupno po 3,00 i niżej też , żeby reakcja na pojawienie się moje na forum była zgodna z przewidywaniami ! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dnia 2020-02-19 o godz. 10:59 ~byk napisał(a): > Spokojnie Panie Jarku ! > Właśnie czekam na kupno po 3,00 > i niżej też , > żeby reakcja na pojawienie się moje na forum była zgodna z przewidywaniami ! > ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Byku ile chcesz kupić bo sprzedaje i sprzedaje i sporo mi zostało... po 3zł też Ci sprzedam... :):)
Jak dodatkowe 4 mln akcji dla zarzadu zostana wyemitowane plus kolejne dla Pana Januarego to wartość obecnych akcji będzie wynosiła ok. 2zł / akcję.....