• Czy dziś odpala oto jest pytanie ?? Autor: ~Ser [37.30.30.*]
    Rakieta gotowa do startu
    Kupujemy przyszłość i kopiujemy wykres JJB
    Innego wytłumaczenia nie widzę na ++
  • Re: Czy dziś odpala oto jest pytanie ?? Autor: ~bart [91.206.96.*]
    odpowiedź w ciągu najbliższych godzin
  • Re: Czy dziś odpala oto jest pytanie ?? Autor: ~Jacko [81.219.96.*]
    https://strefainwestorow.pl/artykuly/gaming/20200219/branza-gamingowa-gielda
  • Re: Czy dziś odpala oto jest pytanie ?? Autor: ~Ser [37.30.30.*]
    Dobra analiza +++ kiedyś i TBULLa dotknie
    Rynek lubi kupić przyszłość
    Jednak chyba nie dziś :)
  • Re: Czy dziś odpala oto jest pytanie ?? Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    jak zawsze powtarzam .. pożyjemy zobaczymy .. :) :)
    dziś wyczyścili mnie całkowicie z akcji MAB doszedł do zakładanych prze zemnie 65 zł .. tylko jego miałem jeszcze tak wiec poza rynkiem jestem w 100% .. trzeba będzie znowu szukać "zabawki" ..:( :(
    w sumie na wystrzał w środe przy 1 mln zł obrotów raczej też nikt nie był przygotowany, a spadki z dzisiaj i z wczoraj są dość niewielkie i przy kilka razy mniejszym wolumenie. Ważne że coś się dzieje i obroty znacznie zwiększone.
    oczywiście chodziło mi o poniedziałek nie środe :)
    Dnia 2020-02-19 o godz. 13:33 ~bart napisał(a):
    > w sumie na wystrzał w środe przy 1 mln zł obrotów raczej też nikt nie był przygotowany, a spadki z dzisiaj i z wczoraj są dość niewielkie i przy kilka razy mniejszym wolumenie. Ważne że coś się dzieje i obroty znacznie zwiększone.

problem w tym ( może nieco dziwnie to zabrzmi) że był to zbyt wysoki wolumen ..
    No zobaczymy, nie chce mi się wierzyć że to jest dystrybucja (najwyżej potem będe żałował), bo po co robić to na tych poziomach przy tak sprzyjających spływających infach i premierach spokojnie możnaby dystrybucje robić wyżej. Może to TIG znów troche miesza i zrzuca pakiety PKC, nie podali jeszcze infa o zakończeniu inwestycji więc cały czas mają ten swój pakiecik pewnie.
  • Re: Czy dziś odpala oto jest pytanie ?? Autor: ~dust [217.99.36.*]
    tymczasem TheDust odpala + 15 % na zwiększonych obrotach ;)
    Dnia 2020-02-19 o godz. 13:57 ~bart napisał(a):
    > No zobaczymy, nie chce mi się wierzyć że to jest dystrybucja (najwyżej potem będe żałował), bo po co robić to na tych poziomach przy tak sprzyjających spływających infach i premierach spokojnie możnaby dystrybucje robić wyżej. Może to TIG znów troche miesza i zrzuca pakiety PKC, nie podali jeszcze infa o zakończeniu inwestycji więc cały czas mają ten swój pakiecik pewnie.

patrzysz oczami inwestora .. :) :) pisałem ze to nie jest inwestor ..
    dla niego nie ma znaczenia czy zarobi (przykładowo) zaplanowane 10 % od 10 do 11 zł czy od 20 do 22 zł ..(to jest to o czym wielokrotnie pisze odpowiadając na zarzuty że chcę kopić jak najtaniej i dlatego zakładam spadki - nie, chce kupić coś co urośnie i nie ma znaczenia czy kupie to po 10 zł za sztukę czy po 100 zł za sztukę jeśli zarobie tyle samo czyli załóżmy 20% ) dla niego to jest towar trzeba go kopić i sprzedać 10 % drożnej nie ważne po jakiej cenie .. wcale nie nie musi zbijać ceny do jakiś śmiesznych poziomów wręcz jest mu to nie na rękę w obecnej sytuacji (gdy sie opróżni z tego co kupował owszem - dlatego pisałem o zbyt dużym obrocie - przedobrzył) .. chodzi o to aby sprzedać towar drożej niż się kupiło ..na akcjach zarabiasz na wzroście to nie kontrakty wiec do w półki będzie tu grał kurs będzie rósł ale i opadał od czasu do czasu aby zrealizował zyski
    problem sie pojawi kiedy portfel mu spuchnie i powie DZIĘKUJĘ .. :) :)
    jest świetny .. :) :) te 10 szt na zakupie po 20 zł przed fixem powinien zmienić na 10 szt po 20,20 zł :) :)
    i wszyscy którzy nie widzieli przebiegu sesji będą klaskać uszami .. kolejna wzrostowa sesja zakończona na plusie przy dużym wolumenie ...:) :)
  • Re: Czy dziś odpala oto jest pytanie ?? Autor: ~Kubełek [89.64.44.*]
    Na jakim plusie, na zero. Prawie ci się udało przewidzieć ruch na 20,20
  • Re: Czy dziś odpala oto jest pytanie ?? Autor: ~te [213.156.107.*]
    Nie "ruch" przewidzieć tylko kolega duch miał na myśli, że cały dzień mielili niżej a na koniec jak ruch zamarł to kilkoma akcjami chcieli zazielenić a wyszło na zero;)....co pokazuje że o akcje się "nie zabijają";)....ale jak mówiłem SMA odstrasza;)....ale jak przejdą to "ruch" się zrobi;)
  • Re: Czy dziś odpala oto jest pytanie ?? Autor: ~Kubełek [89.64.44.*]
    Takie ruchy kilkoma sztukami są robione na większości spółek, np. przez animatora. Tutaj decydujące będzie info o InfiniteCorp, może trailer jak się pojawi to da impuls
  • Re: Czy dziś odpala oto jest pytanie ?? Autor: ~te [213.156.107.*]
    Oj tam za dużo tu filozofii;)....po protu SMA 200 na 21 jest mega silnym oporem i albo zbiorą siłę na rozbiórkę albo się od niej mocniej odbiją....bez infa będzie ciężko i mogą zrobić test 19 zł... niżej nie zakładam bo jednak trochę się przemieliło....a jak będzie czas pokaże;)
    Dnia 2020-02-19 o godz. 17:01 ~te napisał(a):
    ..a jak będzie czas pokaże;)

i tego się trzymajmy .. :) :) pożyjemy zobaczymy
    hihi .. ktoś mu pomieszał ..:) ale i tak kończymy na zero .. nie widząc przebiegu sesji każdy powie że bardzo udana ..:) :) nawet wskaźniki tego nie zobaczyły ..:) :) .. niestety muszę opuścić walor na jakiś czas ale życzę wszystkim wzrostów i zysków jak największych
    coś wkleję na koniec z interwału godzinowego może tam ktoś coś zobaczy :) :)
    Z góry zaznaczam że to wcale nie oznacza że lecimy gdzieś w przepaść kurs wcale nie musi mocno opaść aczkolwiek nie jest to wykluczone ... to nie ja jestem tym AUTOREM więc tylko gdybam i nie wiem co zrobi:) :)

ale chciałem pokazać mechanizm AUTORA czyli naszego handlarza - jakoś fajnie mi się go komentuje bo gra bardzo rzetelnie i fachowo taki wzorowy pracownik w firmie hazardowej .. czyli z tego co ugrałem połowę sobie zrealizuje do kieszeni aby mieć na potem a połową dalej będę grał :) :)

to jest interwał godzinowy - wskaźniki wolumenu interesują nas najbardziej 3 ostatnie sesje (strzałki w dół pokazują wolumen dla poszczególnych świec) to szare po lewej stronie gdzie te dwa prostokąty (zielony i różowy) to wolumen dla ceny w widocznym okresie

link

• Re: Czy dziś odpala oto jest pytanie ?? Autor: ~Handlarz [89.64.85.*]
    Jak się zaczniemy coraz bardziej zagłębiać w coraz krótsze interwały, to można różne rzeczy dostrzec.
    Ja się ograniczam do 1M, 1W i 1D, wszystko co poniżej to szum. A na 1D widzę ukształtowanego RGRa i aktualnie korekcyjny ruch. Swoją drogą ten RGR jest wręcz wzorcowy.
    Dnia 2020-02-19 o godz. 18:16 ~Handlarz napisał(a):
    > Jak się zaczniemy coraz bardziej zagłębiać w coraz krótsze interwały, to można różne rzeczy dostrzec.
    > Ja się ograniczam do 1M, 1W i 1D, wszystko co poniżej to szum. A na 1D widzę ukształtowanego RGRa i aktualnie korekcyjny ruch. Swoją drogą ten RGR jest wręcz wzorcowy.

zgadzam sie w 100% do interwałów jeśli chodzi o TBL ..godzinowy jest tu bez sensu na co dzień ... ale w tym wypadku chodziło o historyczny wolumen na interwale dziennym ponad 51 000 ile to jest % wszystkich akcji ??? i takie coś warto rozpatrywać na mniejszym interwale aby nie dać sie zrobić w jajo
    na dziennym każdy powie wwwoooowwww ..ale jazda lecimy do nieba przy takim wolumenie ..
    ale na godzinowym jak sie przyjrzysz TO HHHMMMMM :

pierwsza świeca wzrostowa jest naprawdę imponująca 23 tys i + 10 % jest MOC !!!.. :) :)
    ale popatrz na dwie kolejne to sa świece spadkowe szczególnie druga z wielkim knotem - nagrobek - dystrybucja ewidentna ...
    ma 12 600 szt - czyli pan AUTOR juz sie pozbył prawie połowy towaru z tej wzrostowej oddając większość tam gdzie czerwony prostokąt (największy wolumen) czyli kasując do kieszeni około 10 % :) :) to jest DT czyli prowizja tylko w jedną stronę - ładny zysk ?tak jak pisałem to jest bardzo dobry fachowiec :) :)

link
  • Re: Czy dziś odpala oto jest pytanie ?? Autor: ~Handlarz [89.64.85.*]
    Dobra, to krótko - będzie rosło czy nie? :)
    Dla mnie będzie, może nie jutro, może nie w piątek, ale tydzień zamykamy ponad 19 i wszystkie wskaźniki świecą się na zielono. ;)
    byłoby miło .. :) :) ale jeśli 2 kolejne sesje do końca tygodnia będą takie jak wczoraj i dziś to niestety stracę optymizm ....na razie jestem ostrożny i podejrzliwy .. :)
    Ghost Twoja teoria zakłąda że mamy gracza, ale nie zakłada ze ktoś inny może być zainteresowany tymi akcjami i mu przeszkadzać. A to aktualnie może się zmienić premiera InfiniteCorp w połowie Marca na iOS/Android, InfiniteCorp na Steam do końca Marca, TS na nintendo w 1 kwartale, negocjacje w sprawie wprowadzenia realnych wizerunków samochodów i motocykli, symulator lotu w kosmos do końca roku no i wkrótce TS2 powinien wyjść z fazy softlaunch. To wszystko oczywiście plany na kolejne tygodnie/miesiące ale z faktów mamy jeszcze zwiększoną ilość pobrań, poprawione parametry monetyzacji i zwiększająca się wartość pakietu w TheDust(pomijam tutaj plany mobilki o inkwizotorze bo to nie są plany na ten roku).

Jak jest na prawdę przekonamy się pewnie w tym tygodniu bo takie wolumeny muszą przynieść rozstrzygnięcie :)
  • Re: Czy dziś odpala oto jest pytanie ?? Autor: ghost-man [88.156.32.*]
    Dnia 2020-02-20 o godz. 07:28 ~bart napisał(a):
    > Ghost Twoja teoria zakłąda że mamy gracza, ale nie zakłada ze ktoś inny może być zainteresowany tymi akcjami i mu przeszkadzać. A to aktualnie może się zmienić premiera InfiniteCorp w połowie Marca na iOS/Android, InfiniteCorp na Steam do końca Marca, TS na nintendo w 1 kwartale, negocjacje w sprawie wprowadzenia realnych wizerunków samochodów i motocykli, symulator lotu w kosmos do końca roku no i wkrótce TS2 powinien wyjść z fazy softlaunch. To wszystko oczywiście plany na kolejne tygodnie/miesiące ale z faktów mamy jeszcze zwiększoną ilość pobrań, poprawione parametry monetyzacji i zwiększająca się wartość pakietu w TheDust(pomijam tutaj plany mobilki o inkwizotorze bo to nie są plany na ten roku).

ja nie jestem tak zorientowany jak Ty w tym więc tu nawet nie podejmuje dyskusji zacząłbym tylko snuć jak to nazwano już - spiskowe elaboraty w swoich domysłach (raczej mało pożyteczne) ...:) :) skupiam się tylko na "kreskach" :)

Dnia 2020-02-20 o godz. 07:28 ~bart napisał(a):

> Jak jest na prawdę przekonamy się pewnie w tym tygodniu bo takie wolumeny muszą przynieść rozstrzygnięcie :)

na ten tydzień już plan wykonał w poniedziałek ...więc ja nie przewiduje już nic ciekawego do jego końca ale mogę zawsze się mylić ..:) :) ....z tego co widzę ( pyk 1 szt.. pyk.1 szt. pyk 10 szt ..pyk na fixie 30 szt.) podtrzymuje tylko kurs wysoko w jakim celu ?? na to pytanie już każdy sam musi znaleźć odpowiedź ..ja wiem po co ja bym to robił AUTOR może mieć zupełnie inne zdanie :)

Może wykonał plan, a może będzie teraz zbierał zobaczymy ;)
[x]
TBULL 0,00% 3,70 2025-10-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.