Zawsze jakis geniusz jest co przepowiada rozne rzeczy, w tym przypadku nie nawet zwykla korekte tylko "soczysta" korekte. Jeszcze zeby chociaz byl to jakis powazny gracz ktory proboje manipulowac innymi malymi inwestorami to bym rozumiam. Ale jak sie wypowiada golodoop z zainwestowanymi 200 PLN (albo nie) i straszy "soczysta" korekta to nie wiem czy chce mi sie plakac, smiac czy umierac.
sir_dominic ja uważam że dla takich osobników to szkoda nawet klawiatury. Spółka co miesiąc poprawia wyniki po 30 % i tutaj dawno powinna być dwucyfrówka. Ale cierpliwi będą sowicie wynagrodzeni!
ludzie inteligentni nie boja sie nazywac rzeczy po imieniu. Jezeli chcesz przeprowsdzic konstruktywna dyskusje to przedstawiaj fakty a nie uzalaj sie ze bedzie “soczysta” korekta. A z jakiego rzeczowego powodu? Wykres? przegrzanie (dane techniczne) cokolwiek na poparcie twojej tezy czy opieramy sie na twojej wszechwiedzy??? Aha I jeszcze dodaj ile masz akcji w tym momencie zebym wiedzial czy jestes inwestorem czy tylko wieczorem pykasz na klawiaturze jak mama ci pozwoli.
A ty się " mistrzu inteligencji " w tym jednym zdaniu na jaki temat wypowiedziałeś: spółki czy forumowicza. Lepiej skorzystaj z prawa do milczenia, to będzie dla ciebie złotem!