• Raport Autor: ~zarobiony [145.239.80.*]
  • Re: Raport Autor: ~Hmn [146.4.5.*]
    Jasne ,ze dobry...tyle ze watpliwy powod do wzrostow.Po pierwsze o wniosku bylo wiadomo. Po drugie kazdy ( prawie ) z branzy wie
  • Re: Raport Autor: ~pozdrówki [83.31.217.*]
    Skąd ta nagła aktywność mitomanie? :)
  • Re: Raport Autor: pandorinium [185.49.29.*]
    byłaby jazda gdyby kiedyś nastał taki dzień ze wielki mistrz giełdy polskiej i szwajcarskiej kaszebe kupił akcje celon :D
  • Re: Raport Autor: pkc [159.100.104.*]
    gdy to wszystko bedzie zmonetyzowane to cln bedzie śmigał z wig20, prywatne spółki zaczną wypierać molochy SP

• Re: Raport Autor: ~gmn [84.227.192.*]
    Piszcie wreszcie o faktach.
    Nie o mnie. Informacja jest ok. Czy moglby mnie i innym ktos z was geniuszy (w szczegolnosci panda albo pkc) wytlumaczyc co w tej informacji jest istotnego ? i cenotworczego?
    Jak zwykle dajecie swiadectwo jednego. Cieniutko rozpaczliwie powtarzane niby dowcipasy nie na temat, nie prawdziwe, nie dowcipne i nie czytane.
    Gdy widze co sie wyprawia na Mabionie i w sumie na CLN rowniez .Pojawiaja sie analogie do niechlubnych dziejow spolek z pod znaku Zeppelina .

• Re: Raport Autor: ~pkc [5.184.43.*]
    A jaka jest analogia, cln i mabion? Poza branżą.
  • Re: Raport Autor: ~spn [146.4.5.*]
    Tu poprostu zapach siarki sie uwalnia.
    Najgorsze z mozliwych analogii z przewalami i pompami , pseudoinformacjami bez fundamentow, histeria i podnieta na czatach.
    przed chwila byla ewidentna pompa (pod co? zyczeniowosc) na mabionie i ledwie zglosilem watpliwosc ..leci znowu na leb.
    Na cln chcieli sie zalapac ,bo zwiazki tych dwoch spolek ludziska widza gdy rosnie Mabion,gdy spada oczywiscie zwiazku nie ma.
    Zamiar sie rypnal i dzisiaj wykoncepowana pompa na cln nie chce funkcjonowac. AT isci staraja sie rysowac jakies przebicia pod komunikat z Japoni. Stary tric farmy mowi: chcecie gdzies cos zarejestrowac robcie to najpierw w Japonii poniewaz tam latwo i mozna na to zlapac leszcza. Znaczenia to nie ma wlasciwie w ogole.
    A gawiedz sie cieszy.
    Tu chodzi o kolosalna forse ,ktore fundy wpakowaly w te papiery i zarzadzajacy musza dbac o to ,zeby byla srednia i szef nie zauwazyl ,ze istnieje spore ryzyko wtopy i duzych przesuniec czasowych.Ot co
  • Re: Raport Autor: pkc [159.100.104.*]
    Sugerujesz że fundusz zarejestrował patent w Japonii, by wywalić akcje? to nie braster, Zarząd cln może tu robić nie oglądając się na fundusze i nie pytając o nic. Nikogo nie mają w radzie nadzorczej i zarządzie.
    link
    udziały zwiekszają, jakoś trzeba wycisnąć akcje, nie ma mnie w tabelce choć mam prawie 2 setne % akcji, mogą mnie pocałować w ..
  • Re: Raport Autor: ~as [109.196.88.*]
    pkc- no to chłopie musisz złożyć reklamację. To nie wypada żeby inwestor mający udział 0,02% nie był ujęty w zestawieniu.
    To po prostu Ci się należy:)

Nie upominaj się tak o pocałunek od fundów bo życzenia się czasem sprawdzają ale nie zawsze są miłe.
  • Re: Raport Autor: ~Qwert [62.133.129.*]
    Ciekawe czy w taki sam sposób będziesz opisywał sytuacje jak pójdzie info o sketaminie? Skoro przy tak gownianym infie celon zwyżkował w okolice 8% to jak myślisz jaki będzie wzrost po infie o sketaminie?
  • Re: Raport Autor: ~as [5.184.201.*]
    pkc -ciekaw jestem co by było dziś na celinie po reko dla mabionu gdyby nie poranna akcja ratunkowa automatu po japonii.
  • Re: Raport Autor: ~as [109.196.88.*]
    a polacy podbiją kosmos :)
  • O Boziuchno najdroższa... Autor: ~ZnówTenCymbał [83.6.204.*]
    Teoryjka spiskowa mitomana o bezmyślnym pompowaniu funduszy widzę, że powtarzana zawzięcie już chyba po raz 10.

Jak rozumiem wszystkie te fundusze (chyba ze 30) wiedzą, że kupiły syf i są teraz w zmowie, żeby oszukiwać swoich szefów, tak?

Puknij się tam gdzie trzeba, skarbie. Bardzo mocno.

• Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~kultury [194.230.134.*]
    Chopak nie nie interpretuj zlosliwie czego nie rozumiesz.O teorii spiskowej nikt tu nie mowi ( wiem ze w pl. to juz taka codziennosc’ .Poprostu tacy fachowcy jak ty postawili na zla kobyle.Nie po raz pierwszy.Mysle o fundach.A kobyla nie chce byc wierzchowcem.
    I wyluzuj bo ci sloma z butow przeslania horyzont.Troszke kultury.
  • Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~ZnówTenCymbał [37.248.163.*]
    Skarbie, naprawdę daruj sobie już te teksty o wieśniactwie, bo z twoich ust, a raczej spod szlachetnych paluszków brzmi to jak farsa. Zwłaszcza że odnoszę się dosłownie do twoich wynurzen (tej samej klasy co te bzdety o produkcji substancji czynnych w Wuhan i związku tego z Celonem)

Przypomnę co raczyłeś napisać:
    Tu chodzi o kolosalna forse ,ktore fundy wpakowaly w te papiery i zarzadzajacy musza dbac o to ,zeby byla srednia i szef nie zauwazyl ,ze istnieje spore ryzyko wtopy

Złotko, zmykaj stąd. Nie ta liga, naprawdę...
  • Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~eehh [146.4.5.*]
    Widze ,ze uwazasz sie za wykwintnego znawce/inwestora tymczasem odkad pamietam , dostajesz wasc kociokwiku, produkujesz sazniste elaboraty o kulturze i roznorakich bzdetach nie przebierajac w slownictwie.
    Wydaje mi sie ,ze fakty mowia za siebie. Juz kiedys zwracalem ci uwage i przypominam:..jestes ( niby ) mocny w tyradach
    tylko jakos nie masz cojones ,zeby pokazac co ( w miedzyczasie mozna to zweryfikowac) obstawiales przz ten rok i jakie odniosles sukcesy?
    Fakt ,ze zachowujesz sie jak ordo iuris juz mnie nie zaskakuje. Ta twoja agresja i i wscieklosc ( no i nieodzowne przekrecanie wypowiedzi) przypomina mi raczej jakas probe rozmowy z dewotami pod kosciolem .
    Wiesz , ja nie jestem winny twojej sytuacji ..jaka by nie byla..wsciekli na zycie zawsze uwazali sie za bardzo kulturalnych
    Słonko, ja produkuję elaboraty?
    Czy to już schizofrenia, czy nadal tylko objawy projekcji?

Jestem jedyną osobą, która odnosi się merytorycznie do tych bredni, które wypisujesz, jednocześnie je obnażając, z czym jak widzę nie możesz sobie poradzić, stąd ten stek kolejnych bzdet, zupełnie od rzeczy.

Powtarzam, kochany: Nie ta liga.

Co do moich sukcesów to zdaje się że zaakceptowałem to wiesniackie wyzwanie licytowania się stanem posiadania (chociaż odczuwam duże zażenowanie że rozmawiam z aż takim wsiurem), ale pod warunkiem że wstawisz dyplomy ukończenia medycyny i prawa.

I już cię nie ma :)
  • Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~Franc [194.33.111.*]
    Wsiurem. Dobre, a to tylko salowy, lub gostek na zmywaku...
    Być może, chociaż obstawiam raczej jakąś biurwę na szeregowym stanowisku w dziale marketingu czy czegoś o podobnej randze.
    Że przypomnę "komputery z notowaniami ciągłymi w każdym pokoju"
  • Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~bar [146.4.5.*]
    " ze przypomne komputery" ...dwuch moze trzech, moze jeden pod roznymi nikami ?
    jak widze potraficie mnie zacytowac na pamiec?
    co do kompow heheh nie miesci wam sie w glowie?? jedenascie slownie nie liczac moich 2 laptopow i iPada
    A myslalem , ze znafcy branzy kumaja ,ze w nowoczesnej medycynie komp. zastapil juz dawno dlugopis?
    Pracuje z tomografem komputerowym .Wiecie co to jest? Elektrony,fotony, filtr,detektor,przeksztalcenie sygnalu na digitalny
    komputer, zdjecie 3D..i sie widzi gdzie i jak .
    OK nie mam zamiaru z jakimis /jakims tam zaczynac pieniaczych potyczek na zagrodzie.Wasza perla gora.Wasza rzeczywistosc gora.I w ogole macie wspaniale i jak widac jestescie spelnieni.
    Znajdzcie sobie w powiecie dyskutantow.
  • Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~bar [84.253.38.*]
    dwUch mi computer ( no taki zagraniczny glupi) napisal hehe.
    no w sumie to one sa takich dwuch chopakiw .
  • Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~ZnówTenCymbał [31.0.40.*]
    A więc się nie pomyliłem. Zmykaj, raz raz! :)
  • Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~XX88 [83.6.112.*]
    O to ciekawe z tym tomografem, bo jeszcze niedawno widziałem gdzieś, jak mówi, że zajmuje się szyciem.
    Radiolog, chirurg i adwokat w jednej osobie, a wy się wyśmiewacie z takiego talentu. Nie wstyd wam? :))
  • Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~Hehe [31.0.40.*]
    Wstyd : - )
  • Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~anba [14.49.9.*]
    wieki mijaja a polacy sie nie zmieniaja. wieczne klotnie. k...wa. widocznie to taka juz mentalnosc. jak sadzicie kiedy kolejny rozbior?
  • Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~hmmm [83.31.104.*]
    Korea?
  • Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~Mit [31.0.37.*]
    Hehe
  • Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~swiss [146.4.5.*]
    Szanowni Panowie w zwiazku z milym nastrojem na parkiecie i nieokielznana chcecia popisania sie znajomoscia waszych znamienitych ghostwriteròw na tematy na ktorych zjedli zeby takie jak
    Tomografia komputerowa,radiologia i ten tego maly wykladzik ,notabene jak juz sie chce blysnac to pare klikniec googla pomogloby
    obciach utrzymac w granicach rozsadku.
    Do rzeczy: bredziliscie cos o szyciu i radiologi co sie niby nie trzyma kupy.
    Noto ja lopatologicznie: przychodzi facet co to se na rowerze np.albo hulajnodze (to w miedzyczasie hit ) padl na glowke i inne czesci ciala. Sie bierze goscia .Wklada w aparacik DVT ( Digital Computer Tomograph) .Klik i jest zdatko trojwymiarowe.
    Na tym zdjatku sie widzi ,ze trzeba goscia srobami poskrecac. Sie skreca. Sie szyje. I wszyscy sa happy.
    Radiologie robi chirurg jezeli ma uprawnienia do pracy na tym urzadzeniu i podobnym.Kto potrafi i zdal obowiazkowy od niedawna egzamin z radiologii zarabia na tym dodatkowo duze pieniachy.Jedno zdjecie ca.350 CHF.Kto leniwy wysyla do radiologa .
    Zeby umiec odczytac taki DVT trzeba tylko jakies 10 000 zdjec zobaczyc i sie wie hehe.))
    Nowa ustawa wymaga egzaminu ( 45 diagnoz z przedlozonych zdjec :od pypcia po zmiany kanzerogenne) i pisemnego egzaminu lacznie z prawnymi aspektami ustawy o ochronie przed promieniowaniem itd.
    Nasze chlopaki w liczbie 30stu walnely przed 2 tyg.egzamin z brawura. To by bylo na tyle. Jeszcze pytania?

• Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~Mythomane [31.0.37.*]
    Hmm czyli chyba rzeczywiście jakiś salowy, pielęgniarz, ewentualnie technik - w najlepszym wypadku.

No i prawnik :)

P.S.

Nikt nie uwierzy w ani jedno twoje słowo bez zobaczenia dyplomów :)
  • Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: tobik69 [178.37.232.*]
    No jak dla mnie to jest forum spółki Celon Pharma a nie blog co się robi w swojej pracy, ale może się mylę...
  • Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~Mythomane [83.6.205.*]
    Zgadza się, ale jak zdazyleś zauwazyć, szwęda się tu cały czas turbo zakopleksiony osobnik, który co chwila udowadnia nam swoją wyższość, swoją wiedzę, swoją elokwencję, przy okazji pisząc z pogardą o każdym, o kim zechce, wymyślając jednocześnie swój życiorys, kreując się na lekarza i prawnika.

A więc mamy do czynienia ze zwykłym śmieciem, dla którego nie wolno mieć litości :)

• Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~Sierzant [194.230.134.*]
    "Smiec dla ,ktorego nie wolno miec litosci" Wlasciwie , bardziej sie samemu zilustrowac nie mozna. Jezyk ( i metalnosc) politruka z czasow mrocznych..i jak widac nowozytnych. Moglbym spytac czy kolega chetnie ubiera sie w mundurek jakiegos powiedzmy marszalka, albo plaszczyk skorzany i maszeruje po parkach tropiac w wolnych chwilach osobnikow o nieodpowiednim wygladzie?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.230.134.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~Kcp [194.230.134.*]
    Dyplomy? Pokazac? Nie roztkliwiaj mnie dziecino.
    I tak bys nie zrozumial.Sa w obcych jezykach.
    To nie strzelnica. Tam nie ma obrazkow i pozlacanych listkow. Nie ta liga kochanienki.
  • Re: O Boziuchno najdroższa... Autor: ~ZnówTenCymbał [31.0.36.*]
    Hehe "nie ta liga" - jak 2 letnie dziecko powtarzające to, co usłyszy od rodziców
[x]
CLNPHARMA 0,47% 21,40 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.