• Wątek do komentowania :) Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    zebrało mnie na posumowania wkleję coś w przeciągu godziny jako nowy dłuuuugi wątek ale tylko dla zalogowanych aby nie był zaśmiecony za mocno :) :)
    dlatego tu można będzie komentować do woli - czyli tu rzucamy pomidorami w ducha :) :)
  • Re: Wątek do komentowania :) Autor: ~rambo [5.173.32.*]
    Po cholere?
  • Re: Wątek do komentowania :) Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    dla zabawy :) :) i rozluźnienia .. :) :)
  • Re: Wątek do komentowania :) Autor: ~optymista [217.99.36.*]
    wydaje mi się że ciężko teraz przewidzieć jak dokładnie zachowa się kurs po wzroście na najwyższym historycznie wolumenie po tak dużym zdołowaniu, no ale próbuj :) Znając T-bulla to jutro będzie obrót 10 tys zł dla odmiany :D
  • Re: Wątek do komentowania :) Autor: ~saa [87.248.73.*]
    profesjonalizm, świetna praca!! od jakiegoś czasu chętnie czytam Twoje posty i opracowania!
    Ułatwiają podjęcie decyzji!! - Dziękuje i powodzenia życzę.
  • Re: Wątek do komentowania :) Autor: ~xXx [195.189.85.*]
    Duchu, ja również uważam, że odwalasz świetną robotę i do tego chcesz jeszcze swoje analizy udostępniać. Czekamy na kolejne :)
    zagadka posesyjna ..:):) na interwale dziennym
    niestety mnie dziś nie było na sesji tak jak pisałem wczoraj - inne plany :) :)

link
  • Re: Wątek do komentowania :) Autor: ~te [213.156.107.*]
    do ilu cofnie Twoim zdaniem?:)
  • Re: Wątek do komentowania :) Autor: ~te [213.156.107.*]
    bo po 19.35 sprzedać mi dziś nie chcieli;)....
    Dnia 2020-02-18 o godz. 19:33 ~te napisał(a):
    > bo po 19.35 sprzedać mi dziś nie chcieli;)....

w dobrym punkcie leżałeś .. książkowo :) :) górna banda wybitego kanału
    trzeba obserwować wolumen .. te gów...ne niebieskie kwadraty oznaczają najczyściej dystrybucje potwierdzeniem jest kolejna sesja po nich .. jeśli wolumen będzie sie utrzymywał na tak wysokim poziomie jak dziś i nie będzie wzrostów to opad moim zdaniem będzie przesądzony graniczny punkt dla interwału dziennego to ostatni szczyt czyli 18,70 ..opad poniżej tego to dla mnie czerwone światło dla zakupów bo może oznaczać opad do dolnej bandy czyli okolice 15,50
    nikt nie chciał odpowiedzieć na moje pytanie wiec dziś walor sam odpowiedział na wykresie ..:) :) pokazując co sie dzieje po takim sygnale ..

link

ale to jest jak to sie mówi pikuś .. Pan Pikuś w porównaniu z tym co wskaźnik powiedział na interwale tygodniowym ... jedyne pocieszenie jest w tym że dziś jest czwartek więc piątek jest zakończeniem świecy i ten sygnał może lecz nie musi sie zmienić ..

link

i tu na pewno ktoś powie .. " stary przecież taki sam sygnał masz trzy świece niżej i zobacz co się działo jak ładnie kurs odbił wiec wprowadzasz tylko ferment "

tyle że tamten sygnał trzy tygodnie temu mówił to :

link

i to jest ta "SUBTELNA" różnica ...
    link

oczywiście to jest moja indywidualna wizja jeśli chodzi o te bary na przyszły tydzień i proszę się nią nie sugerować :) :) :)
  • Re: Wątek do komentowania :) Autor: ~Handlarz [89.64.84.*]
    Może tak być, ale jedna różnica - tamte dwa poprzednie sygnały następowały po wielu spadkowych świeczkach. Aktualnie sytuacja jest jednak trochę inna. Kurs rośnie od początku roku. Także sytuacje nie są identyczne.
    Proponuje zarejestrować się się na https://www.smarturl.it/tbulldiscord i zerknąć na temat o InfiniteCorp gdzie Dev wyraźnie piszę że przed premierą zobaczymy trailer i gameplay z gry, czy to nie będzie dość dobra sytuacja czy to dla gracza czy inwestora na porządne wybicie i wywołanie eufori? ;)
    Zobaczcie co się na Juju działo po puszczeniu trailera DarkMoon
    Dnia 2020-02-21 o godz. 18:43 ~optymista napisał(a):
    > Proponuje zarejestrować się się na https://www.smarturl.it/tbulldiscord i zerknąć na temat o InfiniteCorp gdzie Dev wyraźnie piszę że przed premierą zobaczymy trailer i gameplay z gry, czy to nie będzie dość dobra sytuacja czy to dla gracza czy inwestora na porządne wybicie i wywołanie eufori? ;)

możliwe .. nie da się zaprzeczyć .. ale ja na kreskach analizuje aktualną i przewidywana sytuację ... nie mam wskaźnika "trailer" .. :) :)
    na tę chwile nadal jestem nastawiony po tych 3 sesjach sceptycznie .. ale jak zawsze pisze każdy powinien mieć własne zdanie ..:)
    Dnia 2020-02-21 o godz. 18:35 ~Handlarz napisał(a):
    > Może tak być, ale jedna różnica - tamte dwa poprzednie sygnały następowały po wielu spadkowych świeczkach. Aktualnie sytuacja jest jednak trochę inna. Kurs rośnie od początku roku. Także sytuacje nie są identyczne.

eee... eee... popatrz dokładniej one sie pojawiają po wzrostowych świecach i biorąc pod uwagę poprzednie przeliczają sobie wolumen transakcyjny przy wzroście i przy opadzie świecy .. najczęściej przy barach wyczerpania ..po nich czasami jest jeszcze podbitka (ubieranie) i na kolejnej upssss ..

zerknij na dziennym interwale lepiej zobaczysz :

link
  • Re: Wątek do komentowania :) Autor: ~Handlarz [89.64.84.*]
    Ale mi nie chodzi o jakiś jeden bar wzrostowy. Od grudnia spółka zanotowała znaczny wzrost (prawie 50%) - przy poprzednich wskazanych przez Ciebie sygnałach pojawiały się one po okresach spadków.
    To już nie jest jakieś wahnięcie, tylko zwiastun odwrócenia trendu.
    Dnia 2020-02-21 o godz. 19:15 ~Handlarz napisał(a):
    > Ale mi nie chodzi o jakiś jeden bar wzrostowy. Od grudnia spółka zanotowała znaczny wzrost (prawie 50%) - przy poprzednich wskazanych przez Ciebie sygnałach pojawiały się one po okresach spadków.
    > To już nie jest jakieś wahnięcie, tylko zwiastun odwrócenia trendu.

dla mnie na razie to jest klasyczne korekcyjne A-B-C w gorę po trendzie spadkowym od 38 zł ..zmienię zdanie jeśli świeca tygodniowa zamknie sie ponad przynajmniej 25 zł :) :) czyli tak jak w tytule wątku jaki ciągnąłem bardzo długo :) :)
    Tygodniowy - odbicie od 11,50

link

zauważ że puknęliśmy prawie w 38,2 % (to interwał tygodniowy wiec nie kłóćmy się o 40 groszy) .. więc perfekcyjne odbicie ustawiam III tam gdzie V liczę ABC i na C ustawiam IV perfekcyjny Pan Eliot, fale nie nachodzą na siebie i wszystko jest super czytelne ..tyle ze po fakcie kiedy już się to wyrysuje bo jeśli to odbicie dotrze do 24 zł to niestety trzeba będzie fale pozmieniać ... na tę chwile jest tylko odbicie co będzie dalej ?? ..pożyjemy zobaczymy :) :)
[x]
TBULL 0,00% 3,02 2026-04-14 11:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.