• Spory obrót dzisiaj Autor: ~Kubełek [89.64.44.*]
    zresztą za ostatni miesiąc obrót olbrzymi
  • Re: Spory obrót dzisiaj Autor: ~Ser [188.146.98.*]
    Po tych pobraniach to dziwne że tak zbierają
  • Re: Spory obrót dzisiaj Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    dzienny wolumen jest historyczny - najwyższy od początku 2019 roku jak na razie .. niewiele mu brakuje do najwyższego w historii notowań
  • Re: Spory obrót dzisiaj Autor: ~Ser [188.146.98.*]
    Tak jak by coś jeszcze wisiało -- Info --
    najważniejsze w tym wypadku jest aby zakończyli na plusie i to najlepiej na co najmniej + 10 %
    bo jak mawia stare przysłowie "nie ważne jak zaczynasz ważne jak kończysz"

zakończenie sesji przy takim wolumenie na minusie byłoby katastrofą więc niech se jaj nie robią :) :)
  • Re: Spory obrót dzisiaj Autor: ~borewicz [37.30.35.*]
    jeszcze kilka konkretnych transakcji i będzie milion dziennego obrotu
  • Re: Spory obrót dzisiaj Autor: ~Kubełek [89.64.44.*]
    a to prawie 5% wszystkich akcji
    zadanie na dziś to zakończyć sesje przy kursie ponad 19,30 (perspektywa dalszych wzrostów) ... niższe będzie takie sobie ..poniżej 18,70 będzie już nieciekawe (technicznie źle będzie wyglądało) ... zakończenie na minusie to już bardzo beeeeee przy takim obrocie .. wiec walczyć proszę .. :) :)
  • Re: Spory obrót dzisiaj Autor: ~sa [87.248.73.*]
    tu będzie rakieta!!
    coraz lepiej to wszystkie wygląda
  • Re: Spory obrót dzisiaj Autor: ~Eszkebareszke [31.60.33.*]
    Ilosc pobran + poprawiona monetyzacja i mamy wzrosty, a to dopiero poczatek. Ghost twoja zeszlotygodniowa analiza chyba sie spelni :)
    w obydwu przypadka A i B pierwsza niebieska świeca doszła tam gdzie miała ..:) :) tyle ze to świeca tygodniowa miała być, a nie dzienna :) :) ale patrząc na wolumen to tylko dziś zrobili 300% poprzedniego całego tygodnia .. wiec to bardzo ciekawa sesja
    technicznie zdecydowanie lepiej by było gdyby w tym tygodniu nie próbowali jeszcze testować wyznaczonego poziomu 22,40 tam jest "mur" a nie opór wiec przy takim wykupieniu testowanie tego z marszu moim zdaniem byłoby błędem grożącym tą czerwona grubą przerywana strzałką .. zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest przesunięcie tego testu na 2 - 3 tygodnie
  • Re: Spory obrót dzisiaj Autor: ~stefan [5.173.32.*]
    Chciałbyś żeby kurs na ciebie poczekał póki Mabion nie odbije ale myślę że to się nie uda
    Dnia 2020-02-17 o godz. 17:47 ~stefan napisał(a):
    > Chciałbyś żeby kurs na ciebie poczekał póki Mabion nie odbije ale myślę że to się nie uda

tu nie ma znaczenia co ja bym chciał, a czego nie chciał.. musiałbyś popatrzeć w moje analizy .. opór na poziomie 17,30 - 18,50 który typowałem jako pierwszy przystanek po odbiciu od 11,45 jest jak płotek ze sztachet w porównaniu z betonowym murem na 22,40 - 23,50 .. a popatrz ile dni i tygodni walor walczył z tym "płotkiem" ..pomyśl co sie stanie jeśli dotrze do "betonowego muru" pędząc "sprintem 40%" jeśli kurs dotrze tam na przegrzanych wskaźnikach w trakcie mocnego wykupienia wynik walki będzie przesadzony ..
    żaden strateg nie pędzi armij sprintem przez 10 km po to aby zaatakować najmocniej bronioną twierdzę .. zawsze daje odpocząć żołnierzom aby nabrali sił i ochoty do dalszej walki :) :)
[x]
TBULL 9,66% 3,18 2026-02-20 15:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.