Nie spada. Panie Świstak trochę cierpliwości . Radzę nie wystwiać po tej cenie, a zresztą wystaw, kupią ile chcą i pojedziemy wyżej. Pamietasz, ile tu jest w akcji w obrocie?
Nie wystawi, zrobią mu korektę jak pacjent tak się wystawia. Prawie cała podaż w karnecie to jego akcje. Jakiś przy..., sorki niemądry. Dla mnie jest pewne, że zaraz zejdą do 70-80 gr i tam na niego poczekają. Kilkadziesiąt tysięcy akcji po np. 3 złote to np. 200 tys, po co mu dawać takie pieniądze jak odda dużo niżej. Kolego wystawiający, robisz nam korektę na tak ładnie wyprowadzonym papierze. Trudno, Twoje decyzje. Zaczekam na Ciebie i ja i zabiorę Ci te papiery niżej niż dziś wystawiałeś.
Dnia 2020-02-18 o godz. 14:22 ~świstak napisał(a): > Tylko jest jeden problem gość ma czas :-)
No tak, czas ma.
Z rozumem trochę gorzej. Pieniądze lubią ciszę, może słyszałeś?
Tutaj jest taki mały obrót, że skoro skupujący już wie że masz te akcje...
Zobaczymy kto ma więcej czasu;).
A i inni może przy okazji skorzystają:).
Następnym razem pomyśl zanim zaczniesz się bawić w rekina finansjery. Nie musisz w głupocie rywalizować z tym osłem co tu wypisuje brednie od iluś lat, jemu za to płacą i nie jest to łatwy kawałek chleba.
Pewności nigdy nie możesz mieć, być może chcąc zaimponować na forum, że z 15 tys złotych zrobiło Ci się 40, właśnie go postradałeś. Pewnie przez następne tygodnie mógłbyś sprzedawać po kilka tysięcy na sesję a tak ekipa Cię wyczeka. Bez szans na zobaczenie 1 do czasu aż się nie opróżnisz.....