Nie wiem która pierwsza, ale skoro mają MadSword jak pisali to zobacz sobie ile ci panowie naprodukowali. http://madsword.com Tam tyle tematu że jest co rozwijac
Ja mam wrazenie że tu malo kto kuma jaki model panowie przyjęli i wszyscy myślą że oni teraz muszą zakasać rękawy i zacząć "kodować" gry. Nope. Kupują gosci co takie gry robią, dosypią kasy zeby zrobić z tego fajny produkt i wio. A że jeszcze wpadł im deal z disneyem...samograj.
Dobrze, nie ma co się nastawiać na jednego klienta. Produkcja gry na komórki z tego co widzę jest tania. A jak jest okazja robić jeszcze coś to ok.
Jak to się mówi jak dają to trzeba brać
Poza tym przecież chcą być duzi. Więc działają
poczytaj w wolnym czasie o mplverbum niski ff raz na jakiś czas jakiś ruch, regularnie płacą dywidendę za ubiegły rok 7 gr poprzednie lata po 5 , dodatkowo mają większościowy udział w firmie medycznej z bardzo fajnym projektem
W tej spółce nie ma i nie będzie normalności, bo ludzie którzy za nią stoją nie zajmują się normalną działalnością. Żerują na łatwowierności. Moim zdaniem kurs nie odbije (na chwilę pewnie tak - łatwo manipulować jak w jednych rękach jest dużo). W każdym razie ten, kto ma najwięcej akcji zdążył już swoje zarobić. CIAO BAMBINI :)