Dawaj na priv lub maila, taki cwaniak, taki znawca a lata po forach i p doli farmazony. No chodź wyskocz. Dobrze wiesz z kim piszesz. Ja dobrze wiem że jesteś zerem i golasem
Dnia 2020-02-17 o godz. 10:22 ~ToJa napisał(a): > Dawaj na priv lub maila, taki cwaniak, taki znawca a lata po forach i p doli farmazony. No chodź wyskocz. Dobrze wiesz z kim piszesz. Ja dobrze wiem że jesteś zerem i golasem
o widzę nerwy puszczają hahaha
zacznijcie coś robić, działać operacyjnie, a nie próbować ludzi ubierać ahhahah
zapraszam do Bydgoszczy, to się zdziwisz kozaku hahahaha
Są dwie opcje. Siadasz i gadasz jak człowiek przy jednym stole, albo dalej szczekasz i plujesz. Zawsze możesz wysłać swojego człowieka na spotkanie. Bydgoszczy się nie boje i nigdy nie bałem. Jestem za tydzień. Poważnie
Dnia 2020-02-17 o godz. 11:37 ~ToJa napisał(a): > Są dwie opcje. Siadasz i gadasz jak człowiek przy jednym stole, albo dalej szczekasz i plujesz. Zawsze możesz wysłać swojego człowieka na spotkanie. Bydgoszczy się nie boje i nigdy nie bałem. Jestem za tydzień. Poważnie
ale czy to jest próba przekupstwa ?? hahaha
mnie za kasę nie kupisz ....
jedyny sposób abym zmienił podejście to .....
zacznijcie do ch.... działać i zarabiać dla dobra akcjonariuszy, a ulica sam zacznie doceniać i kupować ...
Przecież jesteś człowiekiem honoru. Jakie przekupstwo ? Czy zwykła rozmowa z kimś kto mnie nie zna, lub zna jest przekupstwem ? Zawsze można dać sobie po gębie ty ninja tobie. Jak jest problem to można go rozwiązać. W każdym razie 26 luty, może być okolice Soda, w Przemku lub u ciebie na uczelni.
Może chcesz się dowiedzieć kto bierze w łapę za dopuszczenie i jakie chodzą stawki ? Może parę innych ciekawostek o biznesach na Kujawach? Uwierz, że ja wiem więcej od większości.