• Bydgoska sz.ata siedzi i mantrę odwala. Autor: ~ToJa [89.187.168.*]
    Dawaj na priv lub maila, taki cwaniak, taki znawca a lata po forach i p doli farmazony. No chodź wyskocz. Dobrze wiesz z kim piszesz. Ja dobrze wiem że jesteś zerem i golasem
  • Re: Bydgoska sz.ata siedzi i mantrę odwala. Autor: ~ciekawe [89.191.131.*]
    Dnia 2020-02-17 o godz. 10:22 ~ToJa napisał(a):
    > Dawaj na priv lub maila, taki cwaniak, taki znawca a lata po forach i p doli farmazony. No chodź wyskocz. Dobrze wiesz z kim piszesz. Ja dobrze wiem że jesteś zerem i golasem

o widzę nerwy puszczają hahaha

zacznijcie coś robić, działać operacyjnie, a nie próbować ludzi ubierać ahhahah

zapraszam do Bydgoszczy, to się zdziwisz kozaku hahahaha
  • Re: Bydgoska sz.ata siedzi i mantrę odwala. Autor: ~ToJa [89.187.168.*]
    Są dwie opcje. Siadasz i gadasz jak człowiek przy jednym stole, albo dalej szczekasz i plujesz. Zawsze możesz wysłać swojego człowieka na spotkanie. Bydgoszczy się nie boje i nigdy nie bałem. Jestem za tydzień. Poważnie
  • Re: Bydgoska sz.ata siedzi i mantrę odwala. Autor: ~ciekawe [89.191.131.*]
    Dnia 2020-02-17 o godz. 11:37 ~ToJa napisał(a):
    > Są dwie opcje. Siadasz i gadasz jak człowiek przy jednym stole, albo dalej szczekasz i plujesz. Zawsze możesz wysłać swojego człowieka na spotkanie. Bydgoszczy się nie boje i nigdy nie bałem. Jestem za tydzień. Poważnie

ale czy to jest próba przekupstwa ?? hahaha

mnie za kasę nie kupisz ....

jedyny sposób abym zmienił podejście to .....

zacznijcie do ch.... działać i zarabiać dla dobra akcjonariuszy, a ulica sam zacznie doceniać i kupować ...

wtedy zamilknę hahahaha

ba nawet będę wychwalał ....

innej drogi nie ma !
    Przecież jesteś człowiekiem honoru. Jakie przekupstwo ? Czy zwykła rozmowa z kimś kto mnie nie zna, lub zna jest przekupstwem ? Zawsze można dać sobie po gębie ty ninja tobie. Jak jest problem to można go rozwiązać. W każdym razie 26 luty, może być okolice Soda, w Przemku lub u ciebie na uczelni.
    Może chcesz się dowiedzieć kto bierze w łapę za dopuszczenie i jakie chodzą stawki ? Może parę innych ciekawostek o biznesach na Kujawach? Uwierz, że ja wiem więcej od większości.
  • Re: Bydgoska sz.ata siedzi i mantrę odwala. Autor: ~Ktos [94.254.161.*]
    O, widzę chłopcy na randkę się umawiają, tego na giełdzie jeszcze nie grali ;)
    Lepiej powiedzcie co z kursem planujecie ;)

[x]
CENTURION 0,00% 1,84 2025-11-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.