6500 tys zatrudnionych ,za najniższą krajową? moim zdaniem czasy pracy za grosze w Polsce minęły! Jak taki pracownik.który zarabia grosze może wydajnie pracować dla firmy? CZARNO WIDZĘ PRZYSZŁOŚĆ TAKICH FIRM! NIE TAKIE GIGANTY PADAŁY.! godność a potem zyski.!
Ja nie pracuje a będę naganiał:) ktoś poleca nie dlatego bo pracuję tylko dlatego bo ma akcję. Jak ktoś ma krótkie to pisze źle. Tyle w temacie można pisać co się chce. Regulamin forum poczytaj to ci moderator postów nie będzie usuwać.
A wiesz po co naganiam? Bo chcę aby mi akcje urosły. To chyba normalne jak urosną to Ci co dziś kupią też zarobią wraz ze mną. Wystarczy trzymać papier i czekać na wyniki
Im się podoba:) zarabiają mało ale mają prywatnego lekarza i Multisport. Dla kogoś po liceum to super robota. Student lubi takie rzeczy. Sam zaczynałem w wieku 15 lat od ulotek i teraz żadna praca mi nie straszna. W restauracji na zmywaku też swoje robiłem wiem co to ciężka praca. W CCC mają luz
7/8 etatu elastyczny grafik. Jak ktoś studiuję albo chce dorobić praca akurat. Albo dopiero zaczyna przygodę w tej branży to musi zacząć od samego dołu nie każdy ma rodzinę albo znajomych co im pracę załatwi
Multisport dla pracowników sklepu Prywatna opieka dla pracowników biura.
1/2 etatu 3/4 jak wolisz. To nie praca marzeń ale też ciężko nie jest.
Popracuj na zmywaku to zobaczysz co to ciężka praca
nie ma znaczenia czy ciężko ? czy lekko ? ważne jest być fair, zatrudnianie na pół etatu za najniższą krajową jest moim zdaniem cwaniactwem? jest to wykorzystywanie luk w nie idealnym prawie polskim ,jest to legalne oczywiście ,ale nie etyczne ! firma ,która tak postępuje ma zła reklamę pantoflowa i niestety prędzej czy później pada. tak będzie i tutaj CCC próbuje wszystkiego,nazywając to ekspansją,myślę ,że jest inaczej ,że zostało to wymuszone przez rynek ,buty mają słabej jakości ,dużo ,no name .
JEST TO GIGANT NA GLINIANYCH NOGACH ? myślę ,że przeinwestował i upadnie ,kiedy ? nie wiem?
czyli wg ciebie upadnie cala odziezowka, bo ccc nie placi inaczej niz konkurencja. bez odbioru, bo jeszcze mnie sciagniesz do swojego poziomu i upadek bedzie mnie bolec
i na milosc boska zdecyduj o niku, twoje ip zna juz kazdy na tym forum, a piszesz pod wieloma nikami jak wsciekly
Nie w tej branży. W każdym sklepie jest tak samo. Sprawdź ofertę w jakim kolwiek inny z tej branży. Zmieni się to za kilka lat. Nie można od razu płacić za taką robotę 3500zl. Ludzie po studiach z małym doświadczeniem tyle teraz zarabiają. Skończ prawo i zacznij pracować w zawodzie. Myślisz że od razu masz 10 na rękę i auto służbowe? Zostań policjantem i narażaj życie, dadzą Ci 15 na start? Nie
Wiesz ile zarabia koleś albo babka co wymyśla jak ma wyglądać witryna w sklepie? Z 20 a wiesz ile grafik komputerowy z e-obuwie z 30 oni też pracują w CCC. Sprzedawcy dostają tyle ile się teraz w Polsce płaci
Ja się z Tobą zgodzę.
Praca w CCC nie jest chyba wymagająca. Z tego co widziałem to wszyscy stali lub przekładali buty , porządkowali itp.
Zimno to chyba też im nie jest.
Nie widzę powodu, żeby im płacić więcej niż w innych sklepach.
Oczywiście z punktu widzenia pracownika bez nich to CCC by nie sprzedało ani jednej pary butów...
Tak wszystkie!
Firmy ochroniarskie
Firmy gdzie się sprzedaję towar w sklepie
Firmy sprzątające
Wszystkie.
Będą tylko bogaci ludzie i nie będzie żadnej firmy.:)
Nie pisać już o tym. Teraz walka z wirusem