• Poniedzialek Autor: ~Lopez [91.90.176.*]
    Jak myślicie co nas czeka w poniedziałek ?
  • Re: Poniedzialek Autor: ~asf [188.122.20.*]
    Powrót do wzrostów, spekulacje ucichły, gry jeszcze w 1 kwartale, powrót powyżej 2 zł w tym tygodniu murowany
  • Re: Poniedzialek Autor: ~Leszcz_Baja_Albercik [188.146.99.*]
    No nie wiem, może być zmasowany atak w rodzaju " moja prawda to najprawdziwsza prawda". Leszcze niektore mogą panikowac Ja leszcz zostaję. I tak może być do pierwszej gry
  • Re: Poniedzialek Autor: ~dodo [89.64.89.*]
    Ja myślę że będą wzrosty..do poziomu ok 2-2.5. Dalej ruszy po pierwszych grach. Ale i tak zabawa zacznę się jak publika skuma że jest są jeszcze tanie papiery do wzięcia. Patrzcie co się dzieje w ogóle w gamingu, nie tylko w Polsce. Jest ogólna histeria nakręcana strachem przed globalnym krachem i już we wszystko ludziska pakują pieniądze żeby nie trzymać gotówki, ale gaming i energia to ostatnio przeżywa jakieś apogeum. Wystarczy żeby jeden albo drugi fundusz skumał że u nas jest coś więcej niż wiedźmin i się zacznie.
  • Re: Poniedzialek Autor: ~happymalpa [139.28.41.*]
    Zapomniałeś o pani Kaszyckiej .
    Ona nam zrobi kurs. Nikt nie będzie
    zadzierał z obrażoną kobieta.
  • Re: Poniedzialek Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    Może pójdzie po rozum do głowy, a może odezwie się za chwilę:))
    Pewnie też chce zostać legendą. Każdy ma swoje 5 minut.
    Patrzcie jak to jest. Ja popularność zdobywam pisząc z nadzieją o spółce A tylko za Wojtka I Jareczka mnie biorą. A o Pani Kaszyckiej z negatywami samymi wszyscy pamietaja!. Może dlatego hejt jest taki popularny. Łatwiej się zapamiętuje negatywne emocje.
    No tak I ta polska inflacja 4,4 w miesiąc. A w PeKaO promocyjna lokata 3.00 Glapinski twierdzi że referencyjna OK I nie przewiduje zmian.
    Zaraz wejdzie 13 czy już 14 emerytura, I dopiero będzie galopada,no i prąd...
    To rzeczywiście może być ostatni moment na zakupy. Mieć nawet te 3,00 procent na giełdzie, ale codziennie to delikatna różnica:) A będzie pewnie dużo więcej. Zobaczymy jak się jutro zamknie.
[x]
BTCSTUDIO -9,09% 0,11 2026-07-01 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.