Szczęścliwie po wciągnięciu pierwszych kilku tys akcji zdążyłem odkupić kilka sztuk które oddałem nieco niżej gdy zwątpiłem we wzrosty w najbliższym czasie :)
niestety to mój poziom z kresek do oddania kolejnej półki kupowanej przy opadzie na 15 .. zostały mi wiec znowu resztki :( :( czyli jadę już na oparach które możliwe że dziś sie skończą :) :) .. ale ja jestem gracz nie inwestor wolumen pokazuje że jest szansa na atak wyższy ale ja niestety gram wedle własnego planu takie mam zasady ..
no i pięknie .. zarabiać .. zarabiać Panowie .. :) :) już niestety be zemnie .. przynajmniej dziś :) :) obserwować poziomy jaki narysowałem i czujnie liczyć kasę .. :)
no niestety ja gram wedle własnych zasad i nie ma sensu sugerować sie moimi transakcjami .. za to analizy jak widać czasami sie sprawdzają :) :) :)
na tę chwile jestem pusty bez akcji juz TBL ale to nie znaczy że nawet jeszcze dziś ich nie będę miał :) :) kupuje kiedy pojawia sie strach zwątpienie lub panika .. sprzedaje kiedy pojawia sie euforia - dziś jest dzień euforii (na tę chwilę)
na nowej zabawce MAB dziś mogę juz stopa ostawić na co najmniej 5 % zysku i dalej czekać na rozwój sytuacji bo to raczej dużo cięższa zabawka niz TBL