Składam zawiadomienie o działaniu zarządu do prokuratury oraz zamierzam dochodzic roszczeń na drodze cywilnej. Czy ktoś z akcjonariuszy jest tym zainteresowany? . Proszę napiszcie. Możecie też napisać na forum o faktach/nieprawidłowościach, które waszym zdaniem powinny się znalazc w zawiadomieniu. Opiszę je. Dosyć tego co stało się na velto
A co, twoja Pani prosiła Cię byś podpytał? W przypadku velto to trzeba się zastanawiać odwrotnie, czy w ostatnim okresie były tam jakieś działania legalne?
Przepraszam, że się nie odzywałem ale względy zdrowotne i rodzinne trochę wyłączyły moja aktywność. Powracam do tematu. Mam swoje zarzuty, przemyślenia ale nie chce pisać o nich na forum. Jeżeli dalej jesteście zainteresowani, to proszę odezwijcie się na mojego maila, którego podaje. Fajnie jak każdy z was napisał by w kilku zdaniach o faktach jakie według was powinni sprawdzic organy ścigania. Co kilka głów to nie jedna. Każdy z akcjonariuszy mógł zauważyć inne naruszenia. Po sporządzeniu zawiadomienia ustalimy dalsze działanie. Mój mail: marcin.kolecki@adwokatura.pl
nie rezygnujcie z doniesienia do prokuratury i do pana ministra Ziobry może on nam coś pomoże bo zostaliśmy po prostu okradzeni, pani prezes pełniła obowiązki i nie poinformowała należycie co się działo w spółce w dodatku sprzedała swoje akcje znając sytuacje spółki i przez rok nie informując o tym, zrobiła to dopiero wtedy kiedy zrezygnowała z prezesa. Ja też posiadam duży pakiet akcji i zostałem przez tych cwaniaczków wyrolowany.
p. Ryśku Ty masz akcje czy może nie zapłaciła p.Rogowska za jakieś usługi, ja jestem wyrolowanym akcjonariuszem i chętnie nawiąże kontakt w tej sprawie z akcjonariuszami tej upadłej firmy.
tu chyba sami desperaci piszą którzy nie mieli akcji a prowadzili biznes z panią prezes R,. w ramach działalności,,,, wyrolowała ich jak akcjonariuszy - zostali z niczym.