• SWOJAK Autor: ~RRRrrr [176.221.120.*]
    CZy pamięta ktoś tego leszcza?
  • Re: SWOJAK Autor: ~żaglówka [31.0.40.*]
    Nie ZnanyAnalityku tylko Ty tu wisisz od czasów kiedy holding kosztował 5 zł
  • Re: SWOJAK Autor: ~RRRrrr [176.221.120.*]
    Grzeczniej proszę.Rozmawiasz z inwestorem strategicznym.Za chwile mnie zdenerwujesz i w poniedziałek dojdzie do wodospadu.FAKT jestem tutaj od końca 2013 roku pierwsze moje kupna były w okolicy 3,8 zł potem niżej i niżej aż do 10 groszy spadło.Tylko tym się różnimy ze ja nie zmieniłem nicku i cały czas nadaje pod ta sama nazwa bo jestem lojalny i trzymam nerwy na wodzy.Przy 10 groszach byłem około 430 tysięcy na minusie a i tak nie sprzedałem a nawet wręcz przeciwnie.50 tysięcy na plusie tez juz byłem ale tez nie sprzedałem.I powiem wam jedno.Wtedy g holding zarabial Ok 100 mln złotych a kapitalizacja wynosiła ponad 2 mld złotych dzisiaj zarabia podobnie a kapitalizacja około 15 procent tej kwoty.Niech idea podniesie wskaźniki i wróci na ścieżkę trwałej poprawy to zobaczymy tutaj trochę inne poziomy.Gwarantuje wam to.JEZELI spojrzycie na wykres 5 letni do zauważycie ze dołki na getinie są na coraz wyższych poziomach.POMIJAMY 10 groszy bo to wychodziły fundy i afera knf.Ale następująca 80 groszy 1,1 zł oraz 1,4 złotego.Czekamy dalej a kolarzyki które dopiero się dołączają niech gryzą trawkę.NIE MAJA PRAWA GŁOSU.
[x]
GETIN -0,56% 0,53 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.