• Co tu się gra ? Autor: ~sas [80.55.44.*]
    Na co Ciszewskiemu Spółka która dosłownie nie ma nic. Ani perspektyw, ani możliwości, ani funduszy.

Ktoś w ogóle kojarzy w co On gra ?

Pompe ma trzeba przyznać, ale na pierwszy rzut oka np. tutaj "wydaje się", że to dmuchanie balona.
  • Re: Co tu się gra ? Autor: ~Olek [185.153.35.*]
    I co Ci to przeszkadza, niech dmucha, jak ma ochotę.
  • Re: Co tu się gra ? Autor: ~Miras [31.60.253.*]
    Patro 2?
  • Re: Co tu się gra ? Autor: ~Fisher22 [37.47.108.*]
    Serio nie czujesz po co mu to? Kupił trupa żeby przez połączenie szybciej inna firmę wprowadzić na NC niż przez standardowe procedury, co tu jest do rozumienia
  • Re: Co tu się gra ? Autor: ~sas [80.55.44.*]
    Też to brałem pod uwagę. Z tym, że mógł wybrać lepsze Spółki które są np. nie zadłużone i łatwiej je przejąć tzn. nie trzeba tak podbijać kursu przy zbieraniu pakietu kontrolnego.

Kolejna sprawa po zdobyciu pakietu kontrolnego nadal to ciągnie... i to mnie zastanawia po co to robi na Spółkach które nie mają nic do zaoferowania. Jasne, że ma kasę to może.

Równie dobrze mógłby sobie wyemitować emisję akcji po XX czy jakiś aport wrzucić to do Spółki, dokapitalizować ją itd.

A przy podbijaniu kursu Spółka nie ma nic z tego. On jest stratny... zarabia na razie "ulica".

Oczywiście sytuacja jest prawidłowa bo wg. mnie akcje powinny być sciągane z rynku (a u nas obecnie to tylko emisje / scalenia / splity byle tylko utopić ulice po upchaniu towaru), ale nikt na całym NC nie gra tak jak On.

Jakiś interes w tym musi mieć. A to, że dysponuje taką kasą której nie dorobił się na machlojach na NC nie pasuje, aby szargał sobie Opinie, aby to zwalić w "odpowiednim " momencie
  • Re: Co tu się gra ? Autor: ~fda [185.238.205.*]
    Widocznie zrobił analizę że właśnie ten podmiot przy kapitalizacji sprzed 3 miesięcy będzie najlepszy do wejścia w rynek mobilny. Dlatego to January Ciszewski a nie ty posiada spółki perspektywiczne które rosną i będą rosły
[x]
OXYGEN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.