• Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: luqas87 [83.20.135.*]
    Draw Distance – producent gier dawniej znany pod nazwą iFun4all. Spółka właśnie pokazała raport za ubiegły rok, który zakończył się 2,4 mln zł przychodów i minimalnym zyskiem. Biorąc pod uwagę dużą aktywność firmy w ostatnim kwartale roku, rentowność spółki może ulec poprawie w najbliższych kwartałach i właśnie pod to mogą rosnąć notowania. Kluczowa gra to „Vampire: The Masquerade” wydana pod koniec roku. Debiut był udany, w tydzień zwróciły się koszty, a po pierwszej dobie gra była na 7 miejscu globalnych bestsellerów Steam. Niebawem gra trafi na konsole Nintendo Switch, PlayStation 4 i Xbox One. Po za tym, pod koniec roku debiutowały także „Ritual: Crown of Horns”, które niebawem....
    Całość na: link 
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~Hmn [94.254.194.*]
    Brak straty netto jest dobrym prognostykiem, gdyż trzeba pamiętać, że firma poniosła spore koszty przy produkcji wspomnianych gier. W jednym z komunikatów, prezes spółki wskazał, że spodziewa się znacznych przychodów w najbliższych miesiącach. Wydaje się, że są spore szanse, że tak będzie. Moment aby pod to zagrać jest niezły. Od połowy ubiegłego roku mamy trudny trend wzrostowy, a ostatnio doszło do wybicia przy wzroście obrotów. W tym tygodniu mieliśmy korektę przy niższych obrotach, co może sugerować dalsze wzrosty.
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~jo [81.15.175.*]
    eeeeee tam. lipa jest bedzie 1zl
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~mądrala [83.28.227.*]
    Ludzie ogarnijcie się po pierwsze ile się sztuk sprzedało i jakie zyski przyniosła ta gra to spółka pokaże w raporcie za 1q 2020
    po drugie jest emisja i po coś ona jest być może gruby wchodzi
    po trzecie ktoś zbiera akcje od ponad tygodnia
    po czwarte jest duże prawdopodobieństwo, że DDI wypuści info o nowej produkcji
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~Bb [37.248.210.*]
    Oby . Bo o fare peak nawet nie wspomnieli w raporcie, a kiedyś to robili
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~Ddi [78.43.42.*]
    A wiesz czemu nie wspomnieli o Far Peak bo najpierw się akcje odbiera, a dopiero potem wrzuca info. Przecież jakby infa były to nikt by nie zarobił, a tak się odbierze co jeszcze zostało i wtedy bum.. Na każdej spółce to robią, nawet na Ult gdzie prezes wszystko przekazuje na bieżąco. Takie zagrywki z mega batonami to tylko potwierdzenie. Tutaj było 68k a na Ult wystawiono + 20k+ akcji w przedziale 50 groszy. Toż to jest tak widoczne, że czas goni i zaraz będą informacje. Potem już nikt nie odda i nikt nie dogoni. Z jednej strony kiedyś się ostro wkurzałem, ale taki jest wymóg, aby spółki szły w górę. Kto ma doświadczenie i zmysł i często jaja (np. kupować grubo teraz na CIG, Cherry) to zarobi krocie (tak jak było z kupowaniem na 2.5 na JJB).

Ważne aby wiedzieć czemu się kupiło walor. Jeżeli kupiliśmy bo.. chcę zarobić to na 90% się straci. Wyleszczą naganiacze spadkowi, lub jakieś spreparowane info (emisja), cisza informacyjna itd. A jeżeli zna się fundamenty to się zarobi grubo bo jeżeli np. przetrwało się często - 20% i więcej to potem łatwo wytrzymać z walorem mając + 50% i sprzedać mając + 100-200%.

Wszystkim życzę tego drugiego.
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~FAN [37.249.5.*]
    NIE ,,kracz,,.......................

bo jeszcze ,,wykraczesz,,.................

• Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~Ddi [78.43.42.*]
    Ja nie wiem, czy koleś prowadzący Comparic mnie śledzi czy to przypadek. Za każdym razem jak konkretny wpis zrobię na spółce to zaraz Comparic powtarza, a może po prostu dobrze inwestuję ;)

Ps. Bardzo cenię Comparic, wiedzą w co inwestować.. patrz Ddi i Ult.

Co do Movie jednak to ładnie "nagięli" prawdę... z tymi dochodami. Toż ta spółka ma śmieszne dochody względem kapitalizacji. Jedynie CIG, OML i JJB mają z gamedevu gorsze czyli spółki spekulacyjne. Movie ze spółek PLW jest najbardziej napompowane. Według mnie od tych wycen pójdzie najniżej w górę. Najwyżej przewiduję Ult.
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~Alley_0up [37.47.131.*]
    Zastanawiam się czy tu nie wejść. Ostatnio udało mi się z foreveren, teraz myślę o ddi, ktoś wie nad czym aktualnie pracują?
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~Knuropatwa [5.173.113.*]
    Far peak +1q premiera vampirow na konsole. Może być jeszcze jakis projekt niespodzianka. Z pewnością ich kolejna gra będzie największą w historii spółki (patrz zapasy).
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~Yes [85.221.151.*]
    Polecam zerknąć na Movie games
    Far Peak, dla mnie indycza bomba (piszę jako gracz), a czy się tym spekuła zainteresuje i wywinduje jak crapa Ghostrunnera to trudno powiedzieć, raczej tak hardcorowo nie będą pompować balona, ale ostatnio ostro spekuła walczyła o odbieranie akcji PO raporcie a nie przed znaczy, że walor będzie grany. Możliwe, że poza Far Peak też coś mają, do tego dużo zarobią w q1. Jak masz czas to warto wejść i poczekać bo wycena jeszcze nie wlicza przyszłości. Pamiętaj że to spółka "groszowa" czyli dynamicznie idzie w górę po wystrzale i muli straszliwie przed czyli trudno jest o akcje. Teraz jeszcze kilka dni po raporcie można coś wyrwać, potem już może być, że akcje pkc tylko. Po raporcie brano w 90% wszystko z prawej, z lewej nic nie wchodziło. Ustawiłem się 3 razy, nic nie weszło. Do tego zawirowania z nowym inwestorem mogą być ciekawe, ale tutaj to czysta spekulacja, może być mega, a może być przeciętnie. Widzę to raczej jako miłą niespodziankę a nie na coś co czekam. Z moich wyliczeń wynika, że jeszcze jedną grę robią oprócz Far Peak, ale nie bierz tego jako pewniak. Z CIG przewidziałem. Info o nowej grze bardziej bym widział na początku nowego miesiąca lub przynajmniej w okolicach 50 rsi (z moich obserwacji najczęściej info puszczane jest na takowym rsi, aby mieć przestrzeć do przebicia min 1 głównego oporu i jego test).
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~Alley_0up [37.47.131.*]
    Dzięki, spróbuję coś wyrwać. Obecna kapitalizacja daje nadzieje na solidny zarobek w perspektywie kilku lat.
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~Bos [104.248.200.*]
    Dzieki, macie rację, ustawie się poniżej zlotowki i czekam, odkupie tanio od leszczy i sprzedam drogo.
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~jo [81.15.175.*]
    bos tak trzymaj 1zl
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~Yes [85.221.151.*]
    Zobaczymy z tym far peak. Pamiętam, że już zmieniali koncepcje gry bo nie byli z niej zadowoleni... Wiec firma średnio umie robić gry. Na Movie games jeszcze zobaczysz, że będą spore zyski. Niedługo premiera symulator dilera narkotykowego, a to będzie dopiero początek. Alaska truck simulator w 3 kwartale, współpraca z pixel crow oraz wiele więcej. Tam jest przynajmniej pod co grać, a tutaj...
    Ale po co mi Movie jak mam o wiele mocniejsza Ult zanizana i skupowana od miesięcy przez grubych, do tego Ulta promuje teraz Longterm, który z jednej z najgorszych spółek Vars wywindował na na ponad 120m kapitalizacji. Movie bym wszedł jakby ich cena kapitalizacja była 1/4 Ult. Inwestorzy od 3-4 Miechów akumulują Ult. Zobacz wolumeny. Obecnie każde pkc na k jest warte świeczki bo to taki forek za 3zl czy Plw po 100zl. Wiele spółek pójdzie w górę ale mam rozłożone na Najmocniejsza fundamentalnie bez ryzyka Ult (1/2 kapitału z możliwością powiększenia o kolejne, Ddi z uwagi na niską kapitalizację która nie wycenia przyszłości, spekulacyjny i mega trzymany kurs Cig oraz mały pakiecik w Cherry (bo siedzi tam RB). A gdybym miał np coś brać po np zarobieniu na cig to bym może po sowitej korekcie wziął Plw czy Qubic lub nowe Gaming Factory i Games operators. Movie dopiero jest za nimi na równi z farm51.
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~No [104.248.200.*]
    Bez ryzyka glupoty dziecko piszesz.
    To bierz pkc ult jak bez ryzyka.
    Kupie pkc ike sie da a jak strace to mi oddasz kase bo bez ryzyka, daj to na pismie trolu
    A skąd wiesz jaki będzie Far Peak skoro jest tylko kilka screenów i nawet nie ma żadnego gameplay-u ? Xd
    0,50gr
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Jutro 1zł, pojutrze 50gr
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~xxx [165.227.214.*]
    Dnia 2020-02-16 o godz. 23:29 ~makabrra napisał(a):
    > Jutro 1zł, pojutrze 50gr

Trzeba było słuchać madrzejszych a nie ujadać na 1zł haha biedaku,tu można się pośmiać jak jeczy o te złoty a kurs odjechał ,sporo okazji ci przepadło a pisałem przed faktem

https://www.bankier.pl/forum/wiadomosc-zapisana?post_id=35224665&obs=&emal=&st=1&thread_id=7379377
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~xxx [165.227.214.*]
    Dnia 2020-02-17 o godz. 11:27 ~xxx napisał(a):
    > Dnia 2020-02-16 o godz. 23:29 ~makabrra napisał(a):
    > > Jutro 1zł, pojutrze 50gr
    >
    > Trzeba było słuchać madrzejszych a nie ujadać na 1zł haha biedaku,tu można się pośmiać jak jeczy o te złoty a kurs odjechał ,sporo okazji ci przepadło a pisałem przed faktem
    >
    >https://www.bankier.pl/forum/wiadomosc-zapisana?post_id=35224665&obs=&emal=&st=1&thread_id=7379377

jw
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~MK [95.49.82.*]
    To co będą te wyniki czy nie. Bo zaraz ruszają spółki z tego segmentu a to gowno może stać.
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~makabrra [193.218.151.*]
    Dnia 2020-04-08 o godz. 00:33 ~MK napisał(a):
    > To co będą te wyniki czy nie. Bo zaraz ruszają spółki z tego segmentu a to gowno może stać.

Następny co łyknął nowinki od naganiaczy o jakiś mitycznych przychodach tej spółki xD
    Prawda jest taka że większość firm z segmentu gamedev odbiła już dawno a tutaj nikt nie ma ochoty i chęci aby kupić akcje bo to trup
  • Re: Draw Distance - czekamy na poprawę wyników - analiza Autor: ~xxx [34.68.66.*]
    Dnia 2020-03-10 o godz. 13:46 ~makabrra napisał(a):
    > Czemu nikt nie chce mi oddać po 1,03? :D

Jak to napisałem makabra to poleciało na 80gr , Czy ty nie widziałeś co sie dzieje na rynkach? Trzeba było odczekać i spokojnie kupować ponizej 1zł ale poc o myśleć :)))

Mogłeś tu zarobić ładnie biorąc rok temu akcje koło 1zł ,polecałem ci for i kilka innych spółkę a ty nie korzystasz bo tylko marne kieszonkowe a nie kapitał :))))

Ty nawet pisałeś ze masz for wiec czemu tam się nie udzielasz? Na innych tez cie niema bo tu wisisz od ponad 2zł :)))))

Powtarzam hahah bo mam ubaw niezły :)))))
    Tyle razy od czerwca ci pisałem kupuj będziesz zarobiony ,miałeś taką okazje a ty wolałeś się śmiać z mądrzejszych. Rok temu mogle nabrać przy 1zł ładny pakiecik i spokojnie go powoli opychać na tych rucha do 1,7. A nawet gdyby niee to od 1,5-1,7 obroty były zwiększone to nie skorzystałeś , powiększył byś swoje kieszonkowe.

Z tego co pisali to ty się tu ubrałeś grubo powyżej 2zł,powiedz czy ty myślisz co robisz,kto kupował to wtedy powyżej 2zł? makabra?

Powtarzam mogłeś się odkuć birąc koło 1zł w zeszłym roku ale po co ,tem koles jest zabawny.

Dnia 2020-03-28 o godz. 14:06 ~xxx napisał(a):
    > makabra ja cieszę się że są tacy dawcy kapitału jak ty co bezmyślnie inwestują ,dzieki takim leszczą zarabiam bez skrupolow :) Choć nawet z litości ci napisałem nieraz żebyś brał i odkujesz się ty oczywiście wolałes się smiać i mieć ZERO w portfelu niż zarabiac biedulka. :))))))
    >
    > Ja jestem na gieldzie dla zarobku i łapie każda okazje, co robi spolka mnie guzik interesuje, jest okazja wchodze i wychodze a ty siedzisz tu od czwerca i nawet dłużej z tego co pisali i płaczesz bo się ubrałeś bo nie potrafisz wykorzystać okazji i krótkich pozycji.
    > Wpadłem tu i ci dałem radę gdybyś skorzystał byłbyś zarobiony.
    > Przez miesiące ci powtarzałem wyśmiewałem że ty czekasz na 1zł a ja zarabiam na tych ruchach od 1,1 do 1,7 bo nieźle bujało, wielu innych też tak pisało.
    > Pandemia spowodował że wszystkie spółki zleciały i masz teraz 1zł i co ci to dało ?? Ja wywaliłem wszystkie z portfela odczekałem i zacząłem skup .
    > Niedawno też ci pisałem przy poziomie 80gr kupuj i znowu zmarnowałeś okazję.
    > Polecałem ci forka ,zobacz ile mogłes zarobić amatorze.
    > Masz zero złotych w portfelu a ja tu zarobiony .
    > Gdzie grasz pseudo inwestorze, nigdzie na game dev cie nie widze bo nie grasz nigdzie tylko opłakujesz swoją porażkę tutaj :))))
    >
    > Proszę przez rok fragment jak ty pisałeś o 1zł a ja biłem kasę ciągle nabijając się z ciebie ,wielu cię tu wyśmiewało.
    >
    > Aktualizacja cd... makabbra ujada
    >
    > Dnia 2019-12-12 o godz. 14:04 ~xxx napisał(a):
    > > makabrra tu z realistą cały czas naganiali, makabrra wyszedł z nory a realista boi się.
    > > I będą dalej naganiać na spadki.
    > >
    > > Dnia 2019-05-06 o godz. 20:44 ~makabrra napisał(a):
    > > > > > Płacą mi za to i życzę Wam źle bo jestem mentalnym Polaczkiem
    > >
    > > Autor: ~makabrra [193.218.151.*] 2019-09-25 18:14
    > > Opublikowano przy kursie: 1,35 zł , zmiana od tamtej pory: 18,52%
    > > Dnia 2019-09-25 o godz. 18:14 ~makabrra napisał(a):
    > > > jeszcze parę takich sesyjek i będzie moja wymarzona złotówka :D
    > >
    > >https://www.bankier.pl/forum/temat_opuscic-okret,32071357.html
    > >
    > > Autor: ~makabrra [165.225.72.*] 2019-05-21 12:42
    > > Opublikowano przy kursie: 1,26 zł , zmiana od tamtej pory: 26,98%
    > > Dnia 2019-05-21 o godz. 12:42 ~makabrra napisał(a):
    > > > Została już tylko orkiestra na pokładzie...+ desperaci :D
    > >
    > > Dnia 2019-05-19 o godz. 22:57 ~makabrra napisał(a):
    > > > Dokładnie to, dawać śmiecia na 1 zł
    > >
    > > Autor: ~makabrra [193.218.151.*] 2019-08-09 21:49
    > > Opublikowano przy kursie: 1,27 zł , zmiana od tamtej pory: 25,98%
    > > Dnia 2019-08-09 o godz. 21:49 ~makabrra napisał(a):
    > > > Kierunek 1zł
    > >
    > > Autor: ~makabrra [193.218.151.*] 2019-08-11 22:37
    > > Opublikowano przy kursie: 1,27 zł , zmiana od tamtej pory: 25,98%
    > > Dnia 2019-08-11 o godz. 22:37 ~makabrra napisał(a):
    > > > Przypominam, jutro sypanko. EWAKUACJA!
    > >
    > >https://www.bankier.pl/forum/temat_przypominam-makabrra-tu-celowo-manipuluje-aby-wymusic-sprzedaz-akcji,32103105.html
    > >
    > > Autor: ~makabrra [193.218.151.*] 2019-06-04 09:54
    > > Opublikowano przy kursie: 1,16 zł , zmiana od tamtej pory: 37,93%
    > > Dnia 2019-06-04 o godz. 09:54 ~makabrra napisał(a):
    > > > A po co chcesz paździerza kupować. To są ostatnie podrygi zdechłego kota tej spółki.
    > > > A ile dzisiaj na minus? tyle ile zawsze -5% :D
    > >
    > > Autor: ~makabrra [193.218.151.*] 2019-12-06 09:45
    > > Opublikowano przy kursie: 1,41 zł , zmiana od tamtej pory: 13,48%
    > > Dnia 2019-12-06 o godz. 09:45 ~makabrra napisał(a):
    > > > I co ubrane biedaki, jak tam Wasz rajd pod premierę? Widzę że nawet nie wystartował :D
    > > > A po premierze będzie tylko gorzej (jak przy każdej premierze DDI), zwałka na 1zł albo i grosze, wtedy będzie kwik haha!
    > >
    > > Dnia 2019-05-21 o godz. 08:38 ~makabrra napisał(a):
    > > > Dzisiaj kolejne -10 hahaha
    > >
    > > Autor: ~makabrra [165.225.72.*] 2019-05-20 15:07
    > > Opublikowano przy kursie: 1,39 zł , zmiana od tamtej pory: 15,11%
    > > Dnia 2019-05-20 o godz. 15:07 ~makabrra napisał(a):
    > > > Co zawsze stali w szeregu i bronili spółki nie mając żadnych sensowych lub wyssanych z palca argumentów.
    > > > To nic innego jak naganiacze że Ritual to spoko gra. Prawda jest jednak inna - to gra jeszcze gorsza niż SC.
    > > > Takie gry nie mają prawa bytu na PC, a jedynie na urządzeniach przenośnych.
    > > > Tak samo wielka zbiórka na KC że idzie dobrze... widac że ostro wyhamowało i nie ma co liczyć że uzbierają założony limit.
    > > > Biorąc wszystkie czynni wyżej pod uwagę tą spółkę czeka nas nic innego jak groszówki. Tam jest jej miejsce, bo ta firma nie potrafi robić gier i trzeba się z tym pogodzić.
    > >
    > > Autor: ~makabrra [165.225.73.*] 2019-05-15 12:27
    > > Opublikowano przy kursie: 1,50 zł , zmiana od tamtej pory: 6,67%
    > > Dnia 2019-05-15 o godz. 12:27 ~makabrra napisał(a):
    > > > A skubnąłem trochę
    > >
    > > *********************************************************************************************************************************************
    > > https://www.bankier.pl/forum/temat_przypominam-makabrra-tu-celowo-manipuluje-aby-wymusic-sprzedaz-akcji,32103105.html
    > >
    > > https://www.bankier.pl/forum/temat_makabra-realista-przy-1-2-na-1zl-czekali,33339389.html
    > >
    > > https://www.bankier.pl/forum/temat_makabra-i-realista-pochwalcie-sie-ile-umoczyliscie,32683787.html
    > >
    > > https://www.bankier.pl/forum/temat_realista-i-jego-sesje-widmo,32685027.html
    > >
    >
    > >Dnia 2020-01-02 o godz. 17:08 ~xxx napisał(a):
    > > Tak ksiszke jak sie kompromitowac.
    > > >
    > > > Kolejny watek etstowego groszolapa, nawet naganiac nie potrafisz tylko się osmieszasz
    > > >
    > > > https://www.bankier.pl/forum/temat_ddi-to-idealny-przyklad-spolki-ktora-powinno-sie-omijac,34542117.html
    >
    > >https://www.bankier.pl/forum/temat_re-kiedy-raport,34714749.html
    > >Dnia 2020-01-16 o godz. 10:56 ~makabrra napisał(a):
    > > Ojojoj, kurs się osuwa, znowu obroty jak w warzywniaku, euforia spółką minęła, czas na zjazd do 1 zł buaha
    >
    > Dnia 2020-01-17 o godz. 09:32 ~makabrra napisał(a):
    > > A te leszcze dalej się łudzą... xD
    > > 1zł leci dalej chodźcie głową w chmurach i wyimaginowanych wycenach
    >
    > Dnia 2020-01-24 o godz. 11:14 ~makabrra napisał(a):
    > > Skończ już naganiać na wzrosty, pewnie umoczyłeś i zamroziłeś sobie hajs.
    > > Te śpiewki o niskiej kapitalizacji i tym że gierki się sprzedają i ile ludzi w to nie gra już słyszeliśmy nie raz.
    > > Prawda jest jedna i tylko jedna - kierunek 1 zł. Pozdro
    >
    > Dnia 2020-01-28 o godz. 10:33 ~makabrra napisał(a):
    > > Gdzie Wy chcecie jechać? chyba ze na 1zł to się zgadzam
    >
    > Dnia 2020-01-30 o godz. 16:45 ~makabrra napisał(a):
    > > Pięknie. 1zł coraz bliżej. Wtedy będę miał niezły ubaw z tych wszystkich znafffców tematy gamingu i tej spółki.
    >
    > Dnia 2020-01-31 o godz. 10:51 ~makabrra napisał(a):
    > > Co nikt się nie wypowie już? Fachowcy pouciekali xD polewka z Was.
    > > Jak spadnie na 1zł to wtedy się jeszcze raz Wam przypomne leszcze
    >
    > Dnia 2020-02-04 o godz. 23:51 ~makabrra napisał(a):
    > > Prędzej sam znikniesz jak zleci na 1zł po raporcie haha
    >
    > Dnia 2020-02-04 o godz. 23:48 ~makabrra napisał(a):
    > > Bo to ten papier nadaje się tylko do rozpalania w kominku albo i to nawet nie...
    >
    > Dnia 2020-02-14 o godz. 09:56 ~makabrra napisał(a):
    > > Oczywiście wszyscy naganiacze na wzrosty będą pisać że super raport, pozytywny i bronić spółki xD
    > > Prawda jest taka, że to nie był raport na który czekali akcjonariusze i stąd czerwień się zapowiada przez kilka dni i zjazd pewnie do bazy a nawet 1zł :D Nawet mi Was nie szkoda hahah
    >
    > Dnia 2020-02-16 o godz. 23:29 ~makabrra napisał(a):
    > > Jutro 1zł, pojutrze 50gr
    >
    > Dnia 2020-02-19 o godz. 18:12 ~makabrra napisał(a):
    > > Mała? Przecież to zaraz spadnie na 1zł
    >
    > Dnia 2020-02-21 o godz. 09:40 ~makabrra napisał(a):
    > > Coraz mniejsze obroty na spółce, przypominające te z warzywniaka. Śmieć zaraz poleci na 1zł.
    > > Takie rzeczy tylko na DDI.
    >
    > Dnia 2020-02-27 o godz. 12:45 ~makabrra napisał(a):
    > > Przepłacił, dno jest na 1zl. Niedługo będzie liczył straty
    >

A teraz ratuj sie ahhahaha

[x]
DDISTANCE 0,00% 0,13 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać