• Z raportu Autor: ~Majster [89.64.53.*]
    Wprowadzenie do oferty na polskim rynku nowego produktu „Smart Search” (pierwsze implementacje zostały już zakończone na początku 2020 roku), wraz z wdrożeniem nowej oferty produktowej i przebudowie cennika, powinno istotnie wspierać pozyskanie nowych klientów (...) Jednocześnie rozpoczęto rozmowy z nowymi platformami e-commerce w Europie oraz prace nad kolejnymi produktami które będą udostępnione na platformach w kolejnych miesiącach 2020 roku. (s. 8 raportu za IV kwartał 2019 r.)

• Re: Z raportu Autor: ~ksdobrodziej [89.70.35.*]
    No to jak będzie panie Majster?.Z dużęj chmury mały deszcz czy wprost przeciwpołożnie?
    .Nie miałem czasu siem zapoznać,
    Nieszpór miałem, a tam wiadomo kasa na inwestycje....

• Re: Z raportu Autor: ~Majster [89.64.52.*]
    Przewielebny!

"Spółka w dalszym ciągu oczekuje na ostateczne wyniki postępowania kwalifikacyjnego w złożonych projektach. Ze względów formalnych, w końcówce listopada 2019 roku Spółka ponowiła wniosek o dofinansowanie unijne jednego projektu na badania i rozwój w obszarze sztucznej inteligencji w rozwiązanych e-commerce w branży modowej. Projekt przeszedł pozytywnie weryfikację formalną i jest na kolejnym etapie procedowania w NCBR."

Majster

PS
    Gdyby tutaj nie było potencjału, to chyba ACATIS Investment KVG mbH znalazłby sobie inny przedmiot zainteresowania: https://www.bankier.pl/wiadomosc/QUARTICON-Podsumowanie-subskrypcji-akcji-serii-F-Summary-of-the-Series-F-Shares-subscriptions-7793039.html.
    To dobrze Synu,że jest potencjał.Chociaż my w kościele powszechnym nie bardzo ufamy tym niemieckim kapitalistom.
    Gdyby oni byli z Torunia......rozmarzyłem się.

No ale dobrze wierzę Ci i modlę się za nasze piniondze i za nas.
    No bo piniondze i zdrowie najwazniejsze.
    Amen
    Ps.Tylko kiedy one już przyjdo?
    "Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie."Syr. 1, 23
    Cudu nam trzeba.......
    Majsteeerrrrrr, ratuuunkuuuuuu........
    Tooonieeeeemyyyyyyy......

• Re: Z raportu Autor: ~Majster [89.64.54.*]
    Nie korzystał Dobrodziej z promocji, którą niebiosa zesłały?
    Ano, uszczknąłem odrobinkę (wspólnota nasza niezbyt szczodra- na tacę skąpi) w cenie 20 pln.
    Ale Panie dzieju, strasznie przytrzymana ta nasza śtucna intiligencja.A i prezes informacje lada jaką, wysupłać nieskory.
    Cisza jak na rynku w Oszczywilku.
    Może kiedysik jakoweś frukta z tego artefaktu wynikną.
    O co modlitwy pokorne zanosim do Pana.
    Amen!
[x]
QUARTICON 12,14% 0,42 2025-05-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.