• Jest raport Autor: ~Jaj [31.11.131.*]
    Jw
  • Re: Jest raport Autor: ~Paweł [31.0.64.*]
    chyba jest źle
  • Re: Jest raport Autor: ~Kkk [37.248.215.*]
    I jak tam grajki dalej uważacie że źle zrobiłem sprzedając bańkę że średnia zeta? Oj jeszcze się trzeba trochę uczyc i uzbroić w cierpliwosc pozdrawiam he he
  • Re: Jest raport Autor: ~Dkfj [31.11.131.*]
    Ale z Ciebie pajac
    Ale ty wiekszy w poniedziałek leszcze będą walic na wyscigi mogę się zalozyc
  • Re: Jest raport Autor: ~Kolo [46.134.148.*]
    Jest zgodnie z oczekiwaniami, chyba nikt nie spodziewał się zysku przy tylu unwestycjach
    zrobiłeś bardzo dobrze, wspaniale załatwiłes innych samemu pompujac ten balon, i floszac jakie wspaniale perspektywy ma ta spolka ale skoro uważasz, że zasługujesz na pochwalenie swojej postawy to gratuluję jesteś bardzo dobrym inwestroren, nie koniecznie człowiekiem ale to już sprawa Twojego sumienia, dziwie ske ze Cie nie gryzie i sie jeszcze jeszcze tutaj udzielasz, ale coz dla wielu z nas najważniejsze są pieniądze, można zrobić dla nich wszystko np oszukiwać
    Ja pawelku jestem tylko inwestorem jak nie rozumiesz o co chodxi to wróć do nauczania matematyki to co tu ostatnio czytałem to normalnie koło samo zachwalajace to jest giełda nie zabawa bez odbioru teraz sami się zatratuja
    Paweł dorosnij w końcu chlopie bo Twojego marnego naganianie na spadki to się czytać nie da teraz je w końcu masz powodxenia
    A ha pozdrowienia dla Anakityka 72
    Tu się nazywa inwestorem? jesteś naciagaczem, inwestor inwestuje nie nadciąga ludzi na spółki, inwestuje tam gdzie widzi potencjał a Ty poprostu kupujesz i robisz nagonkę ta spolka aby ktoś od Ciebie odkupił.. nie ważne nie będę Cię już oceniał nie mam takiej potrzeby. co do wyników jest strata i to nie mała, trzeba czekać do grudnia i zobaczyć czy inwestycje się zwracają, to że mają akcje nie znaczy że będą liderem, ja miałem ambicje zostać piłkarzem i się nie udało... nie wiem jak wy ale ja obstawiam że w poniedziałek kupimy za 50 gr
    z ANALitykiem musicie być bardzo blisko, wasz wybór ja minimum do łóżka nie zaglądam
    Nie placz nie zachowuj się jak smarkacz napisałem ci nie pasii wracaj do nauczania
    ech musisz mieć dużo kompleksów.ucaluj analityka
  • Re: Jest raport Autor: ~Mateusz [83.11.91.*]
    Kkk mylisz pojęcia. Jesteś graczem, a nie inwestorem. Sprawdź w słowniku
  • Re: Jest raport Autor: ~Kolo [188.147.45.*]
    Jak z KKK taki wielki inwestor to popełnił błąd sprzedał tylko za1 zł a teoretycznie mógł to zrobić 1,2 . Nie słuchajcie go to jeden wielki ściemniacze. Tak czy siak trzeba czekać ewentualnie dokupywać na spadkach. Będzie dobrze!
    Średnia kolego srednia
  • Re: Jest raport Autor: ~grr [31.0.68.*]
    Kkk nikogo nie zalatwil. Czytajcie go wnikliwie. Jak zachwala to tzn ze sprzedaje. Jak krytykuje i wieszczy spadki to znaczy ze zbija cene, zeby tanio kupic. Slychajcie go dalej i wywalajcie papier to znowu was wydyma
  • Re: Jest raport Autor: ~Paweł [37.248.160.*]
    ja z chęcią mu sprzedam swój pakiet.. ale niestety nie stać to a naprawdę do 10 zl na bank się nie ruszę.. poczekam z 5 lat akurat będę odchodził na emeryturę to dzieciaka mieszkania kupie.
    Oj pawlku ty będziesz czekał 5lat A ja mam juz .Jak zwykle piszesz bajki ty i 5 lat ty groszolap dobre
  • Re: Jest raport Autor: ~Paweł [37.248.160.*]
    imiona piszemy z dużej litery. Nie musisz mnie szanować ale tego wymaga kultura oraz zasady ortografii. pozdrawiam
    Cmoknij mnie pawelku
  • Re: Jest raport Autor: ~Siwy79 [188.147.34.*]
    Dla wszystkich byłoby super zarabiać a po co komu wyzwiska co to zmieni ja nie posiadam dużej kasy bo jestem fizolem i wali mnie kto co pisze sam odpowiadam za to co robię na gieldzie
  • Re: Jest raport Autor: ~Siwy79 [188.147.34.*]
    Co z Was za inwestorzy jak sugerujecie sie wpisem na forum a nie tym co robi spolka
    Właśnie tacy Siwy
  • Re: Jest raport Autor: ~Cobra [83.25.177.*]
    Tym razem cię Paweł poprę! Kkk załatwił wszystkich bez sumienia, teraz się z tego cieszy i już pisze o wyścigach w poniedziałek nazywając innych leszczami. Dlatego trzeba też go poprawnie nazwać, jako człowiek to zwykły frajer, pajac i kłamca!
    Kolego frajerem jesteś ty nie ja nie znasz chyba znaczenia tego slowa
  • Re: Jest raport Autor: ~TW_Bałagan [185.230.168.*]
    człowiek i frajer to wyrażenia przeciwstawne. kkk człowiekiem nie jest.
  • Re: Jest raport Autor: ~Slayter67 [185.161.93.*]
    ale z tego kkk jest beton :) nie dyskutujcie z nim bo ściągnie Was do swojego niskiego poziomu umysłowego :)
  • Re: Jest raport Autor: ~Analityk72 [83.30.118.*]
    A ja wam chłopaki coś powiem . Tu były infa podawane ze W GRUDNIU był o 300% wyższy w stosunku do Listopada.

Sam bym sie tu załapał jakbym nie był zapakowany w BOA na której juz mam 100% zysku w tydzień

Jak mozna mieć ponad 8 mln straty w kwartał gdzie rzekomo były takie komunikaty o rozwoju o ekspansji na rynki światowe.
    Spólka podawała jedną wielką scieme .

Po tym raporcie juz nawet nie będe wchodził tak jak pisałem ze czekam przy 62 gr juz nie nie czekam .
    Spólki Ciszewskiego polecam a ma ich 10 kazda daje zarobic .
    Tu szkoda czasu tak to widzę .
    pozdro dla 5 % myslących reszta to dawcy kapitału .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.30.23.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jest raport Autor: ~Analityk72 [83.30.118.*]
    hehe tez cie lubię 111 [37.30.23.* dawco kapitału jak nie tacy jak ty to by giełda nie funkcjonowała .
    Polecam BOA tak kurs jest co tydzięn o 100% wyzej jakby nie fixy to kursbył by wywindowany na 100 zł
    TAM W FF JEST TYLKO 420 TYS AKCJI Ciszewski kupił 75 % udziałów pod nową strategie .
    Zobacz se dawco kapitału 111 [37.30.23.* i nie dziękuj .

na BOA za miesiąc cena bedzie 20 zł a tu kiszonka i spadek tylko głupcy tu zostają

• Re: Jest raport Autor: ~111 [37.30.23.*]
    Przestań naganiac idź na praire dawco..Tam twoje miejsce
  • Re: Jest raport Autor: ~Stefan [31.60.6.*]
    Oj Analityk sam sledze spółki Ciszewskiego tam to dopiero jest o co grać.
    Tu bym nie liczył na zyski nawet jak chcesz kupic tutaj taniej to nie polecam.
    Pomysl realnie co spólka robi ze cały czas wykazuje straty niewazne jakie wartości wazne ze straty.
    To cały czas obniza wartośc księgową.

Wywalam to tez resztki jutro i zobacze moze tez wejde w BOA.

• Re: Jest raport Autor: ~s3 [185.139.41.*]
    spółdzielnia [analityk ,kkk] nagania na spadki bo chce tanio kupić.Raport jest taki ,bo inwestowali..Na giełdzie liczy się przyszłość,a tutaj spólka weszła w intratne biznesy.
  • Re: Jest raport Autor: ~123456 [83.30.118.*]
    Jutro 50 gr zaliczy nie ma nadzieji na tą spólkę
    straty straty i straty co za gówno
  • Re: Jest raport Autor: ~profan [31.1.241.*]
    Kończ oszuście
[x]
LUDUS 18,33% 0,28 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.