Raport jak raport można się było tego spodziewac. Mają odebrana koncesje itd. Wszytko czeka na nowe życie. Mnie ciekawi co innego. Raport jest od kilku godzin a tu zero dyskusji. Przecież pełno drobnicy powinno się tu zalic. A tu ciągle piszą jak jest źle Ci co nie mają akcji. Pokusze się o stwierdzenie że akcje coraz więcej trafiają w duże rece. Kiedy jest za niska cena i stale spada drobny leszczyk boi sie kupic. Tu ktoś ma ciekawą strategię. Ja swój pakiet mam i narazie nie oddaje. Jak wtopie to trudno.
Widać ile leszcze kupują , po parędziesiąt sztuk , a ci co chcą kupić po 1 zeta naganiają i piszą o jakichś wymianach akcji z turczynem .... niech puszczą notowania na 2 fixy to zobaczycie co będzie !!!!!!!!!!!!!!!!!
a tak poważnie Dla Spółki najważniejsze w obecnej sytuacji jest jak najszybsze rozpoczęcie procesu sanacji, gdyż przeprowadzenie jej umożliwi osiągnięcie celów zdefiniowanych w dokumentacji złożonej w sądzie. Działania obecne ukierunkowane są na restrukturyzację Spółki oraz utrzymanie Spółki w gotowości do planowanych działań po ogłoszeniu sanacji. ostatni pracowało 23 3Q a teraz 31 4Q wiec coś działają
Golas siedzi na forum i waruje całymi dniami ,,, a po co ???? ..... spadnie dobierze się jeszcze , prędzej czy później i tak odbije ...... fundy prały powyżej 100 zeta , nie po to by stracić !!!!!!!!!!!!!
Bo co tutaj pisać. Cena jest beznadziejna. Kadży się łudzi że w końcu odbije. Nikt padliny nie chce kupować. To cisza na forum. Tym co pisali jaka to wspaniałą spółka pewnie głupio się odzywać. Dlatego cisza.