Widać że papier jest pod wysokim ciśnieniem i czy gra na czas ma jakiś sens? To że widłowy trzyma nie sprawi, że powolutku urośnie o dwa albo trzy grosze i tak pójdzie do góry... Pierwszy raz widzę coś takiego. Myślę że jak znikbie jeszcze trochę pkc albo pojawią się oferty kupna za konkretne kwoty to na dowolnym fixie o 11 albo 15 puszczą jak normalną spółkę.
Jakub a tak w ogóle to jak rozumiem kupiłeś mały pakiet ok 40 gr i odpaliło.. tak z ciekawości to co Cię skłoniło do zakupu? Przeczuwałeś że to taki gorący towar czy przez przypadek?
Kupowałem już troszkę wcześniej, ale po trochu... niestety uważam, ze mam za mało... obserwowałem już od ok. pół roku i widząc co się dzieje na OZE postanowiłem po małych ilościach skupować... tu będzie grubo, wiec po 3-4 zł tego nie sprzedam
No bo teraz nie pora na sprzedaż, ja tak samo łapałem galvo po 80 gr i jak ruszyło to po 96 gr sprzedałem, nie wiedząc że tak wzrosną obroty i zainteresowanie. Tutaj 2zł za akcje to kwestia jednej dobrej sesji i wcale nie będzie oznaczać końca wzrostu tylko brakuje zleceń kupna w arkuszu w przedziale 1,30-1,90 i może to wstrzymuje obrót...
nie mam teraz kasy wolnej, ale jakbym miał to dałbym koszyk 10 gr poniżej tko. wtedy arkusz jest kompletny, widłowy to widzi i puszcza. na boa wystarczyły koszyki warte 5-10tys pod tko i kurs leciał 300%+ tylko ja nawet nie mam tyle żeby podstawić więc czekam xD