Nie wiem czy byłeś na JRH, ale podobna sytuacja jest! Tam też były spore batony blokujące którę wyparowały jak bańka mydlana i wrota się otworzyły do +40% na dzien dobry! Jako stary wyjadacz powinienes znac takie sztuczki!
Ja trzymam Gejka, tam automaty teraz graja z tego co widze. Beda trzymac na tych poziomach! Jak wyjda kolejne umowy to 30PLN na liczniku szybko wyskoczy.
Cześć Zubrzyk100 :) Podobają mi sie twoje wypowiedzi na forum;) jakoś dziwnie sie składa masz większość moich spółek heheh ;) Ile sie zapakowałeś na Śląskich jeśli można zapytać? ja 12k. szt. po 2 zł i czekam na 20-30PLN Pozdr.
No czekam jak na szpilkach na info z wslnego, pkotki są fsntastyczne!! Jak sie potwierdzą to mamy w przyszlym tyg spokojnie +30-50%. Po cichu licze na 5 zet w krótkim czasie. Moze nie 10-15 jal niektóre gorące głowy. Ale i tak bedzie pięknie a na longu to lto wie
a co to za golas z niego jesli moze czeka na raport z walnego, bedzie okij to kupi papier, za ile to inna sprawa :), ja dokupilem w piatek i licze na wzrosty pod zalozony plan rozwoju firmy a potem juz samo wdrozenie, powodzenia.