Ja mam link prywatny z discorda ale pewnie o 20-21 będzie publicznie na kanałach cfg, playwaya o fb nawet nie wspomnę bo też widziałem że jeszcze nie wrzucali :)
W końcu wyczekiwany trailer, krótki ale za to można zauważyć,że skupili się na szczegółach i ten tajemniczy podkład muzyczny.
Od jutra up , góra , północ !
Czuć przestrzeń i bryzę. Podoba mi się :) nie ma porównania do pierwszego. Zauważcie wybuch na końcu (można porównać z progresem wybuchu na chernobyl 1986). Animacje dokładne i plynne. Dynamika jest, muzyka oddaje klimat. I zasadniczo lotniskowiec jest w formacji :)
Grupa docelowa zdecydowanie większa niż UBOAT mający niestety swoje ograniczenia wynikające z tego że grasz po stronie tych złych.
Rynek USA to historia II WŚ oparta o marynarkę i hołd dla lotniskowców.
Jest dużo lepiej niż na pierwszym trailerze. Teraz tylko czekać na Kickstartera i odbiór graczy ,którzy wykładają od razu kasę na grę . Myślę ,że będzie duże zainteresowanie taką gierką.
Jestem ciekaw kiedy opublikuja trailer w mediach społecznościowych, na swoich kanałach youtube ale w formie publicznej i rzecz jasna na steamie. Patrząc na fakt że na 99% będę korzystać ze wsparcia PLW który dodaje raczej jeden post dziennie a dziś opublikowali coś z Thiefem to taka publikacja może pojawić się jutro :)
A ja miałem nadzieję na coś innego. Myśląłem, że pokażą rozgrywkę opartą na wysyłaniu samolotów w bój i sterowanie samym lotniskowcem. Jeżeli chodzi o rozgrywkę to nie widać zmian. Z trailerów wynika, że naszym zadaniem będzie ratowanie lotniskowca po różnych atakaxh/awariach. Nie wiem czy grupa na steam tego oczekuje czy bardziej gry strategicznej jak uboat.
6 strona. Adameczem wkleiłeś popularne nadchodzące a nie najlepsze z listy życzeń. Lista którą Ty wkleiłeś to jest lista popularnych nadchodzących sortująca po najbliższej dacie wydania. Każda gra ma jakąś ukrytą datę.
Z tego co czytam na discordzie to ten trailer jest to ekskluzywny materiał dla zainteresowanych. Czyżby CFG nie pokazało jeszcze tego nad czym tyle pracowali ? Hmm ciekawe....
Nie ma dużych zmian jakościowych, jest trochę więcej lotniskowca dobudowane, a te wszystkie ataki samolotów, wyglądają jak ustawione cutscenki. Po rosnącej wishliście widać, że to wystarczy, ale szału nie będzie.
Słabość dzisiejsza na papierze traktuje jako sznsę na dokupienie ale Trailer ma niedopracowany obraz miejmy nadzieje ,że to tylko problem techniczne i pokażą go już z dopracowanym obrazem ,może kompresja na youtube źle wyszła albo coś. No i sama treść nie wnosi nic nowego narracja jest taka jak w poprzednim ,czyli bronimy naszego lotnoskowca a nie pzreprowadzamy za jego pomoca ataku na wroga co jest wbrew temu czego chcą gracze!!
Gra ma spory pptencjał tylko niech zrobią coś z kompresją obrazu no i pokażą jak atakujemy obce okręty ,to byłoby super!
dobrze ale niech poprawią obraz! Trailer ma status "niepunliczny" więc może to tylko forpoczta właściwego. Zreszta narracia może nawet zostać byle tylko zrobili coś z obrazem. No i mogliby pokazać jak startują samoloty z lotniskowca bo to się ludziom podoba!I kapiatana jak wydaje rozkazy.