• ACS TRAILER ! Autor: ~Johnzje [5.173.40.*]
    https://youtu.be/SMA7rBCULrU
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~Johnzje [5.173.40.*]
    Moim zdaniem widać znaczący progres gierki od czasu ostatniego trailera. W niektórych elementach prezentuje się moim zdaniem lepiej niż nawet Uboat.
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~Minifund [37.47.110.*]
    No i super! Będą grali :)
    Ja mam link prywatny z discorda ale pewnie o 20-21 będzie publicznie na kanałach cfg, playwaya o fb nawet nie wspomnę bo też widziałem że jeszcze nie wrzucali :)
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~Mario [46.169.173.*]
    W końcu wyczekiwany trailer, krótki ale za to można zauważyć,że skupili się na szczegółach i ten tajemniczy podkład muzyczny.
    Od jutra up , góra , północ !
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~Dobrze [178.19.179.*]
    Gdzie adameczek?
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: prosefor [97.81.181.*]
    Jutro rakieta przygotuje się do odpalenia.
    Czuć przestrzeń i bryzę. Podoba mi się :) nie ma porównania do pierwszego. Zauważcie wybuch na końcu (można porównać z progresem wybuchu na chernobyl 1986). Animacje dokładne i plynne. Dynamika jest, muzyka oddaje klimat. I zasadniczo lotniskowiec jest w formacji :)
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~orzel74 [37.30.0.*]
    Grupa docelowa zdecydowanie większa niż UBOAT mający niestety swoje ograniczenia wynikające z tego że grasz po stronie tych złych.
    Rynek USA to historia II WŚ oparta o marynarkę i hołd dla lotniskowców.
    Jak złych, przecież to amerykański lotniskowiec :)
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~kuna [24.1.220.*]
    To raczej w kontekście Ubota było mówione o tych złych.
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~roman [77.65.39.*]
    Jest dużo lepiej niż na pierwszym trailerze. Teraz tylko czekać na Kickstartera i odbiór graczy ,którzy wykładają od razu kasę na grę . Myślę ,że będzie duże zainteresowanie taką gierką.
    Jestem ciekaw kiedy opublikuja trailer w mediach społecznościowych, na swoich kanałach youtube ale w formie publicznej i rzecz jasna na steamie. Patrząc na fakt że na 99% będę korzystać ze wsparcia PLW który dodaje raczej jeden post dziennie a dziś opublikowali coś z Thiefem to taka publikacja może pojawić się jutro :)
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~Galdan [37.248.176.*]
    A ja miałem nadzieję na coś innego. Myśląłem, że pokażą rozgrywkę opartą na wysyłaniu samolotów w bój i sterowanie samym lotniskowcem. Jeżeli chodzi o rozgrywkę to nie widać zmian. Z trailerów wynika, że naszym zadaniem będzie ratowanie lotniskowca po różnych atakaxh/awariach. Nie wiem czy grupa na steam tego oczekuje czy bardziej gry strategicznej jak uboat.
    Wizualnie na plus
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~Steamapp [89.66.181.*]
    Jest dobrze. Pamiętajmy że to gra za max 350 tys zł. Szybko to się zwróci, ba może być niezłym zaskoczeniem :)
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: adameczek133 [89.64.33.*]
    ACS 4 strona nadchodzące popularne jeszcze ze starym trailer...)
    link

https://store.steampowered.com//search/?filter=popularwishlist&page=6&os=win

6 strona. Adameczem wkleiłeś popularne nadchodzące a nie najlepsze z listy życzeń. Lista którą Ty wkleiłeś to jest lista popularnych nadchodzących sortująca po najbliższej dacie wydania. Każda gra ma jakąś ukrytą datę.
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~Gość [37.248.164.*]
    Mnie osobiście trailer na kolana nie rzucił.
    Widziałem lepsze i gorsze.
    Dla mnie na duży plus słowność spółki - miał być trailer jest trailer,

• Re: ACS TRAILER ! Autor: ~wox [31.128.13.*]
    j.w.
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~Johnzje [178.214.3.*]
    Z tego co czytam na discordzie to ten trailer jest to ekskluzywny materiał dla zainteresowanych. Czyżby CFG nie pokazało jeszcze tego nad czym tyle pracowali ? Hmm ciekawe....
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~Johnzje [178.214.3.*]
    Thanks,we know, this is more as exclusive trailer for you guys.
    I'm uploading better format quickly

Wypowiedź twórcy.
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~pff [37.47.29.*]
    Nie ma dużych zmian jakościowych, jest trochę więcej lotniskowca dobudowane, a te wszystkie ataki samolotów, wyglądają jak ustawione cutscenki. Po rosnącej wishliście widać, że to wystarczy, ale szału nie będzie.
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~tt [193.52.216.*]
    Szalu moze nie bedzie ale zwrot kosztow produkcji zapowiada sie bardzo szybki a co za tym idzie czysty zysk na krotko po premierze i to sie liczy.
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~Hakowy [82.160.101.*]
    Halo halo, a co tu się dzieje? Trailer był, a kurs leci w dół....
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~roky [37.47.177.*]
    Słabość dzisiejsza na papierze traktuje jako sznsę na dokupienie ale Trailer ma niedopracowany obraz miejmy nadzieje ,że to tylko problem techniczne i pokażą go już z dopracowanym obrazem ,może kompresja na youtube źle wyszła albo coś. No i sama treść nie wnosi nic nowego narracja jest taka jak w poprzednim ,czyli bronimy naszego lotnoskowca a nie pzreprowadzamy za jego pomoca ataku na wroga co jest wbrew temu czego chcą gracze!!

Gra ma spory pptencjał tylko niech zrobią coś z kompresją obrazu no i pokażą jak atakujemy obce okręty ,to byłoby super!
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: inqb [178.235.188.*]
    Nie sadze aby gameplay byl jakos mocniej rozbudowywany.
    Mysle, ze beda sie trzymac formuly tytulowej - czyli survival.
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~roky [37.47.177.*]
    dobrze ale niech poprawią obraz! Trailer ma status "niepunliczny" więc może to tylko forpoczta właściwego. Zreszta narracia może nawet zostać byle tylko zrobili coś z obrazem. No i mogliby pokazać jak startują samoloty z lotniskowca bo to się ludziom podoba!I kapiatana jak wydaje rozkazy.
  • Re: ACS TRAILER ! Autor: ~robotoja [185.170.32.*]
    Masz przecież napisane kilka postów wyżej. Jest to wersja "robocza"

link
[x]
CFG 0,00% 1,60 2026-07-01 10:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.