• Proszę o podsumowanie Autor: ~Lopez [91.90.176.*]
    Co sądzicie o tym objęciu akcji. Jak to się ma do obecnej sytuacji. Pytam pod kontem wiarygodności. Proszę o szybka odpowiedz zanim tej Sherlock śpi.
  • Re: Proszę o podsumowanie Autor: ~domik [5.173.145.*]
    przez ostatnie kilka dni mnóstwo hejtu wylane na firmę, dziś wyczekiwane info czy ktoś i za ile zgarną akcje - przypadek nie sądzę.... warto zwrócić uwagę na godzinę infa i pierwszą podbitkę - cóż za zbieżność czasowa....
  • Re: Proszę o podsumowanie Autor: ~Baja [188.146.234.*]
    Ja to nie wiem czy godzina jest ok.
    A że po takim info poszło w górę to normalne.

Po takich rzygowinach to faktycznie moje plany i szanse były za 1,4 kupić ( ale jeden taki mnie za 1,42 ubiegł :)) i tą i tamtą wkurzyć troszeczkę. Nie dlategoi że komuś wierze czy nie wierzę. Ale to już takie mędowate było....
    Ludziska chyba czekali na info i nie każdy wierzył w te hejty, czy infa, bo to co zeszło dziś tak tanio to grosze jakieś były.

No ale nie powiem. Nerwy na to mieć trzeba. Nawet jak nie jest się tu dla kasy . Emocje są In (+) zawsze cieszy.... In(-) zawsze wkurza.
    A nigdy nie wiadomo za kim stadko podąży.

Rzeczywiście ciekawe kto te spadki pozbierał, Czy tak miało być?

• Re: Proszę o podsumowanie Autor: ~dodo [89.64.89.*]
    Costam zebrałem :-P Teraz to czekam na pierwsze gry.
    Kasa jest kasa. Tak bez nikaki to nikt nikomu gotówy nie daje To 1,14 mln . Ładnie. Coś z tego będzie.

Byleby na PR nie wydali :)), :))

Zobaczymy raporcik i będzie wiadomo ile na co poszło.

Jutro wieczorem wszystko będzie jasne.

A jak zobaczymy gry to uwierzę w to że Elton Musk nam kibicuje - to akurat żarcik (żeby nie było że PR)

Kurde gdzie te loty w kosmos się rezerwuje? Kolejka chyba jakaś jest!

• Re: Proszę o podsumowanie Autor: ~domik [5.173.145.*]
    loty w kosmos to na TIG fajna spółka tylko kisi się parę lat, ale też odpali, a ja należę do cierpliwych bardzo cierpliwych
    Ojoj a ja faktycznie chce polecieć
    Za 2 lata najdalej.

[x]
BTCSTUDIO 0,54% 0,37 2024-05-16 15:46:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.